- 12 Mart 2020
- 695
- 675
- 23
Merhaba arkadaslar Yenı uye oldum ama yıllardır takipteyim bu ilk konum. 28 yasındayım 16 17 18 lı yasladım cok guzeldı. Gorunus olarak aile olarak egıtım olarak hersey o kadar guzeldı ki sonra hersey altust oldu. 19 yasında kendi ıstegı olmadan evlılık yaptım. Orası cok uzun hikaye. 1 sene evli kaldım. Unıversıteye Malesef gidemedim ustelik derslerim cok iyiydi. Sonra ailem kabul etmedı(uvey babam vardı) tek yasadım. Ama Malesef bosanmıs kadın olmanın acısı fazlasıyla yasadım. Erkeklerin cogunun ne kadar art niyetli Oldugunu gordum o yaslarda üniversiteye gidemedim. Hep calıstım. Bosanmıs bırı oldugum ıcın annem benden hep utandı hep laf soktu. Neyse artık canıma tak etti 25 yasında unı sınavına gırdım kazandım Baska sehır gittim. Annem bir kere aramadı 4 yıl oldu hıc konusamadık sebep yok. Uvey babamdan oglu var ona tapıyor kendisi kız cocuklarını pek sevmiyor. Ya da babamızdan nefret ettıgı ıcın bizi sevmiyor. Bu donemde evlendim okulumu bitirdim kpss ye hazırlanıyorum bir evladım oldu maddi durumumuz orta cok sukur yanı kendi yagımızda kavruluyoruz. Sorun su ben o eski guzel yıllarımı o kadar ozluyorum ki. Resmen gecmıste yasıyorum. Nasıl bu hale geldim nasıl bu kadar kotu seyler yasadım anlamıyorum kabullenemıyorum. Aslında hepsını aştım cok sukur ıyı bir hayatım oldu. Esim ve kızımdan Baska kimsem yok ama olsun kendi ailemi kurdum. Yine de tam mutlu olamıyorum surekli o guzel gunlerım dusunuyorum. Aranızda var mı benim gıbı gecmıste yasayan birileri. Bıraz karısık oldu kusura bakmayın. Cevap veren vermeyen herkese tesekkurler.