gecmiş yıllara ait lise düzeyi kpss kitabı olanlar

dokunmakalbme

HERŞEY TERS GİDİYOR :((
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
745
1
16
Çorum
slm arkadaşlar 2014 yılında lise düzeyi yapılacak olan kpss sınavına hazırlanıyorum elimde bi kaç kitap eksiğim var şimdiden başladığım için eski kitaplarla çalışıyorum.2014 yılında zaten alacağım kitaplar cıkınca acıkcası bilgimde yok cıktımı cıkmadımı ...
arkadaşlar elinizde eski yıllara ait işinize yaramayan kpss kitapları var sa bana gönderebilirmisiniz.İşim bittiğind eben sizlere tekrardan göndereceğim.tşk ederim şimdiden sizleri meşgul ettim özür dilerim .

Bende bir suru var ama cozulmus, uzerleri yazilmis falan. Olur mu? 2010da girmistim ben lise-onlisans kpss'ye. Geri gondermene de gerek yok.

Bende bir suru var ama cozulmus, uzerleri yazilmis falan. Olur mu? 2010da girmistim ben lise-onlisans kpss'ye. Geri gondermene de gerek yok.

sağol canım çözülmüş olabilir zaten alcam 2014 yılı için cıksaydı biii
hangi kitaplar var canım benim şuan elimde sadece mat ve vatandaşlık var
eğer vermek istersen olur elbette

Tarih cografya matematik Turkce vatandaslik. Hepsinin konu anlatimi ve soru bankalari var diye hatirliyorum. Epey kitap var hepsini verebilirim. Ozel mesaj yolla istersen. :)

Benim güzel arkadaşım:) çok ama çok tebrik ederim şimdiden,çok mutlu oldum senin adına.o kadar zorluğa rağmen okuma isteğin müthiş,inşallah aradığın kitapları bulursun..sanal teyzesinin yerine öp ufaklığı :)

tşk ederim canım iyi dileklerin için :))) öperim elbette :) teyzesi kızım bir yaşına girdi 2 gün sonra doğumgünü yapıyoruz he ehe he
tüm umutlarım bitsede kendime olan güvenim bitmiyor işte

vatandaşlığa güncel bi kitaptan çalışsan daha iyi olur değişiyor çünkü

Anayasa-idare kisminin degismesi icin anayasanin ve kanunlarin degismesi lazim. :) en son 2010 degisikligi oldu o da zaten mevcut kitapta.
Guncellenen kisim 3tane soru cikan guncel olaylar kismi.

tşk ederim canım iyi dileklerin için :))) öperim elbette :) teyzesi kızım bir yaşına girdi 2 gün sonra doğumgünü yapıyoruz he ehe he
tüm umutlarım bitsede kendime olan güvenim bitmiyor işte

Ayyy yerim onu ben mıncırırım onu ben :))nice mutlu senelere arkadaşım..umudunda bitmesin kendine olan güveninde,kendini koyvermek yok.

2012 yilinda yapilan lise duzeyi kpss nin son kpss oldugundan bahsetmislerdi, ancak emin degilim hazirlanmadan once bir arastirirsan iyi olur. bu arada eger sinav yapilacaksa bende de biraz kitap var gonderebilirim istersen.

Lise düzeyi son değil yapılacak 2014 de.

Bende de vardı 2008 ama ne oldu inan bilmiyorum.Sanırım geri dönüşüme gitti:26:

Yeni kitaplar çıkmadı mı hala:26: millet çalışmaya başladı şimdiden çıkması lazımdı

Başarılar diliyorum arkadaşım sana bol bol soru çöz eğer bir temelin varsa konu anlatımlara çok takılma.Ne kadar soru o kadar başarı

2012 yilinda yapilan lise duzeyi kpss nin son kpss oldugundan bahsetmislerdi, ancak emin degilim hazirlanmadan once bir arastirirsan iyi olur. bu arada eger sinav yapilacaksa bende de biraz kitap var gonderebilirim istersen.

tşk ederim canım evet araştırdım ama değişen bşley yokmuş bilgin için tşk ed3erim

bakıştırdım ama yok bulamadım yeni kitap matemetikde temelim iyi ama sözeller için aynı şeyi söyleyemme
yinede calışmaya devam geneld esoru cözüyorum zaten canım tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…