Gecmis yeni hayatimi etkiliyor:(:(

Selena0

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2013
33
0
6
35
- Yurtdışı
Merhaba kizlar,

aylardir uyku uyuyamiyorum.. umarim yorumlarinizla birazcik olsun bana yardim edersiniz. Bu konuyu hickimseyle konusamiyorum.

3 yildir cok asik oldugum bir adamla birlikteyim, okadar mutluyumki heran büyü bozulucak diye korkuyorum..Sevgilime bugüne kadar hep dürüst davrandim.Bilmesi gereken herseyi söyledim.Ama 10 yil önce yapmis oldugum hatamdan bahsetmedim. Ondan gizli saklim yok ancak beni anlamasi mümkün degildi.. onu kaybetmekten korktum ..10 yil önce olmus birseyle canini SIKMAK istemedim..

Seneye evlenmeyi planliyoruz. Ben gecmiste olanlari unutmak istiyorum.Ve zaten 9-10 yil önce tövbe ettim ve hic bi hatami tekrarlamadim.. Pisman olucagim bir hata o günden sonra yapmadim.. ama gecmisim beni hala kovaliyor aklimdan silemiorm..

10 Yil önce olmus bir hatayi sizce bugüne tasiyacak ve mutlugumuzu bozucak insanlar varmidir? Sizce ben ona herseyimi anlatmadigim icin kötü bir sevgilimiyim? :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
Mutlu olmayi haketmiyorum deilmi:(??

zannedersin erkekler pir-i pak da kızlarımız nelerden endişe ediyor.. merak etme sevgilin kim bilir neler karıştırmıştır yani için rahat olsun.

Bu ne yapmış olduğuna bağlı. Söylenecek şey var söylenmeyecek şey var ama ben her zaman dürüst olunması taraftarıyım

Üzerinden çok geçmiş bir daha da tekrarlamadım diyorsun ki süreç 10 yıl sizin birlikteliğiniz 3 yıl yani ondan da önceymiş tüm bunlar o hatanın sana sorun olmamasını gerektirir fakat bu kadar sıkıntı yaşadığına göre sanırım hatanın boyutu biraz büyük.

Sanki erkekler çok dürüst temiz ya biz düşünelim bu tür şeyleri hep. Senin yaşadıklarına bağlı artık ne yaptığına evliliğe adıma atıyorsanız dürüst olun tabi bu korku ile yaşamaktan daha iyidir.

ben o hata denileni merak ettım. ona bağlı bir durum söyleyıp söylememek:26:

Üzerinden çok geçmiş bir daha da tekrarlamadım diyorsun ki süreç 10 yıl sizin birlikteliğiniz 3 yıl yani ondan da önceymiş tüm bunlar o hatanın sana sorun olmamasını gerektirir faka t bu kadar sıkıntı yaşadığına göre sanırım hatanın boyutu biraz büyük.

Ben parcalanmis bir ailenin cocugu oldugum icin cocuklugumu kötü gecti ve hirsimi ergenlik cagimda cok gezerek aldim.. cok gezdim tozdumm.. Bir partyden dönüste cok icmistim ve bana cok asik olan bir cocuk beni kendi evine davet etti.. cok salakca bir davranis ama okadar sarhostum ki farkinda bile deilim gitmisim.. Cocugun evinde sizdim kaldim.. Birsey yasanmadi bundan cok eminim.

.ama nekdr yazikki ertesi gün cocuk olmayan bi hikayeyi bazi arkadaslarina anlatti.. buyüzden bukdr SIKINTI Yasiyorum..ama bende cok hataliyim icmemeliydim gitmemeliydim onun evine..

Ben parcalanmis bir ailenin cocugu oldugum icin cocuklugumu kötü gecti ve hirsimi ergenlik cagimda cok gezerek aldim.. cok gezdim tozdumm.. Bir partyden dönüste cok icmistim ve bana cok asik olan bir cocuk beni kendi evine davet etti.. cok salakca bir davranis ama okadar sarhostum ki farkinda bile deilim gitmisim.. Cocugun evinde sizdim kaldim.. Birsey yasanmadi bundan cok eminim.

