• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmiyor...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
16.944
28.632
798
Her zorluğun arkasında mutlaka bi kolaylık vardır derler.. O kolaylık gelsın artık dıye dua ediyorum.. Bunalıma gırmıs olabilirim.
Aldatıldım hemde oyle boyle degıl baya böyle can alıcı sekılde aldatıldım.. Çalıstıgı ıs yerınde bırını bulmus 7 ay birlikte olmuslar.. İşin kotu tarafı kadınla muhatap olmak zorunda kaldım kadın ulastı bana araları bozulunca ne var ne yok anlattı. Şimdi dusununce nasıl sakin kalıp dınleyebılmısım dıyorum.. Saldırgan olmadan çizgimi bozmadan kuzu kuzu dinledim olanı biteni.. Terkettım ayrıldık.. Şuan yuzde 90 gorusuyolardır bilmiyorum.. Şehir degıstırdım oglum benımle. Şuan bi işim yok basvurulara dönen de olmadı.. Kendımı işe yaramaz biri hissediyorum... Zor gunlerden gecıyorum acım dinmiyor.. Dusunuyorum.. Dusunuyorum.. Aklıma gelıyo konusulanlar yasadıkları... Takıntı oldu mesela ruh hastası gıbı sosyal medyadan bakıyorum cevrımıcı olsalar hah tamam yıne beraberler dıyorum oysa ki ne onemi var beraber olup olmamalarının yapacağını yaptı zaten.. Bosver be deyıp onume Bı turlu bakamıyorum... Durumum iyiye gitmiyor farkındayım.. Kendımı guclu sanırdım ama degılmısım.. Aldatan kendını aldatmıyomus bide kadınla falan muhatap oldum belkı de ondan en ufak detay aklımı karıstırıyo... Yani kısaca ben çok zorlanıyorum.. Yazıp rahatlamak ıstedım sadece... Yazım hataları için kusura bakmayın sanki boyle bi çırpıda yazayım da rahatlayım istedim..

Allahım yardımcın olsun inşallah arkadaşım.
Biliyorum kolay değil,ama elbet her kışın sonu bahardır.

Orası oyle her kısın ardı bahar ama bana bahar da kışta ugramıyor.. Takıntılı manyağın teki oldum bakıp bakıp duruyorum kadının attıgı resimlere mesajlarına.. Verdıgı en ınce detay bıle aklımda.. Sindiremiyorum hazmedemiyorum.. Hayatım alt üst oldu cıkıp gelmek de bu kararı vermek de cok zor oldu benım ıcın.. Neden bu kadar canım yanıyor benim neden onlar mutlu..

Allah yardımcı olsun,biraz zaman geçince için soğur,o zaman acı falan kalmaz merak etme.
Sadece takıntılarından vazgeç,kendini başka işlerle meşgul et,düşünme.

Kolay değil ki...hic kendini hasta olarak tanımlama...
Sen güçlü olup başını alıp gitmişsin diğer kısım da zamanla atlatılır...

5 ay oldu neredeyse en ufak bi rahatlama yok bi bakıyorum cok ıyıyım bi bakıyorum çok kötü.. Sanırım beni en cok yaralayan cocuk aldırmıs olmaları onu bilmeseydim daha mı ıyı olurdu acaba..

Orası oyle her kısın ardı bahar ama bana bahar da kışta ugramıyor.. Takıntılı manyağın teki oldum bakıp bakıp duruyorum kadının attıgı resimlere mesajlarına.. Verdıgı en ınce detay bıle aklımda.. Sindiremiyorum hazmedemiyorum.. Hayatım alt üst oldu cıkıp gelmek de bu kararı vermek de cok zor oldu benım ıcın.. Neden bu kadar canım yanıyor benim neden onlar mutlu..
Hayırlısıyla bir iş bulsan bu takıntıların da geçecek inan bana.
Bunların hepsi boşluktan oluyor çünkü.
Madem evladın var iş seçmezdim ben olsam.
İyi kötü demeden part time da olsa hep çalıştım ben.
Hem maddi hem manevi güç için para şart.

Allah yardımcınız olsun. Kolay bir imtihan değil. Yine de güçlüsünüz ki ayrılmayı, kendi ayaklarınız üzerinde durmayı tercih edebilmişsiniz. Yaranız her geçen gün kapanacak emin olun. Her gecenin sabahı var.

