• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gel de güven

aysef83

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
11
0
16
İstanbul
Bir süredir konuşuyorduk, kahve içmeyi teklif etti seve seve kabul ettim ve sözleştik. Buraya kadar bir şey yok. Bir süre sonra vicdanı(!) sızlamış olacak ki, "Ben bir salakla kağıt üzerinde de olsa evliyim, görüşmek istemeyeceksin biliyorum" cümlesini kurdu. O an bir daha anladım ki, asla evlenmeyeceğim. Sevdiğim adamın başkasına benim hakkımda "salak" deme düşüncesi bile evlenmemek için yeterli bir sebep.

Evlilik adamını bulduğunda gerçekten güzel şey, hem dünyan için hem ahiretin için. İnşallah doğru insanlar çıkar karşımıza. Öyle düşünme bence.

Evlilik adamını bulduğunda gerçekten güzel şey, hem dünyan için hem ahiretin için. İnşallah doğru insanlar çıkar karşımıza. Öyle düşünme bence.

Hayır bilmiyorum bende mi bir sorun var hep benim karşıma çıkıyor böyle gerizekalı erkekler. Evet cnm sinirliyim biraz ama insanı evlilikten soğutuyorlar.

Yolun basında itiraf etmiş en azından Allah korumuş gecmis olsun

ama butun erkeklere kotu pis kaka dememek lazım sadece henüz tanışmadın dogru insanla :31:

Şansın var ki en başından belirtmiş sana durumu Allah kurtarmış. Ama genellemek yanlış evet insan bazı şeyleri yaşaya yaşaya artık güveni kalmıyor ya yine aynısı olur ise diye korkuyor ama inanıyorum bir gün biri gelip o korkuları silip atacaktır.

Back
X