- 14 Ağustos 2015
- 1.319
- 1.020
- 333
Bence iki şehre de gitmeyin ikinizde başka şehirde hayat kurun
Söyledim kabul etmedi, hiç bir tanıdığın olmadığı bir çevre onun işi için çok kötüymüş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence iki şehre de gitmeyin ikinizde başka şehirde hayat kurun
Bu saatten sonra dönüp riske atamam diye açık açık söyleyen birini şahsen ben beklemek istemem. Babası evini arabasını almış kendi rahatından vazgeçmeyecek bir herifi gerçekten beklemem. Eğer beklersen sürekli ona bağlı kalıcaksın kariyerine odaklanamicaksın. İlişkinin gidişatını onun ellerine teslim edeceksin. Yarın öbür gün olmadı yapamadım bulamadım dediğinde ne yapmayı düşünüyorsun. Senin de zamanın geçecek. Belki karşına daha uygun birileri çıkacak vicdan yapıp görüşmiceksin. Sana tavsiyem en fazla bir iki ay daha ver gidişata bak. İçine sinmiyorsa bırak gitsin gerçekten. Zor ama o nasıl mantıkla yaklaşıyorsa sen de duygularını bertaraf etmelisin.Gitti ve orada düzenini kurdu. Geri döneceğini hiiç sanmıyorum. Babası evini arabasını da aldı işini de kurdu. Bu saatten sonra dönüp riske atamayacağını kendi de söyledi.
Tek bekleyebileceğim, dediği gibi işini oturtup yanına birini alıp istanbulda yaşamayı kabul edeceği noktaya gelmesi. Bunu beklemeli miyim?
Bir sorum olacak siz ona ben edirnede işiöi yapamam dediğinde size ne dedi sende ev hanımı ol gibisinden bir tavır takındı mıKızlar merhaba,
Bilenler bilir buraya eski avukat sevgilim hakkında bir çok konu açtım. Beni çok çektiniz. Uzun süredir ayrıydık ancak arada sırada görüşmeye devam da ettik. Bu aralar görüşme sıklığımız fazlasıyla arttı ve onu hala çok sevdiğimi, onunla çok mutlu olduğumu fark ediyorum.
Bilmeyenler için: Dediğim gibi kendisi avukat, hayali üniversiteden sonra memleketi olan edirne’ye geri dönüp büro açıp orada çalışmakmış. ben istanbul’da yaşıyorum, kurumsal bir şirkette çalışıyorum. o da istanbul’da yaşarken tanıştık, ilişkimiz başladı. İlişkinin başından beri de İstanbul’da kalma teminatı vermişti bana ama sonradan burada mutlu olmadığını söyledi ve sözünden döndü. Edirne’ye döndü. Evlenmek çok istedik ancak bu farklı şehirler sorununu çözemedik. Benim Edirne’de mesleğimi yapabileceğim, çalışabileceğim hiç bir şirket yoktu. O burada avukatlık yapabilirdi ama istemiyordu. Bu soruna rağmen kopamadık birbirimizden.
En son geldiğimiz nokta, işlerini oturtabilirse yanına birini alacak ve istanbul’da benimle yaşayacak. Haftada bir iki gidip iş takibi yapacak. Ancak işini oturtup oturtmaması garanti değil. Oturtacaksa da ne zaman olur hiç belli değil. Sizce bu ilişkiyi kalbimi dinleyip bu şartlara rağmen sahiplenip devam ettireyim mi? Aklımı dinleyip bitireyim mi?![]()
Zamanın ne getireceği belli olmaz. Haftasonlari görüşüp aşkınızın tadını çıkarmaya devam edin.
Şakın Edirne'ye falan gitme. Mesleğini asla terketme, erkek bulunur ama bir erkek yüzünden terkettiğin mesleğini ve geçen zamanı yerine asla yerine koyamazsın.