Geçmişe çocukluk günlerime özlem

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
53
36
İstemsizce o günleri çok özlüyorum evimiz sobalıydı sıcacık olurdu üzerinde hep yemekler kaynardı huzurla annemin yere serdiği yataklara girerdik kardeşlerimle..sahura kaldır diye yalvarırdık annemize sahur yapardık evimiz yine sıcacıktı..kar topu oynardık saatlerce sonra herkes sarı ışıkları yanan evlerine giderdi onların yanında olmayı özledim derdimin olmadığı günleri özledim ablamla en sevdiğim çizgi film georgiayı dört gözle beklerdik evcilik oyunlarım yakar toplarım mendil kapmacalarım ailemle geçirdiğim sıcak evimizdeki bir akşama dönmek istiyorum o günler bir daha hiç gelmeyeceğini bilmek canımı acıtıyor o masum günlerimi özlüyorum çocukluğumu özlüyorum ne kadar mutlu olursam olayım asla o günlerdeki rahatlığı lezzeti huzuru bulamıyorum

Ah kardeş ahh özlenmez mi. Benim de sıklıkla aklıma gelir eski günler. Her şey çok saftır temizdi. Akşam 10 lara kadar sokakta kalırdık bir sürü çocuk. Kimsenin endişesi olmazdı. Özgürdük, insan ilişkilerimiz iyiydi. Oyunlarınız orijinaldi. Gerçekten özlüyor insan. Şimdi herkes bi tarafta...

Tam şu an düşünüyordum çocukluğumu sıkıtnılr cektık cok amangene de güzel günlerdi. Cok başkaydı sobamız vardı bizim de kar yağınca abim ava giderdi poşetle kayarduk. Ders çalışırdık soban n yanında sıcacık cok guzeldı ama güzel yapan annem di tabıki ah ah nasıl özlüyorum nasıl

Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım, demek istedim.

Çocukluk bi başka çocuk olmak bi başka bende çok özlüyorum ve kendime şunu derken yakalıyorum 'ne yani birdaha çocuk olmayacakmıyım?' Cevabı verirken yüreğim sızlıyor.

Bazen eski ilk okulumun onunden geciyorum.. ne guzel gunlerdi ya diyorum.. dert yok tasa yok.. :( ama yillar o kadar cabuk geciyorki, o gunlerin belkide kiymetini bilemedigime uzuluyorum :( haklisin herkeste bir ozlem soz konusu..

Siz yazınca ben de daldım gittim çocukluk yıllarıma. Ne güzel günlerdi...

Şimdiki çocuklara çok üzülüyorum ben.
Saksıdaki bitki gibi yetişiyorlar.

İstemsizce o günleri çok özlüyorum evimiz sobalıydı sıcacık olurdu üzerinde hep yemekler kaynardı huzurla annemin yere serdiği yataklara girerdik kardeşlerimle..sahura kaldır diye yalvarırdık annemize sahur yapardık evimiz yine sıcacıktı..kar topu oynardık saatlerce sonra herkes sarı ışıkları yanan evlerine giderdi onların yanında olmayı özledim derdimin olmadığı günleri özledim ablamla en sevdiğim çizgi film georgiayı dört gözle beklerdik evcilik oyunlarım yakar toplarım mendil kapmacalarım ailemle geçirdiğim sıcak evimizdeki bir akşama dönmek istiyorum o günler bir daha hiç gelmeyeceğini bilmek canımı acıtıyor o masum günlerimi özlüyorum çocukluğumu özlüyorum ne kadar mutlu olursam olayım asla o günlerdeki rahatlığı lezzeti huzuru bulamıyorum
Eskiyi insan özler geleceği merak eder su zamandan memnun olmaz zaten
O zamanda o Sobanın eziyeti suan tek tıkla hakettiğimiz seyler bugün git yarın geller boşverin geçmişi geçmiş geçmişte kaldı
Sevdiklerimizle bugünün kıymetini bilelim

Bu Konu Tam Benlik bende cocuklugumun özlemiyle yasıyorum ama özledikçe daha hızlı gecıyo seneler keske dönüş olabilseydi 1 dk düşünmezdim :KK61:

Back
X