Uzun süredir sitenin okuyucusuyum fakat artık bende bir konu açmak istedim.2 yıllık mükemmel ötesi bir ilişkim var.Seneyede evlilik düşünüyoruz.Konumuza gelirsek.Sevgilim geçmiş konusunda çok takıntılı.Ama şöyle ; beni yargılamak için değil, sadece bilmek istiyor.Bugüne kadar anlattıklarımda beni hiç yargılamadı.Bir kez bile olsun niye yaptın demedi.Ben 26 yaşındayım.3 tane sevgilim oldu.İlki 19 yaşında.Üçüylede sadece göğüslerim açık şekilde yakınlaştım.Göğüslerimi öptüler.Alt kısma asla dokunmadılar.belden aşağımı sadece 19 yaşındayken kalçamı yarısına kadar görmüştü biri.Onun harici belden aşağımı bile kimse görmedi.Sormak istediğim şey şu , bazen pişman oluyorum Acaba hiç Anlatmasamıydım diye.Çünkü duyduğunda çok üzülüp çok detay sordu.Ama hiç bir kere bile yargılamadı.Eski sevgililerim ile aynı şehirde yaşıyoruz.Sevgilimin korkusu onların benle karşılaşması ve bu yakınlaşmayı hatırlamaları.Bu yüzden kendi kafasına çok takıyo.Ben ise yıllar içinde sadece bir kaç kez karşılaştık.Sizce benim yaşadıklarım şeyler çağımıza göre masumca mı ve sizce hiç anlatmasam yalan söylesem Daha mı iyiydi ?