Geçmişimi sevgilime anlatma konusu

Eee sen niye demiyorsun ben de bunu kaldıramıyorum düşünüp duruyorum ilkin olmayacağım. Öyle yapa yapa onu susturacaksın benim de devamlı aklıma o olay gelecek falan diyeceksin. Böyle birinin hakkından öyle gelirsin. Ama kendisi direkt yaşamış sen ön sevişme yaşamışsın diye drama yapıyor bu kişiden bir şey olmaz

Kendi cinsel birliktelik yaşayıp, sizin yaşadıklarınızı sindirilmesi gereken şeyler olarak görüyor yani. Kendisi eski sevgilisi hakkında neler dedi erkek ortamında da sizinle ilgili de konuşulacağını düşünüyor.
Bunun adı düpedüz ikiyüzlülük. Bundan hiç utanmayıp, hayatlarındaki kadınların kendilerini kötü hissetmesine, kabul edilecek varlıklar gibi düşünülmesine sebep oluyorlar. Bizim kızlarımız bu saçmalıkları alet oluyor. Üzücü.

Ok
Kendi cinsel birliktelik yaşayıp, sizin yaşadıklarınızı sindirilmesi gereken şeyler olarak görüyor yani. Kendisi eski sevgilisi hakkında neler dedi erkek ortamında da sizinle ilgili de konuşulacağını düşünüyor.
Bunun adı düpedüz ikiyüzlülük. Bundan hiç utanmayıp, hayatlarındaki kadınların kendilerini kötü hissetmesine, kabul edilecek varlıklar gibi düşünülmesine sebep oluyorlar. Bizim kızlarımız bu saçmalıkları alet oluyor. Üzücü.
susturmalık bir şry kalmadı aslında.6 aydır bir şey demiyor konusu hiç açılmıyor

Ok

susturmalık bir şry kalmadı aslında.6 aydır bir şey demiyor konusu hiç açılmıyor
Evlenince bu konunun hazmediyorum,midem kaldırmıyor gibi laflarla önünüze gelmesi yüksek ihtimal.
Lafı edilmese de bu konunun sevgiliniz için sorun olduğunu bildiğiniz için rahatsız oluyorsunuz. Neymiş hazmetmek için kitap okumuşmuş. Sırf erkek diye girdiği hallere, triplere bak.

Evlenince bu konunun hazmediyorum,midem kaldırmıyor gibi laflarla önünüze gelmesi yüksek ihtimal.
Lafı edilmese de bu konunun sevgiliniz için sorun olduğunu bildiğiniz için rahatsız oluyorsunuz. Neymiş hazmetmek için kitap okumuşmuş. Sırf erkek diye girdiği hallere, triplere bak.
Hazmetmek için değil.Saçma düşüncelerden kurtulmak için

Uzun süredir sitenin okuyucusuyum fakat artık bende bir konu açmak istedim.2 yıllık mükemmel ötesi bir ilişkim var.Seneyede evlilik düşünüyoruz.Konumuza gelirsek.Sevgilim geçmiş konusunda çok takıntılı.Ama şöyle ; beni yargılamak için değil, sadece bilmek istiyor.Bugüne kadar anlattıklarımda beni hiç yargılamadı.Bir kez bile olsun niye yaptın demedi.Ben 26 yaşındayım.3 tane sevgilim oldu.İlki 19 yaşında.Üçüylede sadece göğüslerim açık şekilde yakınlaştım.Göğüslerimi öptüler.Alt kısma asla dokunmadılar.belden aşağımı sadece 19 yaşındayken kalçamı yarısına kadar görmüştü biri.Onun harici belden aşağımı bile kimse görmedi.Sormak istediğim şey şu , bazen pişman oluyorum Acaba hiç Anlatmasamıydım diye.Çünkü duyduğunda çok üzülüp çok detay sordu.Ama hiç bir kere bile yargılamadı.Eski sevgililerim ile aynı şehirde yaşıyoruz.Sevgilimin korkusu onların benle karşılaşması ve bu yakınlaşmayı hatırlamaları.Bu yüzden kendi kafasına çok takıyo.Ben ise yıllar içinde sadece bir kaç kez karşılaştık.Sizce benim yaşadıklarım şeyler çağımıza göre masumca mı ve sizce hiç anlatmasam yalan söylesem Daha mı iyiydi ?
gecmısı umursamadan soran sevgılıye memelerımı opturdum dıye anlatan sevgili... o da sana dıyeydı keske ben de bos durmadım optum sevgılılerımın memelerını dıye.. ne acaıp bı ılıskı .. yenı nesıl fantezı mı yenı mı cıktı? ben neden sorayım kocama mısal eskı sevgılınle hangı pozısyon yaptın dıye :D saka mısınızı be sız:D takar tabı..

Küçük yerde yaşıyorum. Sadece memelerimi gosterdigim degil bizzat defalarca sevistigim insanlarla karsilasiyorum, yeri geliyor ayni mekanda oturuyorum. Benim sevgilimin de sevistigi kadinlarla karsilasiyoruzdur illa ki.
Bu yuzden şehir degistirecek halim olmadigi icin ne ben kafaya takiyorum, ne de hayatimdaki insanin kafaya takmasina izin veririm. Takiyorsa da icinden taksin, bana yansitmasin bir zahmet. Kimsenin takintisiyla, kendine guvenmemesiyle ugrasamam.

