gelecekten umudum yok hıcbıseyden mutlu olmaıyorum cok kotu yapıorum bılıorum

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
arkadaslar cok karamasar durumdayım 29 yasımdayım umudum yok sankı bıseyden sıkılıorum etrafımda kı mutlu ınsalara evlılere cocugu olanlara özenıyorum bende ıstıyorum beklıorum ama aday bıle yok ıs ev modundayım sımdı neden gezmıosunuz dıyeceksınız etrafımda herkezın ya sevglısı oldu ya evlendı ben bır sevgılım olsun ıstıyorum evleneyım seveyım sevıleyım ıstıyorum bı evladım olsun ıstıyorum gelecek ıcın adım atmaya baslayım ıstıorum.. okadar streslıyımkı etrafa da agrasıf davranıyorum ama asamıyorum bu durumu yaa of

kendini evlilik mutluluktur diye alıştırma...böyle olmayabilir...hayırlısını dle her zaman ve zamana bırak...

arkadaslar cok karamasar durumdayım 29 yasımdayım umudum yok sankı bıseyden sıkılıorum etrafımda kı mutlu ınsalara evlılere cocugu olanlara özenıyorum bende ıstıyorum beklıorum ama aday bıle yok ıs ev modundayım sımdı neden gezmıosunuz dıyeceksınız etrafımda herkezın ya sevglısı oldu ya evlendı ben bır sevgılım olsun ıstıyorum evleneyım seveyım sevıleyım ıstıyorum bı evladım olsun ıstıyorum gelecek ıcın adım atmaya baslayım ıstıorum.. okadar streslıyımkı etrafa da agrasıf davranıyorum ama asamıyorum bu durumu yaa of

Ben de çoğu zaman aynı şeyi yaşıyorum ,28 yaşındayım ben de ,bir sevgilim vardı yeni ayrıldım.Boşlukta gibiyim.Aynen herkes evli benim çevremde de,şimdilik iş -ev gidip geliyorum.Moralim çok bozuk.Çok yalnızım durup durup ağlıyorum orada burada ,hiç olmadık yerlerde kalbimin üzerine bir ağırlık biniveriyor gözlerim hemen doluyor.Ayrıldığım kişiyle olmuyordu ya şimdi ya daha sonra zaten ayrılacaktık ama yalnızlık çok koyuyo bana da.Suratım hep asık benim de.

o duygu nasıldır çok çok iyi bilirim...ama gerçekten bir şeylerin olması için kendinizi illa birinin olması gerektiği konusundan uzak
tutmanız gerekiyor...evet ,hayatına bakman gerekiyor mav..nasıl oluyor bilmiyorum ama ben de yaptım bunu..aylarca,yıllarca yalnız kaldım..şuan bir
ilişkim var ama zerre garantim yok..yaşım otuza gidiyor sayılı günler var..ama ömürde böyle geçmiyor..

sen bir şeyleri isterken ondan vazgeçtiğin zaman oluyor çoğu şey..bu duygu ile çok mücadele etmiş biriyim..o yüzden çok iyi anlarım seni de
lakeoftears..:26: yarınımız ne bilmiyoruz,düzenimiz yok..çok şükür ailemle var ama onlarda artık kendince düzenin olsun diye bakıyorlar bazen..:43:
kolay değil..

sahıp olamayacagını dusundukce daha cok uzaklasır sankı o dusunceler..Belkı bugun belkı yarındanda yakın..Hala kısmet olmadıysa vardır bı hıkmetı... Mutlu olmak ıcın ıdeal ölcut evlı ve cocuklu olmak degıldır.. Kendınızı buna sartlamayın asla..Baskalarını kendınıze rol model almayın..Yanı cevrenızın cogunlugu böle dıye sızde onlar gıbı olmak zorunda degılsınız ki.. Sızın yerınızde olsam asıl bekarlıgın tadını cıkarırdım.. Bende bekarım bu arada..Gez toz eglen cos.. Bide dusun o kadar sana karısan gorusen yok :)

ama ben hayatımda bırısı olunca mutlu oluyorum.. bazı ınsanlar secımler yapar ve ona gore yasar evlenır mutsuz olur ayrılır bekar daha mutludur ben sevgılım olunca mutluyum evlılık palnları kurunca mutluyum. bırde etrafımdakıler sen neden evlenmıosun kendın ıstemıosun demekkı dıolar ya sınır oluryorum nerde eksıklık ya maden dısardan bu durumda gorunuyo nıe benı begenen yanıma yanasan yok yada benım ceveremde nıe bole kımseler yok

etrafına neyi yansıtırsan maalesef aynı tepkiyi alıyorsun mav..:26:insanlar acımasız..
çoğu ince düşünemez..kader kısmet der de herkes sana söylerken çok kolaymış gibi
dile getirir...

