gecmeyen son haftalar :/

kirgincicekler

❤❤❤❤AzerbaYcaN❤❤❤❤
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
3.508
4.604
133
kizlar resmen bunaldim sicaklardan hareketlerim kisitlandi ellerim ayaklarim şişti şimdiyedek 17 kilo almişim 63ten 80 e ayakta duramayacak haldeyim bebegim icimde kalacakmiş gibi sanki.bide dogum korkusu son haftalar nasil gecer biran once gecsinde dogurayim diyorum kizimi kucagima aldigimda zor gunleri unutucam elbet ama cok zorlaniyorum artuk cantamiz da hazir bu 4 hafta nasil gecerki sizler ne alemdesiniz??

Birşey kalmamış ne güzel, hayırlısıyla atlatırsın inşallah bu haftaları da. yaz sıcaklarında biz bile bunalıyoruz, sizin işiniz çok daha zor. Rabbim kuvvet versin, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

ben çok zor hareket edıyorum, ve hala calısıyorumm.. keske evde olsam en azından uzanırım kasıklarım sıstı resmen oturup calısmaktan...ızne ayrılmama hala 2 hafta var.. gecelerı uyuyamamaya basladım, dolayısı ile gunduz ısteyken acaıp uykum gelıyor bu haftalar cok zor gecıyor..

dogum zamanin gelipte doguramamak benim gibi beklemek daha bi kotu ins dogum zamaninda doguruverirsin

inşallah canim .sanada sorunsuz bi hamilelik gecirmeni dilerim senin haftandayken nasil gecer bu 9 ay diyodum :) goz acip kapayincaya kadar geciyo resmen

iznini dogumdan sonrayami aldin? ben evdeyken bu haldeysem sen neler crkiyosundur canim.Allah kolaylik versin

agrımaz mııı... sık sık kasıklarımda sancı oluyor, dr sancı oldugunda mutlaka uzan ayaklarını kaldır dıyor, fakat burda bayanlara ait bir mescit bile olmadıgı için uzanmak hayal.... sancıyı oyle cekıyorum bıtmesını beklıyorum.. bı de hepsı erkek dedıgım gıbı daha da gerılıyorum farkedıp nooldu dıyecekler dıye..ooff allahım sona geldık yardımını eksık etme yarabbım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…