Geçmişi açmaktan vazgeçmeyecek mi ? :(

zombiiee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
289
1
46
İzmir
Arkadaşlar 1 senedir arkadaşız.. 1 aydır da çıkıyoruz.. o benim en yakın arkadaşımla çıkmştı ben de onun önceden..arkadaşken birbirimize dertlerimizi anlatırdık.. durdk yere sohbet ederken geçmişi açabiliyor..bundan gerçekten bunaldım.. yok onu benden daha çok sevdin zamanında.. yok elin insanını ailenle tanıştırdın bizimm ciddiyetimize nasıl inanacak.. vs.. durduk yere hep geçmişi açıyor hep yüzüme vuruyor.. başlarkende bilincindeydi..benim geçmişim beter değil onun beter asıl.. ben geçmişini yüzüne vurmuyorum onun.. ama o hep vuruyor.. sonrada kızmıştım kapatalım..seni bırakamam ben diyor..

sizce neden böyle yapıyor..ne yapmalıyım ?

sizi sevdiği için önceki ilişkinizdeki kişiyi de nasıl sevdiğinizi bildiğinden sizi kıskanıyo olabilir bence çok da anormal değil onu sevdiğinize inandırdığınızda gerçek bi sevgi yaşıyorsanız yıllar sonra bunlardan eser kalmayacaktır emin olabilirsiniz...

yaşadıklarının bir benzerini ben yaşadım çok 1 sene çok iyi arkadaş olduğum biri ni hayatıma aldım ve sonu hüsran. yakın arkadaşıyla çıkmıştım ve onun sevgilisnide tanıodum...hep başa kakmalar hiç bitmez..hatanın en büyüğünü yaptım. 1 sene çıktım sevdim ve eziyet çektim. yol yakınken bırak gitsin sana tavsiyemmm yaşamış biri olarak olmuoooooo ne yapsan olmuooo

Arkadaşlar 1 senedir arkadaşız.. 1 aydır da çıkıyoruz.. o benim en yakın arkadaşımla çıkmştı ben de onun önceden..arkadaşken birbirimize dertlerimizi anlatırdık.. durdk yere sohbet ederken geçmişi açabiliyor..bundan gerçekten bunaldım.. yok onu benden daha çok sevdin zamanında.. yok elin insanını ailenle tanıştırdın bizimm ciddiyetimize nasıl inanacak.. vs.. durduk yere hep geçmişi açıyor hep yüzüme vuruyor.. başlarkende bilincindeydi..benim geçmişim beter değil onun beter asıl.. ben geçmişini yüzüne vurmuyorum onun.. ama o hep vuruyor.. sonrada kızmıştım kapatalım..seni bırakamam ben diyor..

sizce neden böyle yapıyor..ne yapmalıyım ?

erkekler işte sevseler de kadınların da bir geçmişi olduğunu kabüllenemiyorlar.kıskanıyorlar.sen yine de üzülme.kıskançlıktan bunlar

Erkek arkadaşınız en yakın arkadaşınızla çıkıyor...

Sizde onun arkadaşıyla çıkıyorsunuz...

Bu ne ya..

Hiç mi utanma yok sizde...

Nasıl böyle çarpık ilişkiler yaşayabiliyorsunuz !!!

Yuhhhhh yanii !!!!!!!!!!!

Back
X