• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecmisteki travmalarımi aklimddan ciksramiyorum siz olsaniz napardiniz bu durumda?

Sentetikserotonin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2023
62
-128
1
23
Lisede akran zorbaligi yasadim 4 yıl benimle cok dalga geçtiler disladilar baslarda umursamazdim ama sonra depresyon tanisi koyuldu agir ilaclar kullaniyorum ve ben sessiz sakin kimsenin kalbini kirmak istemeyen biriydim boyle olunca o igrenc insanlar daha cok uzerinw geldi ben de artik takinti sorunu başladı gecmisten kurtulamiyorum kendimi hep kotu hissediyorum bu da kazanmis oldugum hastaligin bi getirisi o da ve gecen gun de o oc lara yazdim icimindoktum ne kadar igrenc olduklarini soyledim bir kac kisiye yazdim bunlar da gene kendi aralarinda gulmusler falan onlardan o kadar nefret ediyorum ki bidaha gormek istemiyorum sizce zihnimde bunlardan nasıl kurtulabilirim cikaramiyorum travmalarimi aklimdan

Zorbaya verilecek en iyi ders onu asla ciddiye almamaktır. Onların amacı seni üzerek bununla tatmin olmak. Buna neden izin veresin ki? Ahlaksız insanlar her zaman var olacaklar. Sen olsan da olmasan da. Sen kendinden emin olmalısın. Özgüvenini geliştirmeye yönelik kitaplar ve videolar tüket. Bol bol oku. Onların ne düşündüğünün gerçekten bir önemi yok. Alay et onlarla. Bir avuç hasta ruhlu, ahlakı bozuk insan. İşlevselliğini yitirmene neden olacak kadar önemli değiller emin ol buna.

Geçende böyle bir konu açmıştınız. Yaşınız kaç bilmiyorum ama o dönemlerde hepimizin başına gelebilecek şeyler bunlar. Önünüzde pırıl pırıl bir hayat var. İnsanlar neler neler yaşıyor. Nelere göğüs geriyor. Artık önünüze bakın. Bi kaç kendini bilmez yüzünden hayatı zehir etmeyin kendinize.

Uzerinden yillar gecmis, yasadiklariniz kötü ama; tekrar o insanlarla iletişime geçmek, malzeme vermek, kendinize tekrardan guldurmek önünüze bakmanizdan daha mi kolay?

Lisede akran zorbaligi yasadim 4 yıl benimle cok dalga geçtiler disladilar baslarda umursamazdim ama sonra depresyon tanisi koyuldu agir ilaclar kullaniyorum ve ben sessiz sakin kimsenin kalbini kirmak istemeyen biriydim boyle olunca o igrenc insanlar daha cok uzerinw geldi ben de artik takinti sorunu başladı gecmisten kurtulamiyorum kendimi hep kotu hissediyorum bu da kazanmis oldugum hastaligin bi getirisi o da ve gecen gun de o oc lara yazdim icimindoktum ne kadar igrenc olduklarini soyledim bir kac kisiye yazdim bunlar da gene kendi aralarinda gulmusler falan onlardan o kadar nefret ediyorum ki bidaha gormek istemiyorum sizce zihnimde bunlardan nasıl kurtulabilirim cikaramiyorum travmalarimi aklimdan
Kaç yaşındasınız?
Bilgilerinize yazdığınız gibi 22 yaşındaysanız lisenin üzerinden yıllar geçmiş olmalı. Hala aynı çevrede misiniz bu insanlarla?

Önceki konularını da biliyorum. Bence insanların ne düşündüğüne fazla takıyorsun. Kendine değer ver biraz.

Back
X