Gelen mesaj bı baksanız ??

Pirayeeeee

..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.297
3.424
358
Kızlar benım cep numaramın sevgilimin adında mesaj geldı bır siteden anlamadım ama ıcımı gıcıklattı sanırım sıte sohbet sıtesı tamda emin olamadım mesajda söyle yazıyor messega from adı soyadı sevgılımın sonra lınk vermısssın ama telefnm açamıyor linki yaa o bı haltlar karıştırsa benım telefonuma nıye mesajı gelir anlamıyorum o işte su an soramıyorum sıtenın adı icq.com ıngılızce hersey anlayan bırı bakıp ne sıtesı olduğunu dıyı verır mı cok kafam karıştı...

takma kafana... benim eşime de çılgın kızlar diye bir yerden geliyor sürekli mesaj silemiyoruz da bunlar otomatik geliyor ama gelenin telefon numarası olmadığı içinde kara listeye alamıyoruz benim hattımda eşimin üstüne bana da geliyor takılma yani

Kızlar benım cep numaramın sevgilimin adında mesaj geldı bır siteden anlamadım ama ıcımı gıcıklattı sanırım sıte sohbet sıtesı tamda emin olamadım mesajda söyle yazıyor messega from adı soyadı sevgılımın sonra lınk vermısssın ama telefnm açamıyor linki yaa o bı haltlar karıştırsa benım telefonuma nıye mesajı gelir anlamıyorum o işte su an soramıyorum sıtenın adı icq.com ıngılızce hersey anlayan bırı bakıp ne sıtesı olduğunu dıyı verır mı cok kafam karıştı...

biri senin telden bu siteye girdiyse oyüzden sana mj gelir ban benzeri bişey oldu ordan tahmin ediyorum

Benim telefonuma da sürekli cinsel performans ilaç firmalarından mesaj geliyor:27:
Bir yere üye değilim, evli değilim nerden gelir anlamam:37:

canım siteye baktım whatsApp gibi tele yüklenen bir program. Mesajlaşma için felan kullanıyor. Chat sitesi değil yani. Geliyor böyle sitelerden saçma sapan mesajlar normal yani :ssz:

Ya aklıma şey geldi. Mesela e-posta adresini güvenceye almak için numara veririz ya.. Belki ıcq hesabını alırken senin numaranı vermiştir, güvenlik ayarlarını numaranla yapmıştır.. Bu olabilir bence..

Kızlar cevaplarınız ıcın teşekkür ederim erkek arkadaşımla konuştum o site bı arkadasımızın dedıgı gıbı watsupp gıbı bı uygulamaymıs :8:

bana da geliyor tatlım bayan olduklarını bilmediklerini için birde başka sapıklar dadandı sürekli başka illerden cagrılar alıyorum ne hikmetse bizim iş telefonu dünyaya acıldı sanırım :51:

uygulama davet mesajıdır o yav :52:

bana da surekli penis buyutme reklamlari geliyor :27:
bi gun geri mesaj atip diyecegim ne var da neyi buyutucez arkadasim diye :52:

Back
X