- Konu Sahibi dokunmakalbme
-
Bende bir suru var ama cozulmus, uzerleri yazilmis falan. Olur mu? 2010da girmistim ben lise-onlisans kpss'ye. Geri gondermene de gerek yok.
Benim güzel arkadaşım:) çok ama çok tebrik ederim şimdiden,çok mutlu oldum senin adına.o kadar zorluğa rağmen okuma isteğin müthiş,inşallah aradığın kitapları bulursun..sanal teyzesinin yerine öp ufaklığı :)
Canım özel mesaj ile ulaşırmısın bendede var 2010 a ait bir hazırlık kitabı tertemiz duruyor yollayabılırım.
tşk ederim canım iyi dileklerin için :))) öperim elbette :) teyzesi kızım bir yaşına girdi 2 gün sonra doğumgünü yapıyoruz he ehe he
tüm umutlarım bitsede kendime olan güvenim bitmiyor işte
2012 yilinda yapilan lise duzeyi kpss nin son kpss oldugundan bahsetmislerdi, ancak emin degilim hazirlanmadan once bir arastirirsan iyi olur. bu arada eger sinav yapilacaksa bende de biraz kitap var gonderebilirim istersen.
Lise düzeyi son değil yapılacak 2014 de.
Bende de vardı 2008 ama ne oldu inan bilmiyorum.Sanırım geri dönüşüme gitti:26:
Yeni kitaplar çıkmadı mı hala:26: millet çalışmaya başladı şimdiden çıkması lazımdı
Başarılar diliyorum arkadaşım sana bol bol soru çöz eğer bir temelin varsa konu anlatımlara çok takılma.Ne kadar soru o kadar başarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?