GEÇMİŞİMİ AFFEDEMİYORUM

Cilekreceliii3

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
151
26
48
32
merhabalar ablalarım. Ergenliğimi yeni atlattım sayılır. 1.5 yıllık bir ilişkim vardı. Bu ilişki içindeyken intihar edicem diye tutturmuşluğum, çocukça ergence tavırlarım vardı. İlişkim okul tarafından öğrenildi ve insanların bakış açısını değiştirdim sanırım. En azından beni tanımayan insanların. Tüm bunlar için o kadar pişmanım ki. Eski erkek arkadaşımla aynı ortamda bulunmak zorundayım. Arkamdan "haha intihar edicem diyip duruyordu allahın ergeni" diye konuşmasından korkuyorum. Kendimi hiç biri için affedemiyorum. İçim sıkılıyor ne aptalmışım diyorum. Nasıl aşabilirim acaba

Şu hayatta senden başka hiçbirşey ve hiçkimse önemli değil bunu unutma.
Sen teksin ve senden bir tane var bu dunyada.
Herkes hata yapar ve önemli olan o hataları bir daha tekrarlamamak ve ders çıkarmak.
Utanacağın affedemeyeceğin hiçbirşey görmüyorum ben anlattıklarında.
Şu hayatta öyle dertler var ki.
Bence şükret ve bundan sonra adımlarını iyi at.

Zaten atlatmışsınız ergenliği adı üstünde ergenlik hangimizin hataları olmadı ki bu dönemde iniş çıkışlar muhakkak ki yaşanır sonuçta o kişiler de yaşıtlarınız onlar da ergen bu yüzden kafaya takmanıza gerek yok.

Dün yaptığımi bugün beğenmediğim oluyor ve bu insan olmanın gerceklerinden biri.
Dalga geçerse de eger bu onun hâla hata yapmaya devam ettiğini gösterir yani utanması gereken o olur siz değil . Kendinizi sevin ne olursa olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…