Geçmişimden kurtulamiyorum travmlarimdan sizce nasil kurtulurum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya sanane Istedigim kadar sorarım sana mi hesap vericem ayrica o kizlar dedigin or@spu cocuklarini tanısan boyle demezdin istedigimi yaparim seni de hic alakadar etmez bilmedigin konular hakkinda car car konusma defol
Bu kafayla biraz zor.
İnsanlara böyle cevap verilmez. Depresyonda olmak buna sebep değil. Bu üslupla saglikli ilişkiler zor.

Üzülen insan saldırgan olmaz. Masumluk çöker üzülen insana. Bu başka bir kafa.

Bu kafayla biraz zor.
İnsanlara böyle cevap verilmez. Depresyonda olmak buna sebep değil. Bu üslupla saglikli ilişkiler zor.

Allah allah sen nerden ulastin bu bilgiye üzülen insan sinirli de olabilir cok mu biliyosun sinirliyim gecmisimdeki igrenc yaratiklsra ve burda gelio mal mal konusanlar her seyi cok biliyosuniz amk mallari S***** G** (Defol) yazma bana

Bu kafayla biraz zor.

Umarim benim yaşadığım durumun daha agirini uasa ve anla beni ulan Hastayim diyorum M mina koydugum saglikli bi psikoloji bekleme zaten benden mal akilli

19 yaşındasınız ve buradaki büyüklerinize karşı nasıl bir üslupla konuşuyorsunuz farkında mısınız?
Bu kadar saygısız ve kötü olursanız zaten depresyon dan çıkamazsınız. Önce bir silkelenin çıkın o yataktan büyük ihtimalle ailenizle de araniz iyi değil ailenize mesela evde annenize ev işlerine yardımcı olun. Biraz işe yaradığınızi hissedin. Bizde el bebek gül bebek büyümedik zorbalık da gördük ama burda bizden kaç yaş büyük insanlara o kadar terbiyesiz sözleri sarf etmiyoruz. Kendinize gelin böyle hırçın ve terbiye sorunu yaşarsanız kimse size yardımcı olamaz ki?

Yaşım 31. Lise ve ortaokulda akran zorbalığına kilom yüzünden uğradım. Hem karşı cins hem de hemcinslerimdendi. Bugün bana zorbalık yapanlardan bir kaçı psikolog bir kaçı öğretmen. Zor zamanlar geçirdim ama bitti çok şükür. Hiçbir zaman beni ele geçirmesine izin vermedim o duygunun. Her duygu biz insanlar için. Üzülmek, kırılmak hepsi. Ama esiri olmadan. Kontrolü kaybetmeden yaşamalı her duyguyu. Daha çok gençsin. Önünde eminim çok başarılı ve güzel yıllar olacak. Herkes kötü olabilir ama asıl kötülüğü sen kendine yapma. Asıl zorbalığı kendimize yapmayalım. Duygularımızı yaşayıp bitirelim. Ben bugün o günleri sadece birer anı olarak hatırlıyorum. Bir adım ötesi yok. Senin yaşında annemi ellerimle toprağa verdim. İnan ne zorbalığın önemi kaldı ne kilomun. Annemi kaybettiğim yıl 30 kg verdim mesela. O kadar zayıfladım ki görenler tanıyamıyordu. Zayıflamayı o zorbalığı görürken çok istemiştim ama böyle değildi. Belki ne dilediğimize dikkat etmeliymişiz.

Lutfen bu kadar hircin olup insanlara saldirma biraz sakin ol cik nefes al biraz balkona midir artik nedir

Evet depresyon hastasiyim zaten

Ben hastayim diyorum 5 kisi bana yol gosterince hastaliktan kurtulmuyorum depresyon ne demek hakkinda en ufak fikrin yok yasadigim seyi bilmiyosun nasil bana acimasiz bi zorbalik uygulsdiklarini sana sormicam istediğimde yazarim bidaha yazma akilsiz varlik
Ne yapalım yani senle beraber depresyona mı girelim öncelikle şu ezik psikolojisini üzerinden atman gerekiyor. Ani tepkiler veriyorsun. Ücretsiz online terapiler olabiliyor güvenilir sitelerden psikologları araştırdıktan sonra başvurabilirsin. Hatırlıyorum her konun aynı. Onlar seni bu kadar düşünmüyordur senin onları bu kadar takman normal değil.

Terapi şart ne yap ne et bi yolunu bul terapiye gitmenin. burdan sana tabi ki fayda gelmez muhtemeln yazanlar da kusura bakmasin major depresif bozukluk bir hastaliktir ve tedavi edilmesi gerekir ayni kanser gibi insan bile isteye depresyona girmez burdan tavsiye vermekle de olmaz canim kafana takma, dik dur, guclu ol gibi sacma önerilerin bir faydasi yoktur. Insanlar her zaman zorluk yasayabilir bunu kendi kendine de atlatabilir demek ki o insan depresyona girmemistir, sen boyle konuşanlara kulak asma her sey sebep sonuctur umarim iyilesir ve iliskilerini duzeltrisin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X