Sikintiya dusuren bisey degilki cok sey ve surekli olan seyler yani herkes hep ilerliyo ama sanki ben yerimde sayiyorum.. hani kendini benim.kadar parcalanmis hissettiniz donemler olupda kurtulup mutlu oldunuzmu bitti dediginz zamanlar oldumuAslında burdaki konulardan birkaçını okumanız yeterli
Sizi sıkıntıya sürükleyen ne varsa uzaklaşın ordan
Sikintiya dusuren bisey degilki cok sey ve surekli olan seyler yani herkes hep ilerliyo ama sanki ben yerimde sayiyorum.. hani kendini benim.kadar parcalanmis hissettiniz donemler olupda kurtulup mutlu oldunuzmu bitti dediginz zamanlar oldumu
Evet canım tamda bittim artık bundan sonrası yokk dediğim anda Rabbim daha güzel kapılar açtı.... Dua , sabır vee bolca zaman... Hrrşeyin ilacıSikintiya dusuren bisey degilki cok sey ve surekli olan seyler yani herkes hep ilerliyo ama sanki ben yerimde sayiyorum.. hani kendini benim.kadar parcalanmis hissettiniz donemler olupda kurtulup mutlu oldunuzmu bitti dediginz zamanlar oldumu
Ne guze soylemissiniz evet oyle zmaanlarim benimde oldu ama en fazla 1 ay surdu sonra hersey ustume yikildiEvet canım tamda bittim artık bundan sonrası yokk dediğim anda Rabbim daha güzel kapılar açtı.... Dua , sabır vee bolca zaman... Hrrşeyin ilacı
Kesinlikle oda var dedim kendi kendime nerde hata yapiyosun neden bunlar oluyo ...rabbimin verdiklerine bak mutlu ol dedigim.kendime surekli telkinde bulunduklarim cok oldu ama dedigim gibi sanirim surekli agir imtihanlardan gectigim icin zor geliyoBazen açılan kapıları anlamıyor da olabiliriz. Farkındalık şart galiba. :///
Aynen bi an mutlu olunca saniyormki hep boyle olcak ama su yasima kadr kafamda okadar sikintilar vardiki hic duzgn hayatm olmadi diyebilirm ve herseyimi zaman ve sabir duayla aştim.. ama hala oldugum yerdeyimBende herkes gibi çok zor dönemler geçirdim hatta hala geçiriyorum. ama şunu öğrendim hayatta kaldığımız sürece düzlük yok çünkü sınavdayız. bitti artık her şey istediğim gibi mutluyum diye bir şey yok. o anda öyle hissediyoruz sadece. sonra yeni sorunlar çıkıyor karşımıza küçüklü büyüklü bunlar çözmemiz için verilenler. Önemli olan sorunları nasıl ve ne kadar sürede çözdüğümüz. Ruh halimiz ona göre ya mutlu ya da mutsuz değişiyor devamlı çünkü.
Nasil yani yenidenmi yikildi hersey .. umutlar tekrarmi kayboluyo.. ondan korkuyrm ben yasadiklarimdan kalkmaya calisiyorm ama bise oluyo tekrar yikiliyrm sanirim yasadigim surece imtihandayiz ama hani insanlara bakiyrm ilerliyo bense oldugum yerde sayiyor . Acaba hepmi boyle olcak diye korkuyormevet oldu sonra öyle bi düzeldiki tahmin ettiğimden daha fazla düzeldi şimdiyse yeniden nereye gidiyor bilmiyorum
Kesinlikle oda var dedim kendi kendime nerde hata yapiyosun neden bunlar oluyo ...rabbimin verdiklerine bak mutlu ol dedigim.kendime surekli telkinde bulunduklarim cok oldu ama dedigim gibi sanirim surekli agir imtihanlardan gectigim icin zor geliyo
Amin Allah razi olsun iyi dilekleriniz icin. Insallah mukafatini verir rabbim bu dunyadada obur dunyadadaAllah yardimcin olsun. Allah sabredenleri severmis bir de kendisinden umit kesmeyenleri. Belki ahirette mukafatin buyuk olur iyi ki o cileleri cekmisim dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?