Kendisi bakir mi, hic kimseyle en ufak bir sey yasamamis mi?
Yasadiysa kendi takildigi kisileri gordugunde aklina sevismeleri geliyor demek ki.
bazen de dediğiniz gibi kişi kendinden bilir işi diyerek karşıdakini sorgulamak lazım

“Ne cüretle” gibi saygısız bir cümle kullandığı için o kişiye öyle cevap verdim.Ayrıca sevgilimde bana geçmişte yaşadığı şeyleri anlattı.Ve bana hiç bir zaman niye yaşadın demedi.
ama bu demeyeceği anlamına da gelmiyor ne yazık ki

Beni yargılayıp bir şey dediği yok ki . kabullendi zaten direkt.Sadece bilmek istedi.anlatması zor ve uzun bir süreçti.Öğreneli bir yıl oldu.Ama hiç bir
Gün keşke yaşamasaydın demedi
madem yargıladığı bir durum yok ne diye bu kadar kafasına takıp kendisini kötü hissediyor. siz içini nereden biliyorsunuz ne düşündüğünü ne hissettiğini. buradaki insanlar size bunu anlatmaya çalışıyor

savunduğu şey “ erkeklerin arasında dönen pis muhabbeti sen bilmiyorsun.Eskileri hakkında çok iğrenç şeyler konuşuyorlar, insan sadece buna üzülüyor.Benimde eşim hakkında böyle iğrenç
Şeyler konuşan var mı diye “ diyor.
benim arkadaşımın sevgilisi de aynı bu cümleleri kullanıyordu. meğersem aldatıyormuş kendinden bildiği için. ben sevgiliniz sizi aldatıyor demiyorum tabii ki. ama dönen muhabbetleri biliyorsa demek ki o muhabbetlerin içinde kendisi de var. öyle ortamlarda sevgilinizin işi ne diye sorgulamadınız mı hiç? her şeye böyle canınızı sıkıp tamam mı dediniz

Böyle detaylı detaylı anlatılır mı yahu ? Şimdi adam senin memeleri her öptüğünde "ahhh ulannn ahmet de öptü bunları" diye höykürerek ağlamaya başlarsa ne yapacaksınız ? Böyle görselleştire görselleştire anlatılmaz. Ondan öncesinin hesabını zaten vermek zorunda değilsin. İnsan neden böyle şeyleri duymak ister ki. Hadi bekarete önem veriyordur genel olarak sor geç kardeşim. Yok kulağını kim emcikledi yok memeni kim avuçladı çok çirkin muhabbetler.

Uzun süredir sitenin okuyucusuyum fakat artık bende bir konu açmak istedim.2 yıllık mükemmel ötesi bir ilişkim var.Seneyede evlilik düşünüyoruz.Konumuza gelirsek.Sevgilim geçmiş konusunda çok takıntılı.Ama şöyle ; beni yargılamak için değil, sadece bilmek istiyor.Bugüne kadar anlattıklarımda beni hiç yargılamadı.Bir kez bile olsun niye yaptın demedi.Ben 26 yaşındayım.3 tane sevgilim oldu.İlki 19 yaşında.Üçüylede sadece göğüslerim açık şekilde yakınlaştım.Göğüslerimi öptüler.Alt kısma asla dokunmadılar.belden aşağımı sadece 19 yaşındayken kalçamı yarısına kadar görmüştü biri.Onun harici belden aşağımı bile kimse görmedi.Sormak istediğim şey şu , bazen pişman oluyorum Acaba hiç Anlatmasamıydım diye.Çünkü duyduğunda çok üzülüp çok detay sordu.Ama hiç bir kere bile yargılamadı.Eski sevgililerim ile aynı şehirde yaşıyoruz.Sevgilimin korkusu onların benle karşılaşması ve bu yakınlaşmayı hatırlamaları.Bu yüzden kendi kafasına çok takıyo.Ben ise yıllar içinde sadece bir kaç kez karşılaştık.Sizce benim yaşadıklarım şeyler çağımıza göre masumca mı ve sizce hiç anlatmasam yalan söylesem Daha mı iyiydi ?
Kendin bile yaptıklarını unutamıyor üzülüyorlen neden sevgiline bunları anlatırsın ki

Çok sordu.Zor bir süreçti.İleride evlenince karşıma çıkabilecek her şeyi önceden bileyim.Her şeyinle zaten kabul ediyorum dedi.Ve yaptıklarıma her zaman gayet normal şeyler dedi.Sadece çok sorguladı tek sıkıntı o.Ara ara yine bazen soruyor.Öğreneli bir yıl oldu
Ara ara neyini soruyor acaba hoşuna gidiyo herhalde dinlemek. Senin de çok anlatasın varsa ufak tefek yakınlaşmalar oldu deyip geçseydin poponun çatalını gördüğüne kadar detay da verilmez yani. Zaten normal bir erkek anlatmaya başlayınca tamam sus der dinleyemez bu tekrar tekrar anlattiriyor

Back
X