• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişte nişan atanların fikrine ihtiyacım var :(

Ebehanim99

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2022
58
52
18
25
Herkese hayırlı akşamlar. Kızlar ben 2 Ay önce nişan attım ve içimde tarif edemediğim acılar var. 5 yıllık bir ilişkimiz vardı ben cok sakinim kendisi hareketli yapıda biriydi. Ama ben bunu hep güzel bir farklılık olarak gördüm hoşuma bile gidiyordu ta ki nişanlanana kadar. Nişanlandiktan sonra ilk 1 2 Ay güzeldi ailem de kendinisi çok benimsedi ama annem rahatsiz oluyordu kizim bu çocuk kendini mükemmel göstermeye çalışıyor diyordu bende anne diyordum illa bisey bulacaksın. Zaman aktı ve eşya alma alışveriş zamanına geldi ondan sonra hızlıca olaylar değişti. Ailesi ailemi hiç aramıyor sormuyordu, benimle surekli dalga geçmeye başladılar, kilomla dalga geçtiler ve kv bana siz birbirinizi sevmissiniz de ne olmuş bile dedi.. Ailesi neyse kendisi de en ufak bir kavga edelim biraz içime kapanayım sen ne naz yapmasını ne cilve yapmasını biliyorsun demeler iste koyun gibisin herkes seni güder demeler.. Hediyeler gelmeye başladı pahali parfümler telefonuna bakmiyordu beni aramicaksin dışarı çıkınca diyordu bana gittiği yerleri haber vermek zorunda değilmiş. Daha saysam sabah olur sanırım. Velhasıl en son beni kolumdan sarsıp arabadan attı ve ben de onu terkettim. Kimseyi zorla tutmuyorum dedi ve 10 dk sonra geldi evimizin kapısını yumrukladı. Sonra bir daha da ses çıkmadı arada bir beddua mesajlari atıyor. Simdi siz diceksiniz yapmadığı kalmamış kurtulmuşsun. Mantigim aklim onu istemiyor. Ama arada ozleyip depresyona giriyorum. Yataktan çıkamıyorum. Belamı mi istiyorum diyorum ama üzülmekten de alıkoyamıyorum kendimi. Bir daha kimseyi sevemezmisim guvenemezmisim gibi hissediyorum. Bazen rüyalarımda ona sariliyorum ve oda bana ağlıyoruz. Keske oda beni sevseydi mücadele etseydi onunla herseye vardım. Ama nasip boyleymis. Bu süreci gecirenlerle dertleşmek istedim sadece 🌸

Herkese hayırlı akşamlar. Kızlar ben 2 Ay önce nişan attım ve içimde tarif edemediğim acılar var. 5 yıllık bir ilişkimiz vardı ben cok sakinim kendisi hareketli yapıda biriydi. Ama ben bunu hep güzel bir farklılık olarak gördüm hoşuma bile gidiyordu ta ki nişanlanana kadar. Nişanlandiktan sonra ilk 1 2 Ay güzeldi ailem de kendinisi çok benimsedi ama annem rahatsiz oluyordu kizim bu çocuk kendini mükemmel göstermeye çalışıyor diyordu bende anne diyordum illa bisey bulacaksın. Zaman aktı ve eşya alma alışveriş zamanına geldi ondan sonra hızlıca olaylar değişti. Ailesi ailemi hiç aramıyor sormuyordu, benimle surekli dalga geçmeye başladılar, kilomla dalga geçtiler ve kv bana siz birbirinizi sevmissiniz de ne olmuş bile dedi.. Ailesi neyse kendisi de en ufak bir kavga edelim biraz içime kapanayım sen ne naz yapmasını ne cilve yapmasını biliyorsun demeler iste koyun gibisin herkes seni güder demeler.. Hediyeler gelmeye başladı pahali parfümler telefonuna bakmiyordu beni aramicaksin dışarı çıkınca diyordu bana gittiği yerleri haber vermek zorunda değilmiş. Daha saysam sabah olur sanırım. Velhasıl en son beni kolumdan sarsıp arabadan attı ve ben de onu terkettim. Kimseyi zorla tutmuyorum dedi ve 10 dk sonra geldi evimizin kapısını yumrukladı. Sonra bir daha da ses çıkmadı arada bir beddua mesajlari atıyor. Simdi siz diceksiniz yapmadığı kalmamış kurtulmuşsun. Mantigim aklim onu istemiyor. Ama arada ozleyip depresyona giriyorum. Yataktan çıkamıyorum. Belamı mi istiyorum diyorum ama üzülmekten de alıkoyamıyorum kendimi. Bir daha kimseyi sevemezmisim guvenemezmisim gibi hissediyorum. Bazen rüyalarımda ona sariliyorum ve oda bana ağlıyoruz. Keske oda beni sevseydi mücadele etseydi onunla herseye vardım. Ama nasip boyleymis. Bu süreci gecirenlerle dertleşmek istedim sadece 🌸
Şimdi üzülüyorsun.İleride iyimi olmamış dersin.Yol yakinken kurtulmuşsun.

