- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Merhaba ablalarim bunu da sormak istedim degistirmek istedigim ozelliklerimden birisi daha soyle ki ben gecmise fazla takiliyim ve bu beni mutsuz yapiyor mesela aileme karsi cok fazla bu gecmis muhabbeti onlarin 5 yil onceki yaptigi bile aklimda iyi kotu farketmiyor kurgulamis cunku beynim inanmak istiyor o olaya annemi bu yuzden cok kiriyorum tahammulsuzum fazlaca cok pisman oluyorum ama elimde degil kavga ederken annem sakin konusuyor ben onun da kavga etmesinj ortamin alevlenmesini istiyorum deliyim biliyorum ama sakin konusunca cildiriyorum cok sacma farkindayim kuzenim var bir tane baya buyuk yasi benden kiz bana ben 14 yaslarindayken cok zorbalik yapmisti sebepsizdi ugrasmayi seviyodu benimle bir ara dozu o kadar arttirdi ki gelip gidip tehdit etmeye baslamisti sonra birden vazgecti hala o kizi gorunce tuylerim diken diken oluyor yani dusunun aradan gecmis 6 yil ben bunu unutmamisim Allah askina yardim edin cok yoruyor bu durum beni kafayi usutucem
Evet cok hosuma gitti koreli bebekProfilindeki whatsapp stickerlarından mı?
Evet cok hosuma gitti koreli bebek
Yani cok sayilmaz kurstayim geneldeZamanınız çok sanırım. Meşgale bulun kendinize.
Ablacim sticker.ly indirdim ben playden indirip oraya koreli bebek yaz bir suru cikiyor indirme tusu var zaten indirip wpye ekleBunları nasıl whatsapa ekliyorsun. İlla birinden mesaj gelirse ekleyebiliyorum ben etiketleri.
Merhaba ablalarim bunu da sormak istedim degistirmek istedigim ozelliklerimden birisi daha soyle ki ben gecmise fazla takiliyim ve bu beni mutsuz yapiyor mesela aileme karsi cok fazla bu gecmis muhabbeti onlarin 5 yil onceki yaptigi bile aklimda iyi kotu farketmiyor kurgulamis cunku beynim inanmak istiyor o olaya annemi bu yuzden cok kiriyorum tahammulsuzum fazlaca cok pisman oluyorum ama elimde degil kavga ederken annem sakin konusuyor ben onun da kavga etmesinj ortamin alevlenmesini istiyorum deliyim biliyorum ama sakin konusunca cildiriyorum cok sacma farkindayim kuzenim var bir tane baya buyuk yasi benden kiz bana ben 14 yaslarindayken cok zorbalik yapmisti sebepsizdi ugrasmayi seviyodu benimle bir ara dozu o kadar arttirdi ki gelip gidip tehdit etmeye baslamisti sonra birden vazgecti hala o kizi gorunce tuylerim diken diken oluyor yani dusunun aradan gecmis 6 yil ben bunu unutmamisim Allah askina yardim edin cok yoruyor bu durum beni kafayi usutucem
Sağol ❤Ablacim sticker.ly indirdim ben playden indirip oraya koreli bebek yaz bir suru cikiyor indirme tusu var zaten indirip wpye ekle
Bir ara iyiydim baya cok takmiyordum sonra cok guvendigim bir arkadasim kardesim dedigim bana kazik atti ondan sonra geri geldi benim kuruntularimGeçmişi kafana takmamak içinde bugün, ve gelecekte yeni anılar yaşamak için uğraş. Geçmişte takılı kalmanın faydası yok.
Kaygi ile ilgili problemlerin olabilir. Overthinking durumu vs olabilir. Bence psikologla gorusmelisin, burdaki tavsiyelerle bu tarz seylerden kurtulmak pek mumkun değil. Belki o da psikiyatriye yönlendirir.Bir ara iyiydim baya cok takmiyordum sonra cok guvendigim bir arkadasim kardesim dedigim bana kazik atti ondan sonra geri geldi benim kuruntularim
Tesekkurler evet anksiuetem vardi ve 4 yil kadar ilac kullandim daha sonra gecmisti yarin terapim var zaten ilginize tesekkurlerKaygi ile ilgili problemlerin olabilir. Overthinking durumu vs olabilir. Bence psikologla gorusmelisin, burdaki tavsiyelerle bu tarz seylerden kurtulmak pek mumkun değil. Belki o da psikiyatriye yönlendirir.
Benim de kaygi ve asiri dusunce sorunum vardi, psikolog (terapi)+psikiyatri (kaygı ilacı) desteğiyle çok şükür aştım, şimdi çok daha iyiyim
Kaygı ne yazık ki nüksedebiliyor. O yüzden şimdi tedavini ihmal etme, sonra da paranoya yapmadan takipte ol kendini, daha iyi hissedeceksin merak etme, sevgilerTesekkurler evet anksiuetem vardi ve 4 yil kadar ilac kullandim daha sonra gecmisti yarin terapim var zaten ilginize tesekkurler
Stikırları sorup cevap vermemek olmaz ayıp olmasın diye yazılmış gibi hissettimGeçmişi kafana takmamak içinde bugün, ve gelecekte yeni anılar yaşamak için uğraş. Geçmişte takılı kalmanın faydası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?