Geleceği düşünen genç kızlara: Lg F1443KDS7 Çamaşır Makinası

şenu çok merak diyorum acaba makina kurutunca çamaşırlar kırış kırış mı ouyo ütü istiyo mu ben pek ütü kullanan birisi değilim :17:

yanlışlık olmasın... bu makinenin kurutma özelliği yok.. arkadaş durulama diyecekti sanırım... yanlışlıkla kurutma demiş...
bu makinenin buharlı tazeleme programında giyeceklerin kırışıklıkları açılıyor... ama tabi yine ütü gerektirir bence..

Arkadaşlar yardımcı olun bana bu LG çamaşır makinasını kullanan varmı memnun mu? Çamaşır makina mı değiştircem fakat bir türlü karar veremiyorum bu ürünü bize tavsiye ettiler yalnız benim alacağım 9 kg 1400 devir olanı kurutma özelliği aynı zamanda buharda temizleme kırışıklık açma özelliği varmış yani bir nevi kurutemizleme işini görüyormuş çok sessiz çalışıyormuş tasarımı dizaynı çok şık fakat karar vermek çok zor oooffffff bir türlü karar veremiyorum kullanan varsa lütfen yorum yazsın yardımcı olun :26:

Arkadaşlar yardımcı olun bana bu LG çamaşır makinasını kullanan varmı memnun mu? Çamaşır makina mı değiştircem fakat bir türlü karar veremiyorum bu ürünü bize tavsiye ettiler yalnız benim alacağım 9 kg 1400 devir olanı kurutma özelliği aynı zamanda buharda temizleme kırışıklık açma özelliği varmış yani bir nevi kurutemizleme işini görüyormuş çok sessiz çalışıyormuş tasarımı dizaynı çok şık fakat karar vermek çok zor oooffffff bir türlü karar veremiyorum kullanan varsa lütfen yorum yazsın yardımcı olun :26:

Bu arada almak istediğim modeli LG 1479FDS inox 9KG 1400 Devir belirtmek istedim çünkü bir kaç çeşidi var...

Son düzenleme:
Back
X