• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçmeyen sol kol ağrısı

Konuyla doğrudan alakası olmasa bile aynı durumu yaşayanlar için önemli bir not düşeyim; vücudun sol tarafında herhangi bir yer(sol kol, sol bacak vb) anormal bir şekilde ağrıdığında sorunun kalp ile de alakalı olabileceğini unutmayınız. Bazen bir kol ağrısı kalp krizi habercisi bile olabiliyor. Her doktor bir değil, bazen bir doktorun göremediğini diğeri görüyor biliyorsunuz... Bu sebeple böyle durumlarda "geç kalmamak" için her ihtimali göz önüne alınız. Acil şifalar diliyorum herkese.

Konuyla doğrudan alakası olmasa bile aynı durumu yaşayanlar için önemli bir not düşeyim; vücudun sol tarafında herhangi bir yer(sol kol, sol bacak vb) anormal bir şekilde ağrıdığında sorunun kalp ile de alakalı olabileceğini unutmayınız. Bazen bir kol ağrısı kalp krizi habercisi bile olabiliyor. Her doktor bir değil, bazen bir doktorun göremediğini diğeri görüyor biliyorsunuz... Bu sebeple böyle durumlarda "geç kalmamak" için her ihtimali göz önüne alınız. Acil şifalar diliyorum herkese.
zaten sorun da bu kalpten mi diye şüphelenip daha çok panikliyorum doktora ekg çekiyor hılter takıyor bişi yok diyor sallıyor yani o kriz gelmededen bulmaları yada inanmaları zor

Kolun komple mi ağrıyor.yoksa dirsek kısmı mi.masaj yapınca yada hareketle
bilmiyorum bu aralar kalp bölgemdeki ağrılar da artmaya başladı aşırı endişeliyim tekrar mı gitsem doktora
şimdi açıkcası olsaydıı kalpten bu zamana kadar bişi olurdu size, bi tanıdgım 1 gün bu sorunu yaşadı akşamaına daha kötülendi kalpmiş anlaşıldı ama öyle hafta boyu sürüyorsa kalp değildir benimki 1 haftadır agrıyor duruyor geri başlıyor canım sıkılınca streslenince şiddetleniyor sanki

Back
X