Geçmiteki İnternet Arkadaşlığı

MutluHuzurluBereketli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2016
3.839
4.899
133
Buraya yazdıkça kafamı meşgul eden çoğu şeyden kurtuldum. Bunu da paylaşmak istedim. Ben 10 sene önce internet chat sitelerinde takılmayı cok severdim. Çok kisiyle konuştum, kafamın uyuştuğu bir kisiyi gercek sosyal medya hesabıma ekledim. Evlenene kadar konustuk. O etkilendigini vs.soyledi. Ya birak olur mu oyle sey vs.dedim. Yuz yuze gormedigim dokunmadigim birinden etkilenmem ben dedim. Geleyim dedi, gel dedim. 24 saatlik yolu gelmedi elbet:) Cinsellik hariç gecmis gelecek planlarımız her seyi konustuk. Ben anlattığım her seye sahip oldum çok sukur. En son not kâğıtlarımda telefonunu buldum ve helallik almak icin aradim. Hakkini helal etti sag olsun. Her ramazan yaklaştığında aklima düşüyor, acaba ne yapiyor diye? Ramazanda tanışmıştık. Duygularıyla mı oynadım acaba diyorum ama ben hep olamz güvenmem ki dedim. Onca kisiyle konustum, sende bana güvenmezsin dedim. Niyeyse bunu da paylaşayım surda dursun dedim. :)

Evli misiniz su an? Niye soruyorum bunu sizin niyetiniz cok safca olsa bile karsı tarafa yanlıs bir mesaj verebilir tekrar yazma gbi bir düşünceniz varsa.
Evet evliyim. Yok yok, tekrar yazmam. Sadece her ramazan yaklaştığında aklıma düşüyor o kadar. Son aradığımın üzerinden 3 sene geçti. Arama sebebim ise, sana da kendime de beddua ettim demisti" ben evlenecegim artik, konusmasak daha uygun olur" demem üzerine. Evlendikten sonra bebek istedik eşimle, ben düsük yaptim ve ilk aklima bu sözü geldi. Helallik almak istedim. Çok şükür o helallikten sonra bir evlat sahibi oldum.

Evet evliyim. Yok yok, tekrar yazmam. Sadece her ramazan yaklaştığında aklıma düşüyor o kadar. Son aradığımın üzerinden 3 sene geçti. Arama sebebim ise, sana da kendime de beddua ettim demisti" ben evlenecegim artik, konusmasak daha uygun olur" demem üzerine. Evlendikten sonra bebek istedik eşimle, ben düsük yaptim ve ilk aklima bu sözü geldi. Helallik almak istedim. Çok şükür o helallikten sonra bir evlat sahibi oldum.
Yani ben pek inanmıyorum sizin üzerinizde hiçbir emeği gecmemiş bir insanın bedduası gercek olsun. (olmasın zaten de) Bir insan beddua ediyorsa da bir durup düşünmek lazım. Çok iyi bir psikolojide değilmiş zamanında demek ki.

Yani ben pek inanmıyorum sizin üzerinizde hiçbir emeği gecmemiş bir insanın bedduası gercek olsun. (olmasın zaten de) Bir insan beddua ediyorsa da bir durup düşünmek lazım. Çok iyi bir psikolojide değilmiş zamanında demek ki.
Haklısınız aslında ama uc sene muhabbet ettik, ben yine de helallik almak istedim. Konustugumuz zaman icin ikimizin psikolojisi de iyi degildi diyelim:) Ben toparladim, o ayni yerdeymis. O zaman icin oyle demisti.

Haklısınız aslında ama uc sene muhabbet ettik, ben yine de helallik almak istedim. Konustugumuz zaman icin ikimizin psikolojisi de iyi degildi diyelim:) Ben toparladim, o ayni yerdeymis. O zaman icin oyle demisti.
Dogrudur, toparlamak istemiyordur o zaman bu haliyle mutludur. Cok da önemsememek lazım. Bu tarz seyleri düşünmek sizin kendi ilişkilerinize etki edebilir bana kalırsa. Ara sıra istemsiz, iyi niyetle aklınıza geliyor anlıyorum elbette ama sizin yerinizde olsam düşünmemek daha yerinde bir hareket olurdu. (Benim bakıs acım elbette bu)

Dogrudur, toparlamak istemiyordur o zaman bu haliyle mutludur. Cok da önemsememek lazım. Bu tarz seyleri düşünmek sizin kendi ilişkilerinize etki edebilir bana kalırsa. Ara sıra istemsiz, iyi niyetle aklınıza geliyor anlıyorum elbette ama sizin yerinizde olsam düşünmemek daha yerinde bir hareket olurdu. (Benim bakıs acım elbette bu)
Çok haklısınız. Deneyeceğim.

Back
X