.ama nekdr yazikki ertesi gün cocuk olmayan bi hikayeyi bazi arkadaslarina anlatti.. buyüzden bukdr SIKINTI Yasiyorum..ama bende cok hataliyim icmemeliydim gitmemeliydim onun evine..

olay bu mu?................

Bunu sevgiline dosdogru anlatsan inanmaz bence bende benzer bi olay yasadim ve asla unutamadi surekli yzuume vurdu anlattimda noldu sonu husran..erkekler boyle iste bence anlatma nerden ogrenir ki

aslında şöyle söyleyeyim; olay bekaret durumu ise, sevgilin senın bakıre oldugunu sanıyorsa
elbet söylemelısın sonuç ne olursa olsun. ama olay o değilse gerek yok
hemde hiç gerek yok söylemeye.
bu size huzursuzlktan başka bişi vermez
sevgilin sinirli anında yüüzne çarpar durur.

konustum. hatta o bile hicbirsey yasanmadigini söyledi.. ama ben onun evine giderek cocuga ümit verdim ogünden snra cocukla irtibatimi kesince cocuk sinirlendi sanirim ve buyüzden iftira atti..

çocukla sevgilinin karşılaşma ihtimaleri nedir?
tanışıyorlar mı?

konustum. hatta o bile hicbirsey yasanmadigini söyledi.. ama ben onun evine giderek cocuga ümit verdim ogünden snra cocukla irtibatimi kesince cocuk sinirlendi sanirim ve buyüzden iftira atti..

O bunu söyler zaten ama sen kendinden eminmisin önemli olan bu ? O halde seni evine kadar götürüp bir şey yapmıyorsa adam derim ama yaptığı da erkeklik yani adam değil.

Bekaretin de sorun yok ise anlatma boş ver eğlenmeye gittin bitti bu kadar hiç girme bu konuya.

Çok önceden yaşanmış bi olay. Anlatmamalısın. Erkekler kendi yapınca hiç sorun olmuyo da kadınlar yapınca ağızlarına geleni söylüyolar. Korkarım ki aranızda bişeyler yaşanmadığına inanmıcaktır..

aslında şöyle söyleyeyim; olay bekaret durumu ise, sevgilin senın bakıre oldugunu sanıyorsa
elbet söylemelısın sonuç ne olursa olsun. ama olay o değilse gerek yok
hemde hiç gerek yok söylemeye.
bu size huzursuzlktan başka bişi vermez
sevgilin sinirli anında yüüzne çarpar durur.

Hayir hayir ..bekaret konusunda hep dürüst davrandim ki hicbisekilde hicbir tecrübem olmadigini kendisi bile anladi..
Olay sadece yarin öbür gün biz ciddi bir adim atinca bu dedikoduyu duymus olan birirnin bugüne tasimasi ve bizi ayirmasi.. dedigim gibi olay gercekten iftiradan ibaret,icmekle hata yapan benim o ayri.. ama cocukla birsey yasamadim..
nebilim.. korkuyorum ya biri gelirde bu durumu anlatir sevgilimde bana inanmazsa daha dogrusu suphe ederse?:2: ve kendisi cok kuralci inatci ve maco biri her defasinda yzüme vurucak bunu

Ya bunu mu dert ediyorsun canım. Zaten erkekler kendi içlerinde olmayan şeylerin anlatıldıklarına çok şahit olmuştur. Sen de zaten bir şey yaşanmadı gece diyorsun. Eee daha ne. Bakiresin anladığım kadarıyla. Bu konuyu nerden öğrenecek yani. E hadi öğrendi sen zaten bir şey yaşanmadığının kanıtını taşıyorsun. Durgun suyu yalandan bulandırmanın anlamı yok canım, kötüyüm diye de kendini hırpalama boşuna:34:

bence de hiç söyleme sonuçta onu tanımadan önce yaşanmış gerek yok huzurunu bozmaya...

Back
X