geçmişteki olaylar için keşke demek..

t cetveli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
155
18
38
bn gçmşteki olaylara takılıorum bazen.verdiğim kararlarda öle deilde böle yapsaydım daha mı ii olurdu diorum ama her şeyinde bi anlamı olduğunu düşünüyorum.her şerde hayır var cümlesine inaırım.gnldede mantığımla karar veriyorum.ama bazen insan düşünüo işte.bundan nasl kurtulabilirm.?

bn gçmşteki olaylara takılıorum bazen.verdiğim kararlarda öle deilde böle yapsaydım daha mı ii olurdu diorum ama her şeyinde bi anlamı olduğunu düşünüyorum.her şerde hayır var cümlesine inaırım.gnldede mantığımla karar veriyorum.ama bazen insan düşünüo işte.bundan nasl kurtulabilirm.?

bu çok da kötü bir şey değil herkes zaman zaman böyle düşünür...

aynı şeyleri ben de çok sık düşünürüm geçmişe dönmek istediğim çok olmuştur ama insan kendini yıpratıyor yapacak tek şey bundan sonra daha dikkatli düşünerek karar vermek

anlıyorum.geçmişte verdiğmz kararları bçk kz dşnmşsek emn olamamssak ama ynede ısrarla o kararı vermşsek mantk dhalnde tabiki.onn dğru oldgna inanıyorum gnelde.insan istemyrsa bi sebebi olduğuna inarm hep.siz ne düşünüyorsunz bu konuda ??

Ruhsal ve psikolojik etkilerle her gun ayni modda olamayabiliyoruz.
Hatta saatimizin dakikamizin tutmadigi anlar dahi yasayabiliyoruz.
Bazen gecmisi, bazen gelecegi dusunup kederlenebiliriz.
Sanirim biz bayanlarin en kotu ozelligi bu.
Ya gecmisteyiz ya gelecekte..

Bu gibi durumlar siklastiginda en iyi yol; olan oldu, hatalarim tecrubelerimdir, deyip cok takilmamaya calismaktir.
Yoksa isin icinden cikamayiz.

anlıyorum.geçmişte verdiğmz kararları bçk kz dşnmşsek emn olamamssak ama ynede ısrarla o kararı vermşsek mantk dhalnde tabiki.onn dğru oldgna inanıyorum gnelde.insan istemyrsa bi sebebi olduğuna inarm hep.siz ne düşünüyorsunz bu konuda ??

Daha acik yazin ki sorunuzu anlayabilelim.
Bir konu mu var ortada yoksa genel icin mi soruyorsunuz?
Sorunun ucu acik, hasseten hale getirin ki saglikli cevaplar alabilesiniz.

kurtulamazsın yani en azından çok takmamaya çalış. insanız biz elbet yaşadığımız hayal kırıklıklarında acaba şöyle mi yapsaydım deriz
ama hiç bir zaman geri gelmez. tecrübe gözüyle bak..

Son düzenleme:
Daha acik yazin ki sorunuzu anlayabilelim.
Bir konu mu var ortada yoksa genel icin mi soruyorsunuz?
Sorunun ucu acik, hasseten hale getirin ki saglikli cevaplar alabilesiniz.

yani demk istedgm bi karar verdk birlernden de fikir aldk geçmşte tabki içimizdende öle olması gerektgne inanyrz o an için.hislermz blki bnu sölüo doğru karar mı vermş oluoruz dmk istedm her konuda olablr bu bi terch yaparken

Keşke Türkçeyi daha düzgün kullansaydım da dedin mi?

Bende bu ara buna cok takiliyorum ama elden gelen bisey yok gecmis gecmiste kaldi onumuze bakmak gerek.hayirli olsaydi olurdu demekle yetinmekten baska care yok malesef

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cozumu bulursan bana da soyle. Aslanda keske dememek lazim seytanin en sevdigi kelimeymis ve o hatalardan tecrube ediniyoruz sonucta ama yine de insanin icini kemiriyo iste

Ne değişik değişik konuşuyorsun sevim×9..

Telefondan giriyorum deme, ben de telefondan yazıyorum şuan...

Back
X