- 25 Şubat 2016
- 31
- 16
- 3
- 40
- Konu Sahibi iyi olma kendin ol
aynı benim kocam...okurken çok iyi anladım sizi....işi çıkana kadar gık demezler.sinsilikten...işi çıkıp, ailesi feraha çıkınca dilleri uzar.ama ben de eli maşalıyımdır.bi kere çalışmayan babasına karşılıksız para mara vermem.maaşımı eşime de vermedim.çok yardım yaptık ama benim paramla dğeil...benim paramla evet mutfak giderim yada eşime giyim filan aldım ...ferahladık zaten.eşim de benden bir şey esirgemez....bazılarının ailesi çok adi oluyor
Güven gidince ne kalır geriye? Bu kadar iyi Olmasaydın..çok agrima gidiyor bu sözler
eşin tartışsaydı, ya ailesini savunacak ve evliliği yürümeyecekti.bu da onun hayatında yeni bir sorun demekti....yada susacaktı ve sen vicdan yapacaktın, o da işlerini yola götürecekti...kusura bakma da senin eşin iyi filani değil.iyi insan sömürmez, adileşmez, ağlatmaz, korur kollar...neyin iyisi bunlar ya
iyi insan sömürmez, adileşmez, ağlatmaz, korur kollar...ne kadar gerçek..
bu işte takildigim, benim de isime gelmiyordu..ben giderken bu kez niye hastalığını kullandın??
Ben bundan sonra babası kardeşiyle ilgili tek birşey duymak istemiyorum..ve şimdi onlarla beni karsilastirmiyor ama ofkem geçsin diye bekliyor gibime geliyor.
Sanki şimdiye tmm deyip su durumu aşarsa m,başka şekilde dönecek bana gibi geliyor..çünkü o vazgecemez ailesinden..
Dilerim ruhum için bi çıkış yolu bulurum.yada hazmedebilirim ikiyuxlulukleri..