geçmiyor bu enfeksiyon napacağım :(

srpl_ozr

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
199
60
18
36
kızlar 28 haftalık gebeyim ama idrar yolu enfeksiyonum geçmiyor antibiyotik dahi kullandım ne yapacağımı şaşırdım

önerebileceğim tek şey bol su.. umarım tez zamanda kurtulursun ben de çok çektim idrar yollarından ama şükür ki hamilelikte uğraşmadım..

Canım bol bol pişmiş soğan ye

hamileliğe göre bir antibiyotik verdi duocid 375 mg dı galiba 10 gün kullan dedi ama ben 5 gün kullandım içmek istemedim

Bennde asiri enfeksiyon vardi hamile degilim ama doktor bana toz birsey verdi suya koy gece ic idrarini sabaha yap dedi.ondan sonra enfeksiyon bittik. Tek dozluk birsey ve baya etkili. Bu idrar sokturucu bundan kullandirdimi doktor sana. Bilmiyorum tabi belki hamilelikte kullanilmayan birseydir. Birde bol bol su ic

hamileliğe göre bir antibiyotik verdi duocid 375 mg dı galiba 10 gün kullan dedi ama ben 5 gün kullandım içmek istemedim
doktorun verdiği süre boyunca içmezsen enfeksiyondan kurtulmayı unut boşuna o süreyi koymuyorlar sen şimdi 5 gün içtin bıraktın ya o bakteriler antibiyotiğe karşı bağışıklık kazanıyorlar ve daha sonra o antibiyotiği içsende fayda etmiyor... doktorun verdiği talimatlara uy vaktini geçirmeden antibiyotiğini iç soğanda sakın yeme soğan rahmi temizler düşüğe sebebiyet verir

Bende
Bennde asiri enfeksiyon vardi hamile degilim ama doktor bana toz birsey verdi suya koy gece ic idrarini sabaha yap dedi.ondan sonra enfeksiyon bittik. Tek dozluk birsey ve baya etkili. Bu idrar sokturucu bundan kullandirdimi doktor sana. Bilmiyorum tabi belki hamilelikte kullanilmayan birseydir. Birde bol bol su ic
Bende de enfeksiyon var ilacin adi ne tozun bende doktora danışıp iceyim

Bende

Bende de enfeksiyon var ilacin adi ne tozun bende doktora danışıp iceyim
Cnm 4 sene once kullandim hatirlamiyorum bile ne oldugunu saglik ocagi doktoru vermisti bu ilaci bana

kızlar 28 haftalık gebeyim ama idrar yolu enfeksiyonum geçmiyor antibiyotik dahi kullandım ne yapacağımı şaşırdım

Bende yaklaşık 6 ay önce çok şiddetli enfeksiyon geçirmiştim canım. Öncelikle bol su tüketmelisin en az 2.5 litre kadar. Antibiyotiği doktorun söylediği müddetçe kullan mutlaka hiç bir işe yaramaz yoksa. Birde bana doktor sabah akşam iğne vermişti kalçadan vuruluyordu. (Berbat bişeydi :(.. ) 3 gün toplam 6 tane iğne oldum sonrasında antibiyotik ve o gece suyla içilen ilaçtan 1 tane almıştım. Toplam 8 günde geçmişti. Tedavini yarım bırakırsan devam eder. Kadın doğum doktoruna da danış mutlaka ve tedavini aksatma. Çok geçmiş olsun.

ya benim herhangi bir şikayetimde olmuyor aslında ama ne zaman tahlil versem enfeksiyon çıkıyor

Kızlar bu enfeksiyon ne gibi şikayetlere yol açıyor? Benim de idrar tahlilimde çıkmış, suda eriyen toz ilaçtan verdi bana da doktor tek kullanımlık içtim ama benim zaten bi şikayetim yoktu anlamadım nasıl oldu hala da bi sıkıntım yok şaştım kaldım

Back
X