- 10 Temmuz 2018
- 2.878
- 2.450
- 63
- 29
Oh mu goddddTıpkı ben.. biri beni ancak bu kadar güzel tarif edebilirdi..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh mu goddddTıpkı ben.. biri beni ancak bu kadar güzel tarif edebilirdi..
Şu bende de var mesela şehir dışına çok sevdiğim insanların yanına gidiyorum ama daha oraya varmadan yolda biran önce eve döneyim tasasına düşüyorum. Dışarı gezmeye çıktığım da oluyo bide.Kk nın güzel hanımları merhabalarzaman zaman dertlerimiz olsa da hepiniz iyisinizdir inşallah.
Benim biraz komik , aslında garip bir derdim var. Ben gelecekte yaşadığımı farkettim. Yani hep bir gün gelecek o gün çok güzel olacakmış gibi. Ama o günün hangi gün olduğunu, nasıl bir gün olduğunu da bilmiyorum. İşte o gelecek güzel güne ulaşana dek kendimi oyalanıyormuş gibi hissediyorum, şu günler bir geçse modundayım. Bu nedenle her yaptığım şeyin bir an önce bitmesine bakıyorum. Örneğin, gezmeye gittik bitse de eve dönsek, çok eğlenceli bir filmdeyim diyelim bitse de çıksam, tatildeyim diyelim denize şu kadar girdik saat dolsa da çıksak gitsek duş alsamen basitinden böyle bu liste uzar gider . Her ama her şeye karşı böyleyim en sevdiğim yerlerde olayım yine de böyle. O anı yaşayamıyorum , hep bi sonrakine geleceğe geçme isteğindeyim.
Bu tarz durumlar yaşayanınız var mı ? Yoksa ben çok mu garip hissediyorum. Cidden bunu merak ettim hanımlar . Ve anı yaşayabilmek için ne yapabilirim ki acaba![]()
Aynen eve döneceğim zamanı düşünüyorum daha çıkarkenŞu bende de var mesela şehir dışına çok sevdiğim insanların yanına gidiyorum ama daha oraya varmadan yolda biran önce eve döneyim tasasına düşüyorum. Dışarı gezmeye çıktığım da oluyo bide.![]()
Aynen belki de bu güzel şey biterse yeni bir güzel şey başlayacak diye düşünerek. Bitirmeye izin vermek gerekiyorÖncelikle böyle bir konu açtığınız için tişikkirlir çünkü benim de böyle bir huyum var sayenizde bir aydınlanma yaşadım ve bunu sorgulama gereği hissettim. Güzel kıyafetlerimi hep daha iyi günlere saklarım, geçen bir maskara aldım hala kullanmadım çok para verdim diye. Hep hayal kurarım kendimi bildim bileli yaz gelince kış için kış gelince yaz için, gerçi bu kötü bir şey değil. Bu hayallerim de gerçek olur, çekim yasası neticede. Ama işte bazen anı yaşayamamak, hiçbir şeye dan diye başlayamamak, illa bir ertelemek. Ertelemek çok kötü ya, bir kitap alıyorum hemen başlayamıyorum, birkaç gün yanımda tutuyorum ön sözünü, kitabın arkasını defalarca okuyorum. Şöyle de bir şey var bazen ertelediklerimi hiç yapamıyorum, öyle kalıyor gidiyor. Bunun psikolojik bir açıklaması olmalı. Acaba buna mı programlandık ki. Tüketmekten korktuğumuz için mi sonraya saklıyoruz? Şimdi başlasak biter ama ertelersek hala bizimdir. An itibariyle karar verdim, artık öyle olmayacağım.
Güzel anların tadını çıkarma konusunda sizin gibi değilim ama. O anlar bitmesin isterim. Bitse de gitsek demenizin belki dikkat dağınıklığı ile ilgisi vardır. Günümüzde malum, sürekli değişen ekranlara bakmaya alıştığımız için nispeten değişmeyen denize, gökyüzüne bakınca sıkılır olduk.
Cok merak ettim neresi orası. Ayrıca beklenir bence hayalini kuruyorsanız. Gözünüzde orayı çok büyütmemek kaydıyla bence çünkü sonrası hayal kırıklığı olabilir kafanızdaki ile uyuşmazsa.Bende öyleyim.
Mesela şuan Nisan ayının bir günü için yaşıyorum. (doğum günüm)
Sevgilim büyük bir sürpriz yapacağını, hatta hayalini kurduğum ülke için pasaport hazırlıklarına başlayacağımızı söyledi. :)
Yani bende de öyle bugün sanki sırası geçsin de o gün gelsin diye yaşıyorum, büyük ihtimalle o gün geçince başka bir günü bekleyeceğim sonra başka bir günü. Bu günümden pek keyif aldığım söylenemez. Tabi buna günlerdir evde depresyonda olmamında etkisi vardır.
Biri Amsterdam şehri, biri Amerika. Ama en çok Amerika, hayallerimin ülkesi. Erkek arkadaşım Kaliforniya'da okuduğu için pasaportu mevcut, yakın tarihte de benim için başvurucaz. Artık ne zamana kısmet olur bilemem :) Aslında küçüklükten gelen bir hayranlık olduğu için hayal kırıklığına uğrayacağımı sanmıyorum. Kendisi oraya sürekli seyahate gidiyor, görüntülü konuşuyoruz. Gösterdiği kadarıyla hayalimdekilerden daha güzel.Cok merak ettim neresi orası. Ayrıca beklenir bence hayalini kuruyorsanız. Gözünüzde orayı çok büyütmemek kaydıyla bence çünkü sonrası hayal kırıklığı olabilir kafanızdaki ile uyuşmazsa.
Kk nın güzel hanımları merhabalarzaman zaman dertlerimiz olsa da hepiniz iyisinizdir inşallah.
Benim biraz komik , aslında garip bir derdim var. Ben gelecekte yaşadığımı farkettim. Yani hep bir gün gelecek o gün çok güzel olacakmış gibi. Ama o günün hangi gün olduğunu, nasıl bir gün olduğunu da bilmiyorum. İşte o gelecek güzel güne ulaşana dek kendimi oyalanıyormuş gibi hissediyorum, şu günler bir geçse modundayım. Bu nedenle her yaptığım şeyin bir an önce bitmesine bakıyorum. Örneğin, gezmeye gittik bitse de eve dönsek, çok eğlenceli bir filmdeyim diyelim bitse de çıksam, tatildeyim diyelim denize şu kadar girdik saat dolsa da çıksak gitsek duş alsamen basitinden böyle bu liste uzar gider . Her ama her şeye karşı böyleyim en sevdiğim yerlerde olayım yine de böyle. O anı yaşayamıyorum , hep bi sonrakine geleceğe geçme isteğindeyim.
Bu tarz durumlar yaşayanınız var mı ? Yoksa ben çok mu garip hissediyorum. Cidden bunu merak ettim hanımlar . Ve anı yaşayabilmek için ne yapabilirim ki acaba![]()
Ne güzel çok mutlu oldum sizin adınıza. Orası için beklemeye değer hatta insanı depresyondan bile çıkarırBiri Amsterdam şehri, biri Amerika. Ama en çok Amerika, hayallerimin ülkesi. Erkek arkadaşım Kaliforniya'da okuduğu için pasaportu mevcut, yakın tarihte de benim için başvurucaz. Artık ne zamana kısmet olur bilemem :) Aslında küçüklükten gelen bir hayranlık olduğu için hayal kırıklığına uğrayacağımı sanmıyorum. Kendisi oraya sürekli seyahate gidiyor, görüntülü konuşuyoruz. Gösterdiği kadarıyla hayalimdekilerden daha güzel. ❤
İnşallah sizinde böyle keyifle bekleyeceğiniz tarihler, seyahatler olur. Daha güzelleri sizin olsun.Ne güzel çok mutlu oldum sizin adınıza. Orası için beklemeye değer hatta insanı depresyondan bile çıkarır![]()
Benimki kaygılı olma hali değil. İçinde bulunduğum andan çıkma isteği sanki bir sonraki an daha güzel olacakmış hissi .gecmıste takılı kalanlara depresif, gelecekte nolur ne bıter dıye düşünene kaygılı dıyorlar.
anı yasayın dıyorlar, ne kadar anı yasayabılırız meçhul.
ben sızın gıbı yasayamıyorum, ama acaba cocuklugunuzla ilgili yasadıgınız bır sorundan dolayı kendı kendınıze gelıstırmıs olduğunuz savunma mekanızması olabilir mi?
Bulundugun zamani kabul edersen ani yasarsin.Bende bazen kotu gunleri savusturmak icin yaparim boyle seyler.Kk nın güzel hanımları merhabalarzaman zaman dertlerimiz olsa da hepiniz iyisinizdir inşallah.
Ben 42 :)30 benim sizin
Evet canım, insanoğlu güçlü. Alışıyor herşeye. Ama psikologlar bizim gibi insanlar sonuçta, napsinlar. Psikiyatr ilaçları ile uyuşuruz ancak.Basınız sagolsun.. Psikolog dusunmustum ama sız oyle deyince kotu oldum. Psikiyatri ılac veriyor sadece zateb panik atak yuzunden Ikı yıl gittim atlattım cok sukur. Siz atlattınız mı uzuntunuzu az da olsa.
Basınız saolsun tekrarEvet canım, insanoğlu güçlü. Alışıyor herşeye. Ama psikologlar bizim gibi insanlar sonuçta, napsinlar. Psikiyatr ilaçları ile uyuşuruz ancak.