- 21 Eylül 2014
- 12
- 4
- 3
- 31
- Konu Sahibi makaleci01
Arkadaslar merhaba bu ilk konum. Lutfen fikirlerinizi esirgemeyin. 20 yasinda universite ogrencisiyim. Bir sene tercih yapmamam ve bir sene hazirlik okumam nedeniyle suan birinci sinifim. Ailemle birlikte konyada yasayip burada okuyorum. Uluslararasi iliskiler okuyorum. Ve mutlu değilim. Cocukluktan beri tek hayalim televizyonla ilgili bişeyler yapmak. Ancak ailem bunu hep hobi olarak gördü. Bir meslegim olduktan sonra yapabilecegim bir alan olarak gördü. Ancak ben bunu meslek haline getirmek istiyorum. Okulda tiyatro klubundeyim ayrica lise doneminde ozel tiyatroda yer aldim ve calistim. Yaza dogru istanbula gidip o surede biseyler basarmak istiyorum. Abim ve cocukluk arkadaslarim orada kalacak sorunum yok. Okulumda devam zorunlulugu yok. Ama o uc ay gibi bir surede napabilirim nasil ciddi adimlar atabilirim. Kendimi gosterip bu alanda dogru insanlarla karsilassam ciddi bir adim atabilsem ailemde destek olacak. Okulumuda sadece snavlara girerek bitirecegim. Ama kimse beni ciddiye almiyor ailemdende. Neler yapabilirim istanbulda yada bu sehirse nereye basvurabilirim. Bunun icin bir ucret odemeli miyim ne kadar olur kurs seminer vs. Yada kendimi kime nasıl anlatabilirim.
telefondan yaziyorim kusura bakmayın hatalim icin. Nolur fikirlerinizi esirgemeyin..
telefondan yaziyorim kusura bakmayın hatalim icin. Nolur fikirlerinizi esirgemeyin..