Üzülmen gayet normal ama bu geçecek ve sen şükür edeceksin emin ol. Zaman her şeyin ilacı derler ya gerçekten de öyle

Şimdi üzülüyorsun.İleride iyimi olmamış dersin.Yol yakinken kurtulmuşsun.
Insallah
Böyle biriyle 5 sene mi çıktınız
Maalesef ama bu denli kendini belli etmedi ailesiyle vs de tanışmadım arkadasi yoktu zaten onu taşıyacağım bir yer yoktu diğer taraflarını da ben göremedim sanırım:( onu tanıdığımda 17 yaşındaydım

Sana bu kadar şey yapmış neler neler söylemiş sesin çıkmamış. En sonunda kolundan tutup fırlamış.

Çok yeni üzülmen normal, ama asla pişman olma. Nişanlıyken böyle yapan ilerde seni çocuklarınla kapıya bile koyardı. Aman diyeyim sakın!

Herkes bu süreçleri ayrılırkende yaşıyor sindiremiyor insan ama zaman herşryin ilacı

Sana bu kadar şey yapmış neler neler söylemiş sesin çıkmamış. En sonunda kolundan tutup fırlamış.

Çok yeni üzülmen normal, ama asla pişman olma. Nişanlıyken böyle yapan ilerde seni çocuklarınla kapıya bile koyardı. Aman diyeyim sakın!
Ben kendime de şaşırıyorum neden sesim çıkmadı diye. Bu da bir süreç sanırım sabretmeyi öğretiyor bana ben istiyorum ki bu pislik hemen aklımdan çıksın gitsin ama iste

Ben kendime de şaşırıyorum neden sesim çıkmadı diye. Bu da bir süreç sanırım sabretmeyi öğretiyor bana ben istiyorum ki bu pislik hemen aklımdan çıksın
Güveneceğiniz kişi o da değilmiş zaten üzülmeyin
Evet kesinlikle o değildi cok sukur ki Allahin sevdiği kuluyum evlenmeden ogrendim

Ben kendime de şaşırıyorum neden sesim çıkmadı diye. Bu da bir süreç sanırım sabretmeyi öğretiyor bana ben istiyorum ki bu pislik hemen aklımdan çıksın gitsin ama iste
Çıkar çıkar zaman her şeyin ilacı. Acınızı yaşayın sonra bir şey kalmayacak .

Ben 9 yıllık sevgilimden nişanlandıktan 1 ay sonra ayrıldım :)

Üniversitede çocukken başlayan bir ilişkiydi. Doğal olarak yaşla birlikte farklı zevklerimiz, farklı hayatlarımız oldu. Ben salak gibi sonuçta seviyoruz bir önemi yok o kadar fark olur herkeste diye düşünüyordum :p 9 yıl dile kolay :p evlilikler sürmüyor o kadar. Aynı evde (benim evim) yaşıyorduk bir de. O kadar evlilik gibiydi :) uzun zaman işsizdi, ben geçindirdim evi. En son işe girdi ben de artık evlilik hazırlıklarına başladım (iş olduktan sonra evleneceğiz diye konuşmuştuk) düğün mekanını tuttum, kına yerini ayarladım. Ev zaten vardı benim evimdeydik. Derken başka şehirde işteyken garip davranmaya başladı. Nişan oldu bitti. 1 ay sonra "biz birbirimizi çocukken sevdik ama farklı insanlara dönüştük" diyetek bitirdi. Doğal olarak çok üzüldüm. Bir de 9 yıl yani 9 yıl yaşadığın ev arkadaşından ayrılırken ğzülürsün düşün :) Birkaç ay arada aklıma gelip çok üzülüyordum ama sonra çok haklı olduğunu ve bana çok büyük bir iyilik yaptığını anladım :)

O zaman 25 yıllık en yakın arkadaşımla çok sık buluşuyorduk. Aşık olduk :) şimdi 6,5 yıldır evliyim. 1 yaşında kızım var. Çok mutluyum. O günleri ne salakmışım diye gülerek anıyorum :) siz de öyle olacaksınız merak etmeyin. Benim şansım sizi bulsun inşallah :)

Şuan üzücü olabilir ama bugün size hakaret edip kolunu sıkan ilerde neler yapmaz ki o yüzden ilerde çok şükredeceksiniz

Bence şampanya açıp kutlama yapın veya çok inançlı biriyseniz şükür namazı kılın kurban kestirin böyle öküzden kurtulduğunuz için.
biri bana böyle davranacak ben yataklara düşeceğim?
hava güzel bahar geldim diyor çıkın silkelenin kafanızı dağıtın,özlenecek tarafı yok şimdi bunları yapmaz barışırsanız kafanızı çok vurursunuz taşlara

Back
X