- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi kirgincicekler
-
dogum zamanin gelipte doguramamak benim gibi beklemek daha bi kotu ins dogum zamaninda doguruverirsinkizlar resmen bunaldim sicaklardan hareketlerim kisitlandi ellerim ayaklarim şiştişimdiyedek 17 kilo almişim 63ten 80 e ayakta duramayacak haldeyim bebegim icimde kalacakmiş gibi sanki.bide dogum korkusu son haftalar nasil gecer biran once gecsinde dogurayim diyorum kizimi kucagima aldigimda zor gunleri unutucam elbet ama cok zorlaniyorum artuk cantamiz da hazir bu 4 hafta nasil gecerki sizler ne alemdesiniz??
inşallah canim .sanada sorunsuz bi hamilelik gecirmeni dilerim senin haftandayken nasil gecer bu 9 ay diyodum :) goz acip kapayincaya kadar geciyo resmenBirşey kalmamış ne güzel, hayırlısıyla atlatırsın inşallah bu haftaları da. yaz sıcaklarında biz bile bunalıyoruz, sizin işiniz çok daha zor. Rabbim kuvvet versin, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
iznini dogumdan sonrayami aldin? ben evdeyken bu haldeysem sen neler crkiyosundur canim.Allah kolaylik versinben çok zor hareket edıyorum, ve hala calısıyorumm.. keske evde olsam en azından uzanırım kasıklarım sıstı resmen oturup calısmaktan...ızne ayrılmama hala 2 hafta var.. gecelerı uyuyamamaya basladım, dolayısı ile gunduz ısteyken acaıp uykum gelıyorbu haftalar cok zor gecıyor..
38e odakladim kendimi 40 baya cok geliyo.ama buna bebişler karar veriyo benim istememle deil malesefdogum zamanin gelipte doguramamak benim gibi beklemek daha bi kotu ins dogum zamaninda doguruverirsin
iznini dogumdan sonrayami aldin? ben evdeyken bu haldeysem sen neler crkiyosundur canim.Allah kolaylik versin
oturunca belin sirtin agrimiyormu? cok zor evet senin adina dahada zorkesinlikle halinize şükredin, ofisteki tek bayan benım, zaten sıcaklar mahvedıyor, bırda aynı sekılde oturmak benı bıtırdı
bende 38 odaklamstm kndimi ama olmadi iste38e odakladim kendimi 40 baya cok geliyo.ama buna bebişler karar veriyo benim istememle deil malesef
nasil oldun bi gelisme varmibende 38 odaklamstm kndimi ama olmadi iste
Simdiiiiine zamaaannn ????????
Simdiiiii
Kontroum vardi ya bugun bebegin suyu azalmis acil yatis verdiler malsfhadiii canıımmmmmmm ciddimiisn seeennn ?? şaka gibi dedinn ??? iananmyıorum
Kontroum vardi ya bugun bebegin suyu azalmis acil yatis verdiler malsf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?