yalnız da mutlu olmayı öğrenmen lazım ama...tek başına mutlu olamayan bir başkasını
nasıl mutlu edecek denir her zaman..hayatımız sadece bir insandan ibaret değil..yoksa gerçekten
çekilmez olur..bunu kabullenmekle işe başlaman lazım...şu ana kadar hep birinin varlığını istedin
çok hayal ettin oldu mu? dahası mutlu oldun mu hayal ederek? sana acı veriyor...tek başına da
ben mutluyum de lütfen...en önemlisi bu...çünkü gün gelip bir ilişkiye adım attığında da ( inşallah)
kırgınlıklar,mutuszluklar oluyor..bazen keşke tek olsaydım bile diyorsun..sevdiğin insan tarafın kırılmak
daha acı verici oluyor..evlilikte garanti olmuyor...biraz daha geniş düşün lütfen olur mu..

çunku fazla kasıntı ve kendini beğenmiş görünüyosun sanırım. neden mi. bence oldukça guzelsin. çunku nerde çok guzel bir kadın varsa yalnızdır derler ben buna inanırım. erkekler reddedileceklerinden korktuları için yanaşmazlar yanına
bunları biliyorum çunku yaşadım. 27 yaşıma giriyordum ancak hayatımda hala kimse yoktu. her gören şaşırıyodu demek herkesi reddiyosun niye yalnız kalır senin gibi bir insan diyolardı. övünmek istemiyorum ama gerçekten beğenirim kendimi. dışarıdan bakınca kendini bepenmiş kasıntı olarak gözükebilirim ama asla değilim. sırf bu görünüşüm yuzunden biçok kişinin bana yanaşamadığını öğrendim daha sonra.
bence uzuluyordum gunler geçiyordu hayatımda kimse yoktu. hayatım ev ve iş arasında mekik dokumakla geçiyordu. sonra bi arkadaşımın ısrarıyla şimdiki nişanlımla tanıştırıldım. ki ben tanıştırılmaktanda hoşlanmazdım ne ole kapıda kalmış gibi derdim:1: ama iyikide iyikide gitmişim o görüşmeye
bence bizim yaşlarımızdan sonra iş birazda arkadaşlarımıza düşüyor. sizi sizden fazla düşünen bi arkadaşınız varsa ben evlendim tamam diye düşünmez aklı sizde olur yuva kurmanız için elinden geleni yapar. benim oyle oldu mesela. yoksa şimdiki nişanlımı nasıl tanıyabilirdim ki..
hakkında hayırlısı olsun canım. boyle şeylere hiç belli olmuyor. dilerim benim gibi en umutsuz olduğun şu günlerde hayatın birden değişir en guzel şekilde

valla bende şuanda evli olmayıp kız arkadaslarımla delı gıbı gezmek ısterdım,hatta bırak evlı olmayı bı erkegın 10 metre yanıma yaklaşmasına izin vermeyecegım bi dönemde olmak isterdım o derece yanı:)

şarta baglı yasarsan mutsuz olursun..Cunku varlıgı mutlu ederken,yoklugu acı verır..Yalnızlıgıda sev ama yalnızlıgı unutturup hayatına renk katacak adamıda daha cok sev.. Hayatına renk katacak kısıyı beklerken gecırecegın zamanı dusun..Vahlanarak gecırecegın zamanı daha yasanır hale getırmek senın elınde..Bendekı kadercılık anlayısı baskın olmasından kaynaklı sadece derdınıde tasasınıda yanlızlıgınıda sevıyorum bu yasamın..Beklentı ıcınde yasamak huzur bozar...Ayrıca beklentısızlık mucizevi güctur sözünü hatırlayalım..

