Çocuk Hastalıkları Gecmeyen pamukcuk...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

dertlisezen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
2.317
11
156
Selam kızlar.
kızımın dılınde pamukcuk var.sılıyoruz yıne tekrarlıyor.bunun bır ılacı varmı? yoksa hep sılecekmıyız? yoksa gecen bır sorun da benım kızımınkı mı gecmıyor

Selam kızlar.
kızımın dılınde pamukcuk var.sılıyoruz yıne tekrarlıyor.bunun bır ılacı varmı? yoksa hep sılecekmıyız? yoksa gecen bır sorun da benım kızımınkı mı gecmıyor

slm:80:
bizimde geçmemişti pamukçuk dr.a götürmüştüm bana
mikostatin adında bir losyon yazdı ve 2.günün sonunda hiçbişey kalmadı.reçetesiz eczaneden de temin edebilirsin.her emzirmeden önce ve sonra göğsünü de karbonatlı su ile temizle.
geçmiş olsun.:94:

sevdankara'ya katılıyorum, mikostatin damla hemen etkisini gösteriyor. pamukçuk bir mantar türü olduğu için, ilaç etkisini hemen gösterse de, tekrarlamaması için 5-6 gün kullanmak gerekiyor. bir de bebeğinin ağzına giren herşeyi (emzik fln kullanıyorsan) kaynatman lazım.

Selam kizlar 45gundur pamukcukkar ugrasiyoruz ve geciremiyoruz... yardim varmi bi cozumu?cok zor durumdayim....

Kimse yok galiba mukostatin ile siliyoruz
Hem agzini hem gogsumun ucunu
Biturlu basarili olamadik... biktim... farkli yontmi
Olan varsa mutlaka bilmek istiyorum..

karbonatlı su ile hem bebeğin ağzını silin hafifçe , hem de emziriyorsanız göğsünüze hafifçe sürün

Onuda yapiyorum hic bi sekilde gecmedi.. bugun artik biraktim cocuk artik bikti.. ilacta dokunuyor...baska bi yolu olmali..

İlacı kullanın ....bebek emdikten sonra kaynatılmış sogumuş bir çay kaşıgı su verin...agzının içinde süt kalıntısı kalmasın...

Sut kalintisi... ya her emmden sonrami.
Ve bir aydir burnumz tikali.,hep agzi acik uyuyor acaba
Bunun etkisi varm?bi turlu hem pamukcugu hem burun tikanikligini
Halledemedik alerji uzmanina goturucem... ama pamukcuk
Bununla ilgilimi bilmiyorum..

Back
X