gecn gun yine yazmistim size arkadaslar

sizlere soruyorum sizinde esiniz kavga edince agzina alinmicak seyler mi soyluyor sanmiyorum

• sizce normalmiydi

OY: 0 0,0%
  • kafayi yiycem

OY: 3 100,0%

• Ankete Katılan
    3
öööööh yani! Alınma, kırılma bacım bu adamın laflarına. Kafa iyi zaten baksana ne konuşuyo belli değil.
Düşünme ben haketmedim falan diye boşver gitsin. Gerekeni yapmışsın zaten.
evet çok şükür işte zaman zaman aklıma geliyor nasıl dayanmışım diye

Canım anketini anlamadım hiç başta onu söyliyim.
Ayrılıyormuşun zaten hayırlısı olsun.
Allah sabır versin.
Ama neden evden dışarı çıkmadın,camdan balkondan bile bakmadın anlamadım.?
Geri kafalı düşünceli insanlar mıydı?
o öyleydi balkona çıksam kime bakıyosun der

benim eşim de küfürbazdı ama bana etmezdi. ama küfürden daha ağır lafları vardı son kavdaga ne kadınlığın var ne temizliğin ne yemeğin ne itaatin ne müslümanlığın dedi. mesela bunların dünyanın tüm küfürlerinden ağır olduğunu düşünüyorum. zaten sonra topla valizini defol git dedi. boşanıyoruz. gerçekten seven insan karşındakini kırmamaya hassasiyet gösterir. siz haketmiyosunuz o sözleri.

kimse haketmiyorki benimde arkadaşlarım evli ablamlar evli her evde tartışma olur ama böule değil

2 tane görümcem vardı biri evli biri bekar bir gün eşim olacak şahış bekar kızkardeşine mesaj atmış bekar olan evli ablasına kalmaya gitmiş eniştesi için diyorki kıza alpay seni arıyormu yani eniştesi için diyır görümcem okuttu bana şok oldum bende yine birgün evli olan kayınvalideme kalmaya gelmiş eşide onu almaya gelmiş neyse yolcu ediyolar kıza yine diyorki bak alpay nasıl bakıyor sana eniştesi için diyor

aa bu kadarida fazla erkeklerin sinirlenince laflari elestirisi dirdiri bi yere kadar cekiliyorda bi yerden sonra cekilmiyor.
ama size uyguladigi psikolojik siddet le yasanmaz.eminim onun elinde oldugunuda sanmiyorum tedavi gormeli.sizle alakasi yok.baskasiyla evlense ona da yapar.bi tanidigimim eside boyleydi.o gun ilacini almamis.esi camdan bakiyorken gormus kadini dovmus sen birine bakiyorsun diye kadin zor atmis evden kendini.simdi duzenli ilacina devam ediyor sukur cok mutlular.
bi duydugum olayda kadin yuruyusten gelmis banyoya girmis edi isten donuyo sen banyoya niye giriyon beni aldattinmi diye banyoda dogramis kadini be olmus malesef.adamda ilacinionbes gundur falan almamis.
yani bu bi rahatsizlik.sen kurtulmussun sukret.umarim baskalarini uzmez.-

yuhhh artık yaa boyle evlılık olmazzz ALLAH ıcın kadınlar artık okuyor egıtımlenıyor o yasa gelene kadar elbette hayatına gırende cıkanda olabılıyoır erkekler neden bunu ovuncc meselesı olarak gorurken kadınlar ıcın utanc yada baskıya sıddete maruz kalma sebebı oluyor cunku boyle anlatılıyor boyle yetıstırılıyor etrafa salınıyor guvenmıyorsan evlenme bu kadar basıt bu ıs

2 tane görümcem vardı biri evli biri bekar bir gün eşim olacak şahış bekar kızkardeşine mesaj atmış bekar olan evli ablasına kalmaya gitmiş eniştesi için diyorki kıza alpay seni arıyormu yani eniştesi için diyır görümcem okuttu bana şok oldum bende yine birgün evli olan kayınvalideme kalmaya gelmiş eşide onu almaya gelmiş neyse yolcu ediyolar kıza yine diyorki bak alpay nasıl bakıyor sana eniştesi için diyor
Ağır sapıkmış. Kendi pis dünyasındaki iğrenç düşüncelerini başkalarına sivamaya çalışıyor.

aa bu kadarida fazla erkeklerin sinirlenince laflari elestirisi dirdiri bi yere kadar cekiliyorda bi yerden sonra cekilmiyor.
ama size uyguladigi psikolojik siddet le yasanmaz.eminim onun elinde oldugunuda sanmiyorum tedavi gormeli.sizle alakasi yok.baskasiyla evlense ona da yapar.bi tanidigimim eside boyleydi.o gun ilacini almamis.esi camdan bakiyorken gormus kadini dovmus sen birine bakiyorsun diye kadin zor atmis evden kendini.simdi duzenli ilacina devam ediyor sukur cok mutlular.
bi duydugum olayda kadin yuruyusten gelmis banyoya girmis edi isten donuyo sen banyoya niye giriyon beni aldattinmi diye banyoda dogramis kadini be olmus malesef.adamda ilacinionbes gundur falan almamis.
yani bu bi rahatsizlik.sen kurtulmussun sukret.umarim baskalarini uzmez.-
allah korusun evet bu doktor falan gitmediki hiç

benim eşim de küfürbazdı ama bana etmezdi. ama küfürden daha ağır lafları vardı son kavdaga ne kadınlığın var ne temizliğin ne yemeğin ne itaatin ne müslümanlığın dedi. mesela bunların dünyanın tüm küfürlerinden ağır olduğunu düşünüyorum. zaten sonra topla valizini defol git dedi. boşanıyoruz. gerçekten seven insan karşındakini kırmamaya hassasiyet gösterir. siz haketmiyosunuz o sözleri.
mevlam sizinde yardımcınız olsun inş.

Back
X