“Beklentisiz olmak mucizelere kucak açmaktır.” Çin atasözü

dısardan begenılen bıryım ama cok ıtıcı oldugumu dusunuyorum sevımlı olmaıyorum cok agır bı kızım cok ısterım nese dolu sevımlı olabılmek özguven sahıbı gorunuyorum ama hıc degılım bazen uzaktan bı arkadasıma konusmaya selam vermeye bıle cekınırım asamıyorum kendımı

Çekinmek :50: karsındaki kişininde insan oldugunu senın gıbı yemek yedıgını uyudugunu hatta tuvalete gıttıgını dusun.. bi yerde okumustum bana ıyı gelmıstı..Ayrıca korkunun ecele faydası yok..Önce kendıne güven lütfen! Baskası senı sen oldugun ıcın sevsın.. Neysen o kal..

insanın hayatında birinin olması,evlenmesi tabi ki mutluluk sebebi güzelse birşeyler fakat mutluluğu sadece evliliğe bağlama bence... iş ev arasında kalma mesela ne biliyim imkanın varsa bir kursa yazıl dans olur,müzikaleti,yüzme vss... hayatta mutlu olunucak o kadar çok şey var ki... zaten zamanı gelince herşey oluyor...

Evli olup hakaret işiten hatta şiddet gören o kadar çok kadın var ki... Onlardan çok daha umutlu olabilecek durumdasın şu an bence. Mutluluğun kaynağını sadece evlilik olarak görme. Hem hayat garip tam birşeylerden vazgeçmişken ev iş, iş ev bunu kabullenmişken birden senin karşına ummadığın şeyler çıkarır. Sadece biraz sabret göreceksin herşey anlamını bulur kendiliğinden:40:

evlilik her zaman mutluluk getirmez :50:bazen insanlar evliliğinde hayatının en büyük acılarını da çekebilir bu nedenle kendini mutlu olmak için sadece evliliğe şartlandırma ye iç gez toz giyin kuşan gençliğinin bu günlerinin kıymetini bil hayatın tadını çıkar iyi bir ruh haline bürünürsen etrafına da güzel enerji verirsin evlilik de kader kısmet işidir herşeyin zamanı var sen hep hakkında hayırlısını dile canım:31:

Bir cok sey gibi evlilikte nasib kismet, kimin nerden gelecegini bilemezsin. Gunumuzdeki buyuk sorunlardan biri bu belkide..okul is derken hayati kaciriyoruz aslinda…sonra bi bakinca yas gecmis…yasayamadiklarimiza uzuluyoruz, gec kalmis sayilmazsin ama…insaAllah Allah gonlune gore birini gonderir sana.

Sunuda unutmaki baskalarinin hayatina bakarak hayatini yonlendirmeye calisma…herkesin kaderi farkli ve farkli farkli seylerle imtihan ediliyoruz.

Son düzenleme:
hayatın ne getireceğini bilemezsiniz ama bu şartlar altında size hiç bir şey getirmeyeceği kesin...

ya arkadaşlar ,bazılarınız tabi moral vermek için söylüyor biliyorum da evli değilsin işte ne güzel gez toz diyorsunuz ama eğer arkadaş da benim gibiyse zaten onları da yapacak birini bulamıyordur.Yani evli olmayan herkes de istediği herşeyi yapıp heryere gidemiyor.Şu anda ben de sanki hayatım bitmiş,bu kadarmış gibi hissediyorum.Çok da dışa dönük biri değilim yani herkesle hemen samimiyet kuramam ve herkesle anlaşamam.Yani bana da bulursun birini kafana takma diyorlar ama benim istediğim yani anlaşabileceğim kişi de biraz benim gibi olmalı beraber birşeyler yapmaktan zevk alacağım biri olmalı.Yoksa dünyanın en zengin, en yakışıklı ve en iyi insanını bulup evlensem ne olacak? Aynı dili konuşmadıktan sonra??

28 yaşındayım, hayatımda biri yok şuanda. biriyle görüşmeye başlasam da hemen bitiyo saçma salak bi nedenden, çenemi tutamıyorum, karşımdakinin her dediğine evet diyemiyorum. hatta erkeklere gıcık olmaya başladım sanırım. çok gerizekalılar, en azından benim rastladıklarım.

şimdilerde şu düşünceye bağlıyım: eğer şimdi olmuyorsa ileride daha iyisi olacağı içindir.

hakkımızda hayırlısını versin Allah :6:

Back
X