Gelen tehdit mesajı2

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Arkadaşlar bir öncki
Konumu biliyorsunuz, şikayette bulunmadım çünkü aileme gitceği için konu korktum.

Ve sessiz kaldım, kendisi bugün herşeyi anlattığına dair kanıtlarla mesajlar attı. Çok utanıyorum :( kime ne kadar açıklamaa yapabilirim sanki. Annesi ne söylerken annesi “senin kadar iyi
Tanmıyorum ama bence hak etmiyor bu lafları fakat dediğim gibi senin kadar tanımıyorum demiş” çok kötüyüm. Kendini öldür bu işkence bitsin diyor. Öldürürken kendini dahada kimseye anlatmam diyor

Siz, buradaki birçok insanı baş çavuşun yaveri (!) rütbesinde bırakmasaydınız o hasta hiçbir şey yapamazdı.
Zaten her şekilde söyleyecekti. Her şekilde rezillik çıkaracaktı. Siz ilk adımı atsaydınız aileniz elin insanından değil kendi evlatlarından öğreneceklerdi ve belki bazı olayları yumuşatabilirdiniz.
Yapılacak şey var mı, var. Çözüm de var.
Ama enerjimi size söylemekle değil söylenmekle harcayacağım. Çünkü zaten yapmayacaksınız :)
Eee ben de çift çizgili yaver olmayıvereyim. ;)

Siz, buradaki birçok insanı baş çavuşun yaveri (!) rütbesinde bırakmasaydınız o hasta hiçbir şey yapamazdı.
Zaten her şekilde söyleyecekti. Her şekilde rezillik çıkaracaktı. Siz ilk adımı atsaydınız aileniz elin insanından değil kendi evlatlarından öğreneceklerdi ve belki bazı olayları yumuşatabilirdiniz.
Yapılacak şey var mı, var. Çözüm de var.
Ama enerjimi size söylemekle değil söylenmekle harcayacağım. Çünkü zaten yapmayacaksınız :)
Eee ben de çift çizgili yaver olmayıvereyim. :KK66:
Hayır evde çok başka sorunlar mevcut birde bunlarla karışmak beni üzdü. Dediğiniz gibi değil estağfurullah. Ama sonuç bu işte.

Neden sikayette bulunmayip beklemeye devam ediyorsunuz
hatirladigima gore iliskini aileler biliyordu komsunuzun ogluydu tehdit ediyor ama elinde ozel resim vs .yoktu eee bu korkunuz neden o zaman anlamak guc size zarar vermesinimi bekliyorsunuz
Şikayet etmekten korkuyorum aileme yansımanı istemiyorum. Bin tane dertleri var. Korktum edemiyorum

İntihara yönlendirmek suçtur ve cezası vardır.
Ayrıca buradaki herkes size şikayet edin korkmayın derken siz kafanıza göre şikayet etmediniz. Çekin cezanızı bizene yani. Madem dinlemeyecekseniz ne diye konu açıyorsunuz? Biz mi çocukla konuşalım ne yapalım yani.

Kimin annesi kim icin ne demis?
Kanit derken ne gösterdi?
Dogru duzgun yazarmisin hicbirsey anlasilmiyor.
Seni kekliyor bence bu ruh hastasi..

Burada insanlar kendilerini paraliyor kac gundur siz hala bildiginizi okumakta devam. Madem yazilan yorumların birini bile dikkate almayacaksiniz neden milletin sinirleriyle oynayip surekli konu aciyorsunuz anlamadim.

Ya sen su zavalliya kime ne anlatirsan anlat ben senden önce aileme anlattim benim arkamda hepsi de! Bi kahkaha da patlat üzerine. Bölye seylerle seni tehtit edemedigini anlasin. Sonra sosyal medyaya ailende bi foto cek at. Öyle göster ona. Herkes arkandaymis gibi lanse et ve dalga gec onunla. Sallamiyormus gibi yap madem sikayet etmeyeceksin. Senin ince noktani bulmus kekliyor seni ruh hastasi. Orda bi ince noktan olmadigini göster ona. Sende onu kekle madem sikyaetci olmayacaksin

Ya böyle zeka yoksunu zavallidan mi korkuyorsun yahu! Ailene birsey derse iftira atiyor bana bu ruh hastasi de. Bir kac yazismasini gösterirsin zaten ona kimse inanmaz. oje felan surmeyeceksin kendini öldür diyen manyaga kim inanir yahu?
Sende bunu ona karsi kullan ailene anlatirsa birseyler iftira atiyor bana de. Sizlanip durma bu sümsük yuzunden. Sinir oldum valla ...

kendini öldür ne demek ya
bir kez daha söyleyelim kendin anlat her ne yaşadiysaniz
bir evladim var elin oglu yuzunden tirnagina zarar versin