- 5 Aralık 2011
- 1.120
- 56
- 163
Skm arkadaslar..ben esimle 3 sendir evliyim bir kizm var cok zor bir hamilelik gecirdim esimin ailesi,eski kiz arkadaslara kafalar takmalar..halada takiyorum..kendim bayagi bir ugrastim bunu atlatmak icin..ama simdi unutamadigim o kiz falan degil yani esimin gecmisi esimle okizla ilgili tartisirken bana soyledikleri bende cok agir konustum..onun sadece hayatinda uc kisi gelip gectigini sadece biriyle ise ayni evi bir bir bucuk sene paylastigini biliyordum..ve evlendim yurtdisna geldim trden burda uzerimde baski her turlu hersey vardi..bitek esim gercekten bana destek oldu..ama onu genede sucluyorum..beni ailesiyle hic muaattap etmemeliydi..bir iki uc degil maffettiler herseyi.ilkinde susturmaliydi.bizim dugunumuz olmadi.annesi nikahimizda baskasinin dugunune gitti.ablasi kinaaya gelmedi..biz onlarla iletisim kurmaya iyi olmaya onyargiyi yikmaya calistik..olan bana oldu hep mesela gorumcem evlendi ben kiyafetlerimi bile ozenle sectim gittim hediyesini aldim dugunde esimi hep birileri ile tanistirdilar beni ve kizimi bu gelinim buda torunum demediler.. bu insanlarla o halde cok problemler yasadim esime oseni kullancak parani yiyecek demeler falan.. anlat anlat bitmez bide esimin uvey annesi var. benimle kasik yaristirdi resmen..teyzesi geldi bi laf soktu kuzeni geldi bi laf soktu beni psokolojik manyak yaptilar hamileyim logusayim kimsenin umrunda drgildi..cok problemler burda yalniz kafayi yedim. bide esimle olanlar...dogrusu onlarda arsiz.herneyse hamilelik logusalik derken butun sorunlarin icinde yapayalniz kaldim..esimin bazi hatalarini kavga aninda agizindan cikanlari unutamiyorum..mesela birincisi;eski secgilisiyle tesaduf tanistik bem onun kim oldugunu sonradan ogrendim..arkadasimin tanidigiymis havuzda geldi konustuk..kiz bana cok guzrlsin falan filan iltifatlar yagdirdi..esimin onum icin bittigini falan soyledi coktan falan filan ama benide kiskandigi cok belliydi..kiz biraz iki yuzlu yalaka bisey .her neyse ben bunu esime anlattim esim bana dedi beni senden cok dusunmus demekki kavgalrimizi bir yerden duymus..bana iyilik yapmak istemis.2 bir donem sez hayatimizda sorun vardi kavga ediyorduk hep cunku..bana cok az yaklasiyordu..birgun basladik biz ve o oylece kakti gitti ..kendimi o..gibi hissettim..sonra dedim beni istemiyosan zorlama kendini git baskasiyla ol.falan bu sefer bunun olmayisinin sucunu bana atti..kavga cikti..ben dedim okizla neden senle yatmadi diye kavga ediyordun..ben le neden boylesin falan derken ben ona oseni sevmemis aldatmis ya iyi dedim.oda dedi sevmeedigi icin seyimi girtlagina kadsr sokuyodu..3.estetik ameliyatlardan soz ediyorduk ..yeni evliydik nerdeyse.esim dedi eski kiz arkadasimin memesi hic yoktu ben yaptirma dedim yaptirmadi benleyken ama baskasinda hemen yaptirmis..bunu ben ne anliyayim simdi..birde daha ilk uc aylik evliydik ilk kez ona birsey icin hayir demistim bana dedi bana guvenmiyirmusun eskiden de gidiyordum kiz arkadaslarim izin veriyordu...4.annesi ben oturuyoruz.annesi bana onlari kimin kuzeninin tanistirdigini soylemisti bende sordum annesini yaninda inkar etti ..ve kaynanam memrsini yapma dedi oglum oda yapmadi..sevdigi icin yapmamis dedi esimle ikisi.kizn aldatigindanda agzini acan yok..not: ayrilma sebepleri) cunku seviyomus..bu laflari unutamiyorm..birgun buna benzer bi kavgada ise beni evden kovdu kadin siginma evinde kaldim bir donem bosancaktik nerdeyse kagitlari almistik vazgecmistik..ve esim onlari yirtigini soylemisti..ama ben gidince gelmek te istemeyince onlari pistaneye vermis hemen.ben eve donerim sanmis kendisi kovdugunda..bende donmedim hemen vermis kagitlari...bende tekrar baristigimizda sordum birine vermis saklamasi icin..gelde unut..bemim icin ölür bu adam ama ben bunlari unutamiyorum..ve dun kavga ettik..ben onu affedemiyorum..okiza donmez..kafasinda oturtamadigini dusunuyorum esim bura dogumlu turkceside cok iyi degil..benimle evkendikten sonra turk kulturune baglandi turkcesi gelisti..aslinda ben gecmisi unutsam harika bir evliligim var mukemmel bir es ama unutamiyorum.napicam ben ya?bana hep der unut hersryim sensin..hatarimizdan ogrendik.bassrdik evli kalmayi falan ama bemi kalbim cok kirik..seviyormusunuz diye sormayin cok seviyoruz..ama ben unutamiyorum..bu bensiz olamaz biliyorumda yemez yedirir gezdirir hafta sonlari hep benimledir..cok gezmez oyle..iyi bir insandir aslinda ben cok karisigim.psikolojim alt ust.ve bu benim toparlanmis halim daha..her an kotuluk ler gelicek gibi korkularim var..unutmak istiyorum..hayatimda bir kere istiyorum bunu.unutmak sadece unutmak..esimi seviyorum ama ona cok kizginim..ona dedim ben yataklari ayiricam konusmicamda senle seni affedemiyorum diye..simdi konusmuyoruz..yarin hafta sonu onla ayri olmayada tahammulum yok olmamayada..kizginim ve seviyorum istee..okuyanlara simdiden tesekkurler
Son düzenleme: