• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceksin biliyorum bebeğim

hadi hayırlısı canım inşallah bu defa her şey sorunsuz gider ve bebişler sana sımsıkı tututnur...rabbim yar ve yardımcın olsun...kaç hücreli kaçıncı güm embriyosu kaç tane transfer edildi?:46::46::46::52::52:

hadi hayırlısı canım inşallah bu defa her şey sorunsuz gider ve bebişler sana sımsıkı tututnur...rabbim yar ve yardımcın olsun...kaç hücreli kaçıncı güm embriyosu kaç tane transfer edildi?:46::46::46::52::52:

CANIM 3. GÜN 3 HÜCERELİ 1. KALİTE 2. GÜN BÖLÜNME DURMUŞTU SONRA DEVMA ETMEYE BAŞLAYINCA YENİDEN ÇAĞIRDI DR TARNSFERE ZATEN TEK EMBİRYO İDİ dr konuştum bu embiryodan bir şey olurmu diye nelerden bebek olduğunu görsen embiyonabunu asla söylemezdin dedii olacak alahın izni ile dedii zaten seçme şansımda yoktu ŞİMDİ SADECE DUA EDECEKSİNN ALLAH OL DESİN YETER DEDİ DR BENDE GELDİM EVİMDE DUA EDİYORUM

yarındı ama ben bu gün yaptırdım malesef negatif :14::14::14::14::14::14:

canım yeterim testini yeniledin mi canım....:18::18::18:

canımsın ya günlerdir girdiğim her topikte arkamdan gelip iyi dilekleirni dualrını yazıp benden haber almaya çalışıyorsun teşekür ederimm hayır yenilemedim canımm zaten dün 2.45 çıktı o yüzden yenilemeye gerek duymadım merkezide aradın onlarda kulandığım ilaçalrı bırakınca birkaç gün içinde adet olacağımı söylediler

canım hayırlısı olsun demekten başka diyecek söz bulamıyorum açıkcası....4 defa başarısız tüp deneyen birisi olarak ne hissettiğini az buçuk anlıyorum....bir kaç gün kafanı topla istersen,mümkünse bir yerlere git...kafanı dağıt...rabbim inşallah istediklerimizi en kısa zamanda verir....seyhan başkent sitesini araştırıken tanımıştım seni...yazdıklarını okudum...anneliği çok ama çok hakeden bir kişisin....rabbim yar ve yardımcın olsun...:43::43:

canım hayırlısı olsun demekten başka diyecek söz bulamıyorum açıkcası....4 defa başarısız tüp deneyen birisi olarak ne hissettiğini az buçuk anlıyorum....bir kaç gün kafanı topla istersen,mümkünse bir yerlere git...kafanı dağıt...rabbim inşallah istediklerimizi en kısa zamanda verir....seyhan başkent sitesini araştırıken tanımıştım seni...yazdıklarını okudum...anneliği çok ama çok hakeden bir kişisin....rabbim yar ve yardımcın olsun...:43::43:

teşekür ederimmmmmm

Back
X