gecmiyor gunler arkadas ne SIKINTILIYMIS beklemek

Esimde oyle soyluyor cabaliyorum ama dusunurken buluyorum kendimi ya olmazsa diye Allahim dermansiz dert vermesin inss aratmadan evlat sahibi oluruz hayirlisiyla bu ayda olmazsa bir yada iki ayda esimden ayriyim iyice sure uzayacak
Hadi inşallah guzel sonuçlarıniz olsun. :))

göğüs uçları kocaman olduysa bebiş geliyodur canım.. hadi hayırlı olsun :KK46:

hamilelik belirtileri ile gebelik belirtileri hemen hemen aynı. ama bence bir test yap, bekleyerek eziyet etme kendine. pozitif ise ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi olur, sanırım negatif olduğunu görmekten korkuyorsun en azından adet olana kadar umutla beklym diyorsun ama zaten yoksa yoktur ve o bekleme sürecinde iyice gerileceksin adetin de gecikecek iyice umutlanacaksın,garip bir döngü olacak yani. yarın sabah bir test yap bence:cool:

hamilelik belirtileri ile gebelik belirtileri hemen hemen aynı. ama bence bir test yap, bekleyerek eziyet etme kendine. pozitif ise ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi olur, sanırım negatif olduğunu görmekten korkuyorsun en azından adet olana kadar umutla beklym diyorsun ama zaten yoksa yoktur ve o bekleme sürecinde iyice gerileceksin adetin de gecikecek iyice umutlanacaksın,garip bir döngü olacak yani. yarın sabah bir test yap bence:cool:
Sabah yaptim tek cizgiyi gordum :( su anda yolculaga ciktim dugun telasi var nasil olacak bilmiyorum

Back
X