geçmiş aslında geçmemiş

• Konu Sahibi Konu Sahibi qlax
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

qlax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
158
69
53
33
kızlar meraba ilişkilerimi hayatımı düşünüyorumda sanırım ben geçmişin izlerinden kurtulamıyorum .. küçükken biz iflas gecirdik ben 8 yasındaydım .. ve o dönem babam annem iflasın bizde bıraktıgı hasar ile uğrastı .. babam depresyona girdi günlerce çalışmadı eve gelır gelmedi bize kalan borclar cabası .. aylarca elektrıksız kaldık suyumuz kesıldı .. kırayı veremedik .. hep bir fakırlık ebeveynden gelmeyen sevgisizlik içinde bir çocukluk gecrdım .. şimdi ilşkilerime bakıyorum karsı cınsten çok ilgi sevgi beklıyorum ve ilşkilerim hüsran oluyor .. sevgi beklıyorum sevilmiyorum ..bir şekilde bitiyor bişeyler .. hayatımızı bilincaltındakı düşüncelerimiz yönetr diye bir yazı okudum ve ben bilincaltımdakı olumsuz kayıtlardan kurtulmak istiyorum .. napabilirim ..güçlü bir kızım yapmak ıstedıgım herşeyi basarabılıyorum ama ilşkilerim olumsuz oluyor

kişisel gelişim kitapları okuyun, geçmişinizle barısın olan olmuş, yada psıkologa falan gıdı, umarım hersey guzel olur hayatınızda

içimde hep kaybetme korkusu var nasıl yenebılırım bilmiyorum

Tabiki de geçmiş geçmez. Tabiki de yaşadıklarınızın sizin üzerinizde etkileri var. Bunun ilişkilerinize yansıması ise çok beklenen bir durum. Eğer imkanınız varsa terapi cidden iyi geliyor.

içimde hep kaybetme korkusu var nasıl yenebılırım bilmiyorum
Karşına seni gerçekten seven ve sevgisini içinde yaşamayıp yansıtan biri lazim.. emin ol böyle biriyle karşılaştığında bu sorunların hepsi uçup gider.. umarım o kişi seni bulur

karsındaki adamı biyerlere cıkarma yani kimse degmez. ilk kendini seveceksin sayacaksın baskasınına bel baglamamyı hüsrana ugraya ugraya ögrenmissindir. bu demek değilki kimseyi sevme . sev ama herkesin insan okdugunu ve hatasız olmadıgını bil.

bide küçüklen herkesin az cok kötü seyleri var anıları. mesela benim gecenlerde biri aklıma geldi cok üzüldüm ozmanki cocukken bunu yasamıs olmama. ama ogunler olmasa bugunlerin kıymeti bilinmez

psikolojik destek alabilirsin canım

ogunler seni var etti artık sıyrıl o gunlerden hep daha kötüsünü düsün anne babaıbplmayan cocukları sokaka cocuklararını. cunku daha kötüsünü düsünmeden mutlu olamassın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…