Gecmeyen uyuz

Solmaz bulut

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2023
101
3
16
33
Arkadaşlar 8 aydir gecmeyen uyuzum var Allah aşkına kullanmadığım ilaç krem kalmadi kurtulan biri varsa bana yazsın lutfen

Arkadaşlar 8 aydir gecmeyen uyuzum var Allah aşkına kullanmadığım ilaç krem kalmadi kurtulan biri varsa bana yazsın lutfen
Merhaba! Şimdi kendimden bahsedyrum iki ay önce kaşıntılar başladı sinek vs diye düşündüm kızımdada oluşunca uyuz oldugunu anladım doktor metrin krem ve losyon verdi gecen hafta ama pek işe yaradımı bilmiyorum tabii temizlik önemli hergün çarşf kıyafet yıkanıyor bugün arastırırken bir veteriner hanımın karısım hazırladıgını ve bir haftada geçirdiğini duydum tabii hemen aradım sağolsun yarın gönderecek kullanıp yorumu güncelleyecegim

Merhaba kullandınız mı işe yaradı mı ne olur bizede yardim edin 2 yaş bebeğim ve ben kurtulamiyoruz Ziver kwellada sülfür hiçbir işe yaramıyor

Merhaba kullandınız mı işe yaradı mı ne olur bizede yardim edin 2 yaş bebeğim ve ben kurtulamiyoruz Ziver kwellada sülfür hiçbir işe yaramıyor
Bizde gecırdık doktorun verdiği hiç bir ılac ise yaramadı benimde tanıdığım bir akraba veteriner ilacı onerdı kullandık ınankı 1 kere kullanımda bitti bızde

Ya lütfen yazar mısınız nasıl kullandınız her veterinerde var mı ivomec mi verdi lütfen yardımcı olur musunuz

Back
X