• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmiş takintim

Özür dilerim anlayamadım tam olarak. :KK64: Biraz daha detaylı anlatabilir misin rica etsem?
Soyle oldu bigün konuşuyorduk o bana dediki kızların bu sms merakını anlamıyorum benimde bi arkadaşım vardı sms yapmadıgi zaman yoktu dedi adı ne dedim beyza dedi soyadını söyledim bu kız facebook ta beni ekledi dedim o da anlattı herseyi

Soyle oldu bigün konuşuyorduk o bana dediki kızların bu sms merakını anlamıyorum benimde bi arkadaşım vardı sms yapmadıgi zaman yoktu dedi adı ne dedim beyza dedi soyadını söyledim bu kız facebook ta beni ekledi dedim o da anlattı herseyi

Anladım, o zaman o arkadaşım diye tanıtma konusunda çok da sıkıntılı bir mevzu yokmuş ortada. Buna sevindim.
Yani eğer onlar ayrıldıktan kısa süre sonra bir ilişkiye başladıysanız, duygusal anlamda bir şey hissetmese de yaptığınız bazı hareketler ona eski sevgilisini hatırlatmış, ağzından böyle bir şey kaçırmış olabilir.
Kız niye eklemiş seni facebooktan? Ne yazmış mesela sana mesaj attıysa?
Sonuçta sizi ayırmak için uğraşabilir, iftira atabilir filan ama sen yine de aklının bir köşesinde tut söylediklerini.
Kim doğruyu söylüyor belli olmaz çünkü.

Yl aynen öyle benden sakladı anlatma gereği duymadi
Canım başta affetmişsin. Artık sana dürüstse ve seviyorsan at aklından bu şüpheleri daha fazla yıpratma kendini.

Anladım, o zaman o arkadaşım diye tanıtma konusunda çok da sıkıntılı bir mevzu yokmuş ortada. Buna sevindim.
Yani eğer onlar ayrıldıktan kısa süre sonra bir ilişkiye başladıysanız, duygusal anlamda bir şey hissetmese de yaptığınız bazı hareketler ona eski sevgilisini hatırlatmış, ağzından böyle bir şey kaçırmış olabilir.
Kız niye eklemiş seni facebooktan? Ne yazmış mesela sana mesaj attıysa?
Sonuçta sizi ayırmak için uğraşabilir, iftira atabilir filan ama sen yine de aklının bir köşesinde tut söylediklerini.
Kim doğruyu söylüyor belli olmaz çünkü.
Kız bana bakmak için eklemiş bana ona yanlış yaptım pişmanım falan diyodu başka birseyde demedi

Back
X