Amin insallah..

Hayırlısıyla bir iş bulsan bu takıntıların da geçecek inan bana.
Bunların hepsi boşluktan oluyor çünkü.
Madem evladın var iş seçmezdim ben olsam.
İyi kötü demeden part time da olsa hep çalıştım ben.
Hem maddi hem manevi güç için para şart.

Öyle cok haklısın.. İyi kötü bi iş bulsam cok ıyı gelecek ama hangi kapıyı calsam yuzume kapanıyor sanki.. İsyan etmemek elde degıl.. Gunah benım gıbı benım islerim rast gıtmıyo

Bırak kendi günahlarında pisliklerinde boğulsunlar canım.. olay çok taze olduğu için etkisinde olman normal.. işte bulacaksın evladınada bakacaksın gül gibi geçinip gideceksin.
Bir zaman sonra arkana baktığında şükredeceksin.. ne mutlu ki sana böyle bir pisliğe göz yummayıp kabullenmeyip çekip gitmişsin.. inan yuva yıkanın yuvası olmaz diye boşuna dememiş atalarımız bir zaman sonra onların süründüğünede şahit olacaksın.. sen Allaha sığın ve kalbini ferah tut..

Kadin bayagi arsizmis.
Taa detaylara girince azarlayip kapatsaydiniz keşke.
Zaten bence bu sakin durusunuzdan canınız yanıyor .
Kadini dinlemek yerine azari bassaydiniz şimdi biraz rahatlardiniz belki. ..
Ya da boşanma davasi açarken sana da dava acacagim deseydiniz sonucu önemli degil, acilmasi da önemli degil de kadin biraz telas yapsaymis iyiymis.
Yani bu kadr rahatlik fazla. Aldatip sonra da direk hayata devam olmamis.

Artik olan olmuş
Güzel ve yeni bir hayat icin böyle bitmesi gerekti belki de.
Önünüze bakip kendi hayatıniza odaklanin artık.

Bırak kendi günahlarında pisliklerinde boğulsunlar canım.. olay çok taze olduğu için etkisinde olman normal.. işte bulacaksın evladınada bakacaksın gül gibi geçinip gideceksin.
Bir zaman sonra arkana baktığında şükredeceksin.. ne mutlu ki sana böyle bir pisliğe göz yummayıp kabullenmeyip çekip gitmişsin.. inan yuva yıkanın yuvası olmaz diye boşuna dememiş atalarımız bir zaman sonra onların süründüğünede şahit olacaksın.. sen Allaha sığın ve kalbini ferah tut..

Bi iş bulsam cok daha kolay olacak. Evet yeni 5 6 aylık mevzu diyim

Bu yazinin benzerini ben yazdim bekarim issizim butun kapilar kapandi ben de cok sorguladim ne yaptim da yasadim diye ne gunah isledim diye sizi o acidan anliyorum yalniz kaldim ve arkadas aile yara aldim.
Bu sorunun cevabini bilsem iyiydi..
Sinir ofke aci yasiyor insan..

O yapanlar yasiyorda sizin gibiler zorlaniyor cocugunuza gururunuzla dik duruyorsunuz aileniz yaninizda mi?

Kadin bayagi arsizmis.
Taa detaylara girince azarlayip kapatsaydiniz keşke.
Zaten bence bu sakin durusunuzdan canınız yanıyor .
Kadini dinlemek yerine azari bassaydiniz şimdi biraz rahatlardiniz belki. ..
Ya da boşanma davasi açarken sana da dava acacagim deseydiniz sonucu önemli degil, acilmasi da önemli degil de kadin biraz telas yapsaymis iyiymis.
Yani bu kadr rahatlik fazla. Aldatip sonra da direk hayata devam olmamis.

Artik olan olmuş
Güzel ve yeni bir hayat icin böyle bitmesi gerekti belki de.
Önünüze bakip kendi hayatıniza odaklanin artık.

Şuan mesela onun pişmanlığını yasıyorum calısıtıgı kuruma gıdıp cırkefe baglamadıgım ıcın. Sessız sakın cıkıp gelmek.. Yapmasamıydım acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X