Gelecek korkusu

kanaryam07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
66
7
86
31
Merabalar benim 1 aylık bir iliskim var uni veristeyi bitirmeme 1 bucuk yil var erkek arkadasimda bazi sebeplerden dolayi bu sene universiteye baslayacak ogretmenlik okuyacak insallah simdi okulun.bitmesi felan 26 yasina olcaz sonra sevgilimin atanmasi askerlik derken 27 e bide birikim ev kurmak derken 29 felan yasinda olcaz sizce cok gecmi ben erkek arkadasimi cok seviyroum efendi duzgun Allah korkusu olan biri ailesi cok duzgun ama bazi sebepler okulu bu hale getrmis aslnda sormak istedigim siz bu durumda olsaniz ne dusunursunuz ben hersey net olmadigi icin korkuyorum yoksa ona olan sevgim tam

Senin durumunda olsam bende de gelecek korkusu olurdu. Hemen atanacağı ne malum ki? Ben olsam beklemezdim. Bilemiyorum.
Hem 1 aylık ilişki, evlilik düşünmek için çoook erken.

Senin durumunda olsam bende de gelecek korkusu olurdu. Hemen atanacağı ne malum ki? Ben olsam beklemezdim. Bilemiyorum.
Hem 1 aylık ilişki, evlilik düşünmek için çoook erken.

Zaman ne gösterir bilemezsin. Daha bir aylık bir ilişkide bunları düşünmek erken değil mi

Uzun atlama olmus sizinkisi. Daha 1 aylik iliskiniz var ama seneler sonrasini planliyorsunuz.

Pardon 11 aylık demek istemistim tabiki yanlış olmuş

Merabalar benim 1 aylık bir iliskim var uni veristeyi bitirmeme 1 bucuk yil var erkek arkadasimda bazi sebeplerden dolayi bu sene universiteye baslayacak ogretmenlik okuyacak insallah simdi okulun.bitmesi felan 26 yasina olcaz sonra sevgilimin atanmasi askerlik derken 27 e bide birikim ev kurmak derken 29 felan yasinda olcaz sizce cok gecmi ben erkek arkadasimi cok seviyroum efendi duzgun Allah korkusu olan biri ailesi cok duzgun ama bazi sebepler okulu bu hale getrmis aslnda sormak istedigim siz bu durumda olsaniz ne dusunursunuz ben hersey net olmadigi icin korkuyorum yoksa ona olan sevgim tam
26-28 yaş geç bir yaş değil, önünüzde cok zaman var. Şimdiden gelecek planlamasına bu kadar takılmayın inanın sadece kendinizi yıpratmış olursunuz. İlişkinizi olağan şekilde devam ettirin ama hayallere kapılmayın. Bu süre zarfında ayrıladabilirsiniz.

Yani sevgilin düzgünde, bu kadar zamanda neler olur kimbilir. Insallah askınız bitmez ya..

Birde bir aylık ili§ki için ne kadar çok plan. Bide sevgilin evlilk düsunuyomu bakalım.

1 aylık değil 11 yazacaktm aslnda ciddi olmayan biri tüm ailesine beni anlatıp sirf benim için okul konusunda bu kadar çabalayacağını düşünmüyorum ama iste
Sen yinede karşına cikacak fırsatlara kapını kapatma. Bak sende emin degilsin senin icin cabaliyacagina.

Yaş olarak geç değil ama ben hayatlar kurulduktan sonra evlenilmesinden yanayım. Yani daha başlayacak da, bitirecek de askere gidecek de, atanacak da, atanmama ihtimali daha yüksek niyeyse. Yalnız benim anlamadığım, daha on bir aylık sevgili için bu kadar detaylı düşünmek çok saçma değil mi sen daha çok gençsin. Bence önce sen okulunu bitir. Daha tanımadan etmeden gelecek planları yapmak bana çok çocukça geliyor. Olabilir yani insan üniversiteye geç başlayabilir, insanlar mezun oluyorlar ama yıllarca atanamıyorlar mesela. Kpss'ye çalışmaktan başka bişey de yapmadıkları için onlar da hayata başlayamamış oluyorlar. Hayatlarınızı inşa edin öyle evlenin. Sonra bişey oluyor ortada kalıyorsunuz. Okuluna odaklanacağına evlenmeye odaklanmışsın, bu normal değil.

Birde bu kızlarInternet gelecek planlarında ne kadar çok evlilik var ben anlamıyorum yaaaa. Çok sinir oluyorum. Sana ne onun okulundan, askerliğinden. Hayatını yaşa. Kadınlardaki biraz mazoşistlik oluyor herhalde. Neden senin için bitiriyormuş okulu. Ne münasebet. Sanki diplomayı sana verecekler. Kendi geleceğini kuruyor işte. Kızıma bunları derdim, sana da diyorum. Yurtdışında yüksek yap. Kendini geliştir. İtalyanca öğren. Önce kendini düşün.

Back
X