Geçmişi unutamamak ve alınganlık

Pamuku

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2021
73
23
3
Herkese merhabalar.Geçmişi geçmişte olanları unutmak kötü anıları olmamış saymak unutmak mümkün mü sizce.Geçmişi hatırlamak sinirlerimi geriyor ama elimde değil.Ayrıca ben öyle olmadığımı düşünsemde çok insandan alıngan olduğumla ilgili sözler duyuyorum ben olmadığımı düşünüyorum ama farklı farklı insanlar böyle söylüyor bunun için sizce ne yapmak gerekir kafam karışık fikirlerinizi rica ediyorum şimdiden teşekkürler.

ben emdr terapi ile astim cogu seyi. isterseniz bir uzmanla gorusup mumkun olup olmadigini ogrenebilirsiniz sizin durumunuzda.
Teşekkür ederim işe yarayacaksa denerim elbette çünkü bir iki kişi söylese belki ciddiye almam ama çok insandan böyle yorum alıyorum kendimle ilgili acaba haklı olabilirler mi diye aklımdan geçti insanlar umrumda değil ama kendi iç huzurum için istiyorum

Valla kaç kez tekrarladıklarına bağlı. Beni kinci sanarlar uzaktan ama o insanı kaç kez alttan aldığımı ne kadar affettiğimi de hiçbiri bilmez sonra bir daha affetmeyince kinci alıngan oluyorsun hayır aksine kendini kurturuyorsun. İlk tartışmada küsersen evet alınganlık olur.
Herkese merhabalar.Geçmişi geçmişte olanları unutmak kötü anıları olmamış saymak unutmak mümkün mü sizce.Geçmişi hatırlamak sinirlerimi geriyor ama elimde değil.Ayrıca ben öyle olmadığımı düşünsemde çok insandan alıngan olduğumla ilgili sözler duyuyorum ben olmadığımı düşünüyorum ama farklı farklı insanlar böyle söylüyor bunun için sizce ne yapmak gerekir kafam karışık fikirlerinizi rica ediyorum şimdiden teşekkürler.

Emdr tek seferlik bir tedavi mi yoksa tekrarlanması gereken bir metod mu acaba
ben zaten normalde de gittigim danismanla devam ettigim icin yaklasik 5 seans surdu ama sifirdan gidilirse daha uzun surer herhalde. 5 seanstan sonra emdr icin gitmedim.

Yok saymak cozum değil o gunleri asman lazim psikologla konusmak iyi gelebilir. Ne yasadin bu arada merak ettim

Geçmişi tamamen unutmak diye bişey bana kalırsa kendi kendine mümkün değil tedavi vs belki ama hayatını etkilemeyecek şekilde yokmuş gibi yaşamak mümkün tabi bu karakter ile ilgili Bi durum bazı insanlar bunu çok kolay yapar bazıları yapamaz alınganlıga gelince olabilir onu çözmenin yolu da insanları fazla önemsememek bide herşey de Bi anlam aramamak olabilir

Unutmak değil de bir şey ifade etmemesi diyelim. EFT sistemiyle, teslim olup serbest bırakma şeklinde geçmişin etkisini yok edebilirsiniz. Kendi kendinize çalışabileceğiniz bir sistem.

Eşimle ve ailesiyle aşırı tartışma yaşadım 4 senedir hiç bir sorun yok düzeldi ama ben kendi içimde unutamıyorum
Gerçek yüzlerini bildiğin için unutamıyorsundur yüksek ihtimalle.
Uzman desteği yardımcı olur, bakış açın değişirse olayların etkisi de azalır.

28 yaşındayım, kendimi bildim bileli alıngan ve geçmişte yaşayan biriyim... alınganlık konusunda bence hep haklıyım😛 ama törpülemeye çalışıyorum son bir kaç yıldır. Geçmişte yaşama konusunda ise ders alıp önüme bakabilmek hedefim ama uygulamak çok zor tabi

28 yaşındayım, kendimi bildim bileli alıngan ve geçmişte yaşayan biriyim... alınganlık konusunda bence hep haklıyım😛 ama törpülemeye çalışıyorum son bir kaç yıldır. Geçmişte yaşama konusunda ise ders alıp önüme bakabilmek hedefim ama uygulamak çok zor tabi
Bende istemem rahat bir insan olmayı takmamayi tercih ederdim ama insanın elinde olmuyor işte

Geçmişi unutmak değil ama yorumlama biçimini değiştirmek mümkün… Bu da duyguyu dönüştürmek anlamlına gelir.

Back
X