- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
yeter canım hayırlı olsun opun olmuş inşallah yumoşlar sağ salim sana yerleşir ve sımsıkı tutunur....böyle görmek dileğiyle...
canım benim teşekür ederimmm haber bkliyorum şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeter canım hayırlı olsun opun olmuş inşallah yumoşlar sağ salim sana yerleşir ve sımsıkı tutunur....böyle görmek dileğiyle...
Bu gün transferim oldu
hadi hayırlısı canım inşallah bu defa her şey sorunsuz gider ve bebişler sana sımsıkı tututnur...rabbim yar ve yardımcın olsun...kaç hücreli kaçıncı güm embriyosu kaç tane transfer edildi?![]()
hadi inşallah bu sefer yüzün güler hakkında hayırlısı olsun canım..
ayşemmmmmmmmmmmmmmm inşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşş
yeter canimm dualarim seninle...insallah bu sefer olur gonlu guzel arkadasim...insallah.
canım yeterim testini yeniledin mi canım....:18::18::18:
canım hayırlısı olsun demekten başka diyecek söz bulamıyorum açıkcası....4 defa başarısız tüp deneyen birisi olarak ne hissettiğini az buçuk anlıyorum....bir kaç gün kafanı topla istersen,mümkünse bir yerlere git...kafanı dağıt...rabbim inşallah istediklerimizi en kısa zamanda verir....seyhan başkent sitesini araştırıken tanımıştım seni...yazdıklarını okudum...anneliği çok ama çok hakeden bir kişisin....rabbim yar ve yardımcın olsun...![]()
yarındı ama ben bu gün yaptırdım malesef negatif![]()
offffff yaaaa offff
cnm var bundada bi hayır yaa ne desem bilemedimki((((((((((((((((((((((((((