Ben almanyada yasiyorum. Dügün arefesinde annemler sagolsunlar cok ama cok destek oldular. Erkek evlendirir gibi beni yani kizlarini evlendirdiler. Kesin ve kesin hicbirseyde istekte bulunmadik hicbirseye karismadik. Durumlari yoktu cunku hersey oldugu kdr dedik. Almanyada yasayanlar bilir burda gelinlik kinalik nekadar pahali oldugunu. Annem onlara bu ekstra masraf olmasin diye, tr den alma karari aldi. Annemle ben gittik tr ye ve sıkı bir pazarlik yaparak 600 euroya hem gelinlik hem kinalik aldik icinde bas susu herseyi var. Eltim evlendiginde burdan aldilar, 3 bin euroya yakin para verildi. Ben ozmnlar kaynanama tr aslinda daha uygun dedim. Ama onada bilet parasi gitcek simdi dedi cok zoruma gitti. Bilet parasi bkdr onemliydi madem bizdeyken niye dusunemedi. Bilet parasini fln hep kendimiz odedik. Annemin bu yaptigi iyilik hic gozune gorunmuyor. Ben bu dunyanin adaletini anlamiyorum, yapan mi iyi yapmayan mi iyi. Anlamadim arkadasim. Her dugune gittigimde gelinleri gordugumde aklima o geliyor. Biliyorum bir cogunuz diyecek simdi kafana taktigin seye bak diye. Napiyim ama takiliyom arada.