- 14 Nisan 2012
- 1.028
- 278
- 73
Ben parcalanmis bir ailenin cocugu oldugum icin cocuklugumu kötü gecti ve hirsimi ergenlik cagimda cok gezerek aldim.. cok gezdim tozdumm.. Bir partyden dönüste cok icmistim ve bana cok asik olan bir cocuk beni kendi evine davet etti.. cok salakca bir davranis ama okadar sarhostum ki farkinda bile deilim gitmisim.. Cocugun evinde sizdim kaldim.. Birsey yasanmadi bundan cok eminim.
.ama nekdr yazikki ertesi gün cocuk olmayan bi hikayeyi bazi arkadaslarina anlatti.. buyüzden bukdr SIKINTI Yasiyorum..ama bende cok hataliyim icmemeliydim gitmemeliydim onun evine..
Bu mu yani? Bende uyuşturucu kullandın,alemden aleme aktın vs sandım...Karşında ki kimse sana el değmemiş mi geliyor?
Yaptıgın şey yaşın için-aklın karışıkken yaptıgın için yalnış ama ilişkinden 7 yıl önce yaşadıgın bir şeyi ısıtıp ısıtıp karşındakine anlatmana degecek bir şey mi karar veremedim?
Muhtemelen sana karşı ilk kavgada kullanılacak bir şey...
Sanırım senin korkun senden degil de başkalarından duyması ihtimali?Yoksa paylaşmayı düşündügünü sanmıyorum???
Kararı sen vereceksin...O lafları yayan insanların ne kadarı hatırlıyor,neler söylüyor,hala zarar vermek istiyor mu sen bilirsin...gerisi vesvese...