Geçmiş Peşimi Bırakmıyor....

Bu senin hayatın bu konuda kimseden izin isteme oku izin vermemekte ısrar ederlerse ailen devlete sığın ama oku meslek sahibi ol okumazsan ilerde çok pişman olursun ben oldum çünkü son nefesime kadar bunun acısıni içimde yaşiyacam
devlete nasıll sığınabilirim?22 yaşındayım devlet okumam için destek olur mu?

Akran zorbalığı yaşayan cok insan var. Psikolojik tedavi görebilirsin cok iyi gelir. Öğrenci misin? Üniversiteyi başka bir şehirde okusan biraz rahatlarsin. Çalışmaya başlayınca da artik kendine istedigin gibi bir hayat kur. Ailen ne durumda?
üniversiteyi başka şehirde okumayı çok istiyorum ama 1 defa bırakınca artık sana daha da üniversite yok burda açıktan oku diyorlar:(

üniversiteyi başka şehirde okumayı çok istiyorum ama 1 defa bırakınca artık sana daha da üniversite yok burda açıktan oku diyorlar:KK43:
Sen suçlu değilsin neden kaçıyorsun kaçma onlar utansın onlar kaçsın içindeki korkularla başa çıkmalısın kendine değer vermeyi öğren kendinle barışırsan korkmazsın

Okuyormusunuz?
Bence okuyun bir kadının işi olduktan sonra ohoo siz de guzel gşyinirsiniz hem özguvenınız gelır kendinize guzel hayatınız olur.

Ayrıca o okul hangı okul ya tokat atma falan

üniversiteye gittininz mi? İşiniz var mı? Eğer Üniversite okumadıysanız bu yıl hazırlanıp girin sınavlara. Herşeye inat yeniden inşa edin yaşamınızı. Kendi ayaklarınızın üstünde durun. Başka şehirde okuyun. Bir meslek sahibi olun inşallah. Daha gencecik hayatın başındasınız. Herşey düzelir. Yeter ki siz gayret edin. Kendinizi sevin. Size değer vermeyenlerden uzaklaşın. En guzel yaşlardasınız. Tıkayın kulaklarınızı kendi yolunuza bakın.

Yasın 22olmasına ragmen hala bir düzen kuramamışsan bundan sonra yapman gereken şikayet etmek değil düzen oluşturmak.

Başla sporuna, zayıfla. Boyat saçlarını, al bi çanta makyaj malzemesi makyaj yapmayı öğren(mesela yani, örnek olarak)
Değiştir dolabını. Güzel güzel giyin. Okulunu bitirmedin mi? Liseye üniversiteye gitmedi isen onlara hazırlan. Etrafında olmasın erkek arkadaşın, şu an gerek yok. Kendini bir toparla, özgüvenini kazan. Sen önce kendini beğen ki başkası da seni beğensin.
Olay bu kadar basit aslında.
Kendini geliştir
çokk teşekkkür ederim yapıcam bu dediklerinizi.Ama bi sorunum var başka şehirde üni kazandım ailem izin vermiyor burda açıktan oku diyorlar bunun için ne yapabilrim?

üniversiteye gittininz mi? İşiniz var mı? Eğer Üniversite okumadıysanız bu yıl hazırlanıp girin sınavlara. Herşeye inat yeniden inşa edin yaşamınızı. Kendi ayaklarınızın üstünde durun. Başka şehirde okuyun. Bir meslek sahibi olun inşallah. Daha gencecik hayatın başındasınız. Herşey düzelir. Yeter ki siz gayret edin. Kendinizi sevin. Size değer vermeyenlerden uzaklaşın. En guzel yaşlardasınız. Tıkayın kulaklarınızı kendi yolunuza bakın.
çok teşekkür ederim daha önce üniversite bıraktım sadece 1 dönem okuduğum için bu yılda girdim kazandım ama artık sanan üniversite yok açıktan oku diyorlar

Önce siz bi geçmişinizden ezilmeyi bırakın.. onu yaşadınız bitti bundan sonrası için neler yapabilirsiniz onu düşünün. Mesela biri geçmişinizle ilgili bir imada mı bulundu "evet ya ergenlik işte ne çok aptalmışım "filan deyin geçmişinizi kabullenip ondan utanmazsanız karşınızdakilerde sizi bu konuda ezmeye çalışmayacaklardır kendinize güvenin kendinizi sevin özgüvenli davranın...
Okumuş olsaydınız ortamınızı değiştirip sıfırdan başlama ihtimaliniz vardı ama sanırım okumuyosunuz o halde ya bu durumla mücadele edeceksiniz yada ezilmeye devam edeceksiniz yaş daha 22 hiç bir şey için geç değil

Sana, aslında o zamanla şimdiki zaman arasında çok şeyin değiştiğini, o zamanki sen'le şimdiki sen'in çok farklı olduğunu
,büyüdükçe güçlendiğini , sen'in çok degerli olduğunu anlatmayı çok isterim fakat biliyorumki ,ben ve burdaki bir cok insan sana bunlari desede kisa sureli kendini iyi hissetmenden daha ötesine gidemeyiz.Çünkü yaasadiklarin kolay degil.O nedenle terapi almalısın.Seni yaralayan ne var ne yok hepsini temizlemelisin.Psikolog arkadaslar belki bu konuda sana bir öneride bulunurlar ben sadece duydugum kadariyla emdr terapiyi önerebilirim ,insanlar iyi sonuclar aliyormuş bildigim kadariyla.Ayrica ailenle okul konusinda savasmani da öneririm belki bu savastan sen galip cikarsin.

Önce siz bi geçmişinizden ezilmeyi bırakın.. onu yaşadınız bitti bundan sonrası için neler yapabilirsiniz onu düşünün. Mesela biri geçmişinizle ilgili bir imada mı bulundu "evet ya ergenlik işte ne çok aptalmışım "filan deyin geçmişinizi kabullenip ondan utanmazsanız karşınızdakilerde sizi bu konuda ezmeye çalışmayacaklardır kendinize güvenin kendinizi sevin özgüvenli davranın...
Okumuş olsaydınız ortamınızı değiştirip sıfırdan başlama ihtimaliniz vardı ama sanırım okumuyosunuz o halde ya bu durumla mücadele edeceksiniz yada ezilmeye devam edeceksiniz yaş daha 22 hiç bir şey için geç değil
sınava hazırlandım kazandım ama ailem biz sana o şansı bir defa verdik artık daha da yok açıktan oku bir işe gir diyorlar benim hayallerim başkaydı ama gözlerimin önünde hayatım kayıyor

Sana, aslında o zamanla şimdiki zaman arasında çok şeyin değiştiğini, o zamanki sen'le şimdiki sen'in çok farklı olduğunu
,büyüdükçe güçlendiğini , sen'in çok degerli olduğunu anlatmayı çok isterim fakat biliyorumki ,ben ve burdaki bir cok insan sana bunlari desede kisa sureli kendini iyi hissetmenden daha ötesine gidemeyiz.Çünkü yaasadiklarin kolay degil.O nedenle terapi almalısın.Seni yaralayan ne var ne yok hepsini temizlemelisin.Psikolog arkadaslar belki bu konuda sana bir öneride bulunurlar ben sadece duydugum kadariyla emdr terapiyi önerebilirim ,insanlar iyi sonuclar aliyormuş bildigim kadariyla.Ayrica ailenle okul konusinda savasmani da öneririm belki bu savastan sen galip cikarsin.
bende terapi almak istiyorum ama ekonomik dururmum yok yaşadığım şehirde psikoterapi emdr de yok

çokk teşekkkür ederim yapıcam bu dediklerinizi.Ama bi sorunum var başka şehirde üni kazandım ailem izin vermiyor burda açıktan oku diyorlar bunun için ne yapabilrim?
Baska sehirde okumayı sen istiyor musun? Ben olsam bir sene daha calısır bulunduğum ilde üni kazanmaya bakardım. Sonucta ailede olduğum gibi rahat olamam sehir dışında. Ben ailemi dinlerdim. Ama konu senin ne istediğin. Yurtta ve ya kiralık evde kalabilecek misin? Gitsen para yollayacak mı ailen? Yollamazlarsa hem calısıp hem okuyabilecek misin? Aynı zamanda çamaasırın bulasıgın ütün temizliğin yemeğin sorumluluğu sende olacak mesela bunları kaldırabilecek misin?
Kendini tart, ölç. Tüm olasılıkları gözden geçirip ona göre hareket et derim

Baska sehirde okumayı sen istiyor musun? Ben olsam bir sene daha calısır bulunduğum ilde üni kazanmaya bakardım. Sonucta ailede olduğum gibi rahat olamam sehir dışında. Ben ailemi dinlerdim. Ama konu senin ne istediğin. Yurtta ve ya kiralık evde kalabilecek misin? Gitsen para yollayacak mı ailen? Yollamazlarsa hem calısıp hem okuyabilecek misin? Aynı zamanda çamaasırın bulasıgın ütün temizliğin yemeğin sorumluluğu sende olacak mesela bunları kaldırabilecek misin?
Kendini tart, ölç. Tüm olasılıkları gözden geçirip ona göre hareket et derim
bunların hepsini kaldırabilirim başka şehirde okumayı çok istiyorum ama ailem izin vermiyor

Back
X