Geçmi Kaldım? Fikirlerinizi Bekliyorum

Cardialgia

Bal oğlum...
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
8.535
2.395
398
Günaydın,hayırlı ramazanlar herkese...

Kafamı kurcalayan bir konu var, 28 yaşındayim evliyim evlenmeden önce üniversiteyi kazanmıstim ama maddi yönden sıkıntıda olduğumuz için malesef çalışmak zorun da kaldım. Sonra dışardan başladım ama içime sinmedi pek ve dondurdum. Aslında üniversite sınavlarına girip yeniden şansımı denemek istiyorum ama gecmi kaldım diye düşünüyorum.
Yoksa hiç ugrasamasan kpss yemi agırlık versem. Lakin ikisi bir arada da olur mu?

Fikir ve görüşleriniz benim için çok önemli şimdi den teşekkür ederim.

Kafamı kurcalayan bir konu var, 28 yaşındayim evliyim evlenmeden önce üniversiteyi kazanmıstim ama maddi yönden sıkıntıda olduğumuz için malesef çalışmak zorun da kaldım. Sonra dışardan başladım ama içime sinmedi pek ve dondurdum. Aslında üniversite sınavlarına girip yeniden şansımı denemek istiyorum ama gecmi kaldım diye düşünüyorum.
Yoksa hiç ugrasamasan kpss yemi agırlık versem. Lakin ikisi bir arada da olur mu?

Bence geç değil. Severek okuyacağınız bir bölüm varsa, mutlaka en az bir kere sınavı deneyin.

Yok sırf iş içinse, bilemedim, KPSS'den yine size uygun bir alan varsa, o da mantıklı.

Henüz 28 yaşında bir insanın geç mi kaldım diye sorması çok üzücü

Geç değil.insanlar 40 yaşında okuyor artık.kpss ye hangi düzeyde gireceksiniz?düz lise falanda hiç bulaşmayın değmez

Kpss'ye liseden giriceksin sanırım ekimde sınav.. temelin varsa çalış ve dene şansını..onun dışında sınav 2 yılda bir zaten 2018e kadar beklemen lazım...o sırada da universite sınavlarına hazırlan..

ben de 28 yaşındayım. 2.üniversite okuyorum okumanın yaşı yok ve hiç bişey için geç değil, düşünme ve gözünde büyütme. üniversitede kaç yaşında adamlar kadınlar var senin yaşın ne ki daha :)

Bence geç değil. Severek okuyacağınız bir bölüm varsa, mutlaka en az bir kere sınavı deneyin.

Yok sırf iş içinse, bilemedim, KPSS'den yine size uygun bir alan varsa, o da mantıklı.

Sadece iş degil, icimde kalan o okuma arzusu ve idealim. Meslek lisesi çıkışlıyım iş konusunda pek sıkıntım olmaz bölümümle alakali ama bu kadarı yine yeterli değil bana. Keşke herşey daha farklı olsaydı. Çok teşekkür ederim

Böyle konularda hep yengemi örnek veririm. 35 yaşında başladı üniversiteye. Kırkına aylar kala bitirdi. Kpss'ye girdi kazandı ucu ucuna atandı. Kırkından gün alsa atanamayacaktı. Geç değil, kesinlikle deneyin şansınızı.

herkesın rüyası ıyı bıtmez,ben yıllar sonra çok yuksek puan aldım,ama ne işime yaradı hiççç kocaman bir hiç,ben herkesle aynı fıkırde değilim,herşeyın yaşı zamanı var,aldığım puanan sevınemedım,ağladım,çok geçti

lise kpss ekimde.birdaha 2018 de
üniversite sınavı(ygs) 2017 mart ayında

ekime kadar kpss çalışın.az biraz da temel olmuş olur. ekimden sonrada ygs çalışırsınız :işsiz:
hiç birşey için geç değil.
bende uygun bir şehire taşınırsan DGS içni kursa gitmeyi falan düşünüyorum, sizle yaşıtım

Henüz 28 yaşında bir insanın geç mi kaldım diye sorması çok üzücü
Okumanın elbette yaşı yok ben her bakımdan fikir almak istedim,teşekkür ederim.
Çocuk yoksa ikisini birden deneyin derim.

Çok haklısınız, aslında içimden geçen de bu.

Önceliği kpss ye vermen daha mantıklı sanki
Şu an kacırdım kpss başvurularını, 2 seneye kadar ikisini de yapabilirim gibi geliyor.
istediğiniz şey buysa deneyin.
Teşekkür ederim.
Geç değil.insanlar 40 yaşında okuyor artık.kpss ye hangi düzeyde gireceksiniz?düz lise falanda hiç bulaşmayın değmez
Meslek lisesi mezunuyum, şu an açık fakülteyi dondurdum.
Kpss'ye liseden giriceksin sanırım ekimde sınav.. temelin varsa çalış ve dene şansını..onun dışında sınav 2 yılda bir zaten 2018e kadar beklemen lazım...o sırada da universite sınavlarına hazırlan..

ben de 28 yaşındayım. 2.üniversite okuyorum okumanın yaşı yok ve hiç bişey için geç değil, düşünme ve gözünde büyütme. üniversitede kaç yaşında adamlar kadınlar var senin yaşın ne ki daha :)

Ne güzel :) çok güzel bir örneksiniz, haklısınız neden bu karamsarlığa kapındim ki bilemedim şimdi.
Herşeye değer denemek, çok teşekkür ederim.

Böyle konularda hep yengemi örnek veririm. 35 yaşında başladı üniversiteye. Kırkına aylar kala bitirdi. Kpss'ye girdi kazandı ucu ucuna atandı. Kırkından gün alsa atanamayacaktı. Geç değil, kesinlikle deneyin şansınızı.

Çok azimliymiş ne güzel de olmuş, demek ki yaş ile alakalı değil, istemek lazımmış.
İlginiz icin sagolun, ışık oluyor böyle örnekler.

Son düzenleme:
herkesın rüyası ıyı bıtmez,ben yıllar sonra çok yuksek puan aldım,ama ne işime yaradı hiççç kocaman bir hiç,ben herkesle aynı fıkırde değilim,herşeyın yaşı zamanı var,aldığım puanan sevınemedım,ağladım,çok geçti
Çok üzüldüm adınıza, ama en azından denemişsiniz ve yüksek bir puan almışsıniz yaşadıgınız şey talihsizlik olmuş lakin siz başarmıssınız aslında, dilerim bundan sonra yeni yollar açılır size.
lise kpss ekimde.birdaha 2018 de
üniversite sınavı(ygs) 2017 mart ayında

ekime kadar kpss çalışın.az biraz da temel olmuş olur. ekimden sonrada ygs çalışırsınız :işsiz:
hiç birşey için geç değil.
bende uygun bir şehire taşınırsan DGS içni kursa gitmeyi falan düşünüyorum, sizle yaşıtım

Aslında yaştan çok, bir endişe vardı içim de oda kaybolup gitti şimdi.
İkisinde birden ağırlık vereceğim nasilsa evdeyim çalışmıyorum.

Dilerim sizin de istekleriniz gerçeklesir ve kazanırsınız,teşekkür ederim. :)

İstiyorsanız deneyin şansınızı. Okumanın yaşı mı olur?

Bol şans! :)

Geçenlerde haberlerde izledim 60 küsur yaşında bi dede fizik bölümünü bitirmiş ayrıca çobanlıkta yapıyo kitapları yanında eşi de yanında...helal olsun dedim ya elleri öpülesi dede.. Ne ayıbı ne utanması okumanın yaşımı olur benim annemle babam 18 nde evlenmişler ve babam okulu bitirdiğinde 30 yaşındaydı bende 10 yaşımda ;)

Benim bi tanidigim 50 yasinda bu yil girdi kazandi :) neden olmasin?

Back
X