Geçmişe dair pişmanlık

Mcl89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2021
212
67
48
Geçmişe dair çok pişmanlıklarım var . İş yerimle alakalı çok yanlış seçimler yaptım .İyi şartları olan bir işim vardı . Kendi isteğimle bıraktım .(Patronların bir takım mobingi, kırıcı sözleri olabiliyordu) . Daha güzel şartlarda çalışırım diye hayal etmiştim. Maalesef gerçek olmadı . Kendimi yalnız ve depresyonda hissediyorum . Dertleşmeye ihtiyacım var .

Geçmişe dair çok pişmanlıklarım var . İş yerimle alakalı çok yanlış seçimler yaptım .İyi şartları olan bir işim vardı . Kendi isteğimle bıraktım .(Patronların bir takım mobingi, kırıcı sözleri olabiliyordu) . Daha güzel şartlarda çalışırım diye hayal etmiştim. Maalesef gerçek olmadı . Kendimi yalnız ve depresyonda hissediyorum . Dertleşmeye ihtiyacım var .
Geçmişe duyulan pişmanlığın siz de görüyorsunuz ki faydası değil zararı var. Alacağın dersi heybene koyup yoluna devam edeceksin. KEŞKE AĞACI YEŞERMEZ.

Dertleşebileceğim kimsem yok. Müsait olan biriyle özelden de mesajlaşabiliriz 😢

bence pismanlik benim hissettigim en kotu duygulardan biri. ne yapsam pisman olurum ne yapsam kotu hissederim sizi anliyorum. bi zamandan sonra duygularim bana oyun oynamaya basliyor size de oldugu gibi. ordan ayrilmasaydiniz da hayatim daha iyi olabilirdi diye dusunecektiniz, ayrildiginiz icin de dusunmussunuz. bunlar gercek seyler ozellikle is konulari hayatin gercekleri. hayatinizda sadece bi iste takili kalmayacaksiniz sonucta, onunuzde bir suru yol var.

Back
X