Gel sen ne ektiimi bir de bana sor

mor_salkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
470
2
96
İzmir
meltem hanım ben hiç iyi durumda değilim sinirlerim asabım çok bozuk bu senen sınava da hazırlanacagım sizce asabiyeye gitsemmi ilac tedavi vrecek bana ama sınava hazırlanırken de ilac tedavisi görmem iyi olurmu kpss ye grireceğim ama basımdaki sorunlar da kafamı allak bullak ediyor bunları düşünmemek için ne yapmalıyım bana hiç kendini rahat bırak düşünme tarzı şeyler demeyin çünkü olmuyor cok denedim ne etsemki ama şu insanı turşuya ceviren ilaclardanda kullanmak istemiom off ne yapsam yemin ederim delireceğim yaa iki ucu b.klu değnek yaa herşeyim ya birde size danısayım dedim lütfwn yardımcı olun

Merhaba Morsalkım, antidepresanların tümü - sizin deyiminizle - kişiyi turşuya çevirmez.
Öncelikle yapmanız gereken yakınınızda bulunan bir meslektaşıma başvurmak. Teşhis konduktan sonra tedavi belirlenir.
Sınav öncesi elbette ki kendiniz için en doğru tedavi şeklini seçmelisiniz. Ama tedavi olmamayı seçmek son derece yanlış olur.

doktor hanım yani 2 senedir çok gerginim hemen kasılıp kallıyorum her şey üstüme üsütme geliyor bi çözüm yolu bulmaıyorum sizce tedavimi olmalıyım

Back
X