Gecmis ve affedememek

Ve siz hala böyle bir anne müsveddesinin eteklerinde dolanıyorsunuz. Buna siz izin veriyorsunuz bilin. Bu ne ya insan kendisine bunu yapan insanların peşinde dolanır mı? Hiç mi akıl yok sizde ? Ulan ben annemi bana annelik edemedi sevgi göstermedi diye silmişim ne eksik bi insanım ne de mağdurum. Sevgi doluyum, siz kendinize niye bunu yapıyorsunuz?! Siz annenize kin falan tutmuyorsunuz kin nedir bilirim ben .

Ne diyim daha çok vebalinize girmeden kurtulun şu insanlardan ailesiyle görüşmeyip huzurla yaşayan çok insan var, bu insanlarla olmaktansa yalnız huzurlu olun. Allah tüm bunları unutturacak güzel bir hayat yaşamanızı nasip etsin. Kendiniz için bişey yapın. Bırakın sülaleyi böyle sülale düşmana bile dilenmez :sopa:
Haklisiniz.Baska carem kalmadi.

Uzun uzun yazdim sonra sildim cunku buraya yazilip anlatılacak kadar basit degil birseyler. Bir kitap onerisinde bulunabilirim. Ferrarisini Satan Bilge. Bu kitabi okuduktan sonra su yazdigin herseyin cevabini bulup daha guclu adımlarla yere saglam basacaksin.

Uzun uzun yazdim sonra sildim cunku buraya yazilip anlatılacak kadar basit degil birseyler. Bir kitap onerisinde bulunabilirim. Ferrarisini Satan Bilge. Bu kitabi okuduktan sonra su yazdigin herseyin cevabini bulup daha guclu adımlarla yere saglam basacaksin.
Teaekkur ederim.okuyacagim..

Back
X