Gecmise takili kalmak

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Merhaba ablalarim bunu da sormak istedim degistirmek istedigim ozelliklerimden birisi daha soyle ki ben gecmise fazla takiliyim ve bu beni mutsuz yapiyor mesela aileme karsi cok fazla bu gecmis muhabbeti onlarin 5 yil onceki yaptigi bile aklimda iyi kotu farketmiyor kurgulamis cunku beynim inanmak istiyor o olaya annemi bu yuzden cok kiriyorum tahammulsuzum fazlaca cok pisman oluyorum ama elimde degil kavga ederken annem sakin konusuyor ben onun da kavga etmesinj ortamin alevlenmesini istiyorum deliyim biliyorum ama sakin konusunca cildiriyorum cok sacma farkindayim kuzenim var bir tane baya buyuk yasi benden kiz bana ben 14 yaslarindayken cok zorbalik yapmisti sebepsizdi ugrasmayi seviyodu benimle bir ara dozu o kadar arttirdi ki gelip gidip tehdit etmeye baslamisti sonra birden vazgecti hala o kizi gorunce tuylerim diken diken oluyor yani dusunun aradan gecmis 6 yil ben bunu unutmamisim Allah askina yardim edin cok yoruyor bu durum beni kafayi usutucem

Profilindeki whatsapp stickerlarından mı?

Geçmişi kafana takmamak içinde bugün, ve gelecekte yeni anılar yaşamak için uğraş. Geçmişte takılı kalmanın faydası yok.

Geçmişi kafana takmamak içinde bugün, ve gelecekte yeni anılar yaşamak için uğraş. Geçmişte takılı kalmanın faydası yok.
Bir ara iyiydim baya cok takmiyordum sonra cok guvendigim bir arkadasim kardesim dedigim bana kazik atti ondan sonra geri geldi benim kuruntularim

Bir ara iyiydim baya cok takmiyordum sonra cok guvendigim bir arkadasim kardesim dedigim bana kazik atti ondan sonra geri geldi benim kuruntularim
Kaygi ile ilgili problemlerin olabilir. Overthinking durumu vs olabilir. Bence psikologla gorusmelisin, burdaki tavsiyelerle bu tarz seylerden kurtulmak pek mumkun değil. Belki o da psikiyatriye yönlendirir.
Benim de kaygi ve asiri dusunce sorunum vardi, psikolog (terapi)+psikiyatri (kaygı ilacı) desteğiyle çok şükür aştım, şimdi çok daha iyiyim.

Tesekkurler evet anksiuetem vardi ve 4 yil kadar ilac kullandim daha sonra gecmisti yarin terapim var zaten ilginize tesekkurler

Stikırları sorup cevap vermemek olmaz ayıp olmasın diye yazılmış gibi hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…