• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geleceğimden vazgeçmeli miyim??

Arkdaşlar benim uzun süren bir ilişkim var. Ama şu sıralar çok kötüyüz hatta ayrılmanın eşiğindeyiz.Bitirse bu sebep yüzünden bitecek.Şimdi konuya geliyorum.
Erkek arkdaşım benim Amerika'da ama bi kaç seneye kadr dönecek.buraya bağlantılarını sağlıyor şu anda .Ama bizim şöyle bir problemimiz var. erkek arkdaşım karısının çalışmasını istemeyen biri malesef.Bende aksine çalışmak çabalamak isteyen biriyim. Kpssye hazırlanıyorum. Allah izin verirde atanırsam bana işini bırak dön yanıma gel diyor.(Benim atanacağım yerler biraz uzak kadro sıkıntısı var.Aynı şehir olmayacak büyük ihtimal.) Bende okadr çaba sarfetmişim eşek gibi çalışmışım atanırsam niye bırakim gül gibi mesleğimi diyorum. Ki atanamayabilirmde yani hiçbişey kesin değil sadece varsayım bu.Ben yapamam bu kadr uzak kalmışken eğer işini bırakmazsan bu iş olmaz diyip duruyor.Ben de bana böle seçenek sunmaya hakkın yok senin diye birbirimize girdik işte.
Ben napmalıyım arkdaşlar ya bir yol gösterin bana!
y

Bence daha ciddi kararlar vermek icin cok erken. Ailelerle tanisildimi? olay ciddiye baglandimi bilmiyorum, evlenirseniz sen mi Amerikaya gideceksin yoksa onun donmesinimi bekleyeceksiniz? Daha nisanli bile degilsiniz sanirirm. paranoyak olmaya gerek yok aa ne olacagi belli olmaz, kendini once bir garantiye al bence. Sinavina gir. tercihini yap. belki erkek arkadasinin da donmek istedigi yer cikar. yada o donene kadar calisirsin evlenince birakir ozel sektore gecersin yada devam edersin. daha ortada kesin bisey yokken kendi hayallerinden odun verme bence.
calismak illada gerekli biseyd egil esinin iyi bir isi olur maddi durumunuz iyi olur, sende ahatina bakarsin bu yonude var isin , ama once isler bi kesinlessin bence, boyle olacak kesin diye bir sozde verme bence erkek arkadasina.
Hayirlisi olur hakkinda ins cnm.

Konu sadece çalışıp çalışmamak değil ki; zihniyet

Arkdaşlar benim uzun süren bir ilişkim var. Ama şu sıralar çok kötüyüz hatta ayrılmanın eşiğindeyiz.Bitirse bu sebep yüzünden bitecek.Şimdi konuya geliyorum.
Erkek arkdaşım benim Amerika'da ama bi kaç seneye kadr dönecek.buraya bağlantılarını sağlıyor şu anda .Ama bizim şöyle bir problemimiz var. erkek arkdaşım karısının çalışmasını istemeyen biri malesef.Bende aksine çalışmak çabalamak isteyen biriyim. Kpssye hazırlanıyorum. Allah izin verirde atanırsam bana işini bırak dön yanıma gel diyor.(Benim atanacağım yerler biraz uzak kadro sıkıntısı var.Aynı şehir olmayacak büyük ihtimal.) Bende okadr çaba sarfetmişim eşek gibi çalışmışım atanırsam niye bırakim gül gibi mesleğimi diyorum. Ki atanamayabilirmde yani hiçbişey kesin değil sadece varsayım bu.Ben yapamam bu kadr uzak kalmışken eğer işini bırakmazsan bu iş olmaz diyip duruyor.Ben de bana böle seçenek sunmaya hakkın yok senin diye birbirimize girdik işte.
Ben napmalıyım arkdaşlar ya bir yol gösterin bana!
y

Tabi ki iş...:8::8:

Eğer bir insan sizin hayallerinizi isteklerinizi kısıtlıyorsa ,bırakın gitsin..
Ben kendi hayallerimi ,umutlarımı gerçekleştiremeyeceksem bir anlamı yok...
O zaman hiç okumasaydık daha iyi boşuna zaman kaybı olarak da düşünüyorlardır kesin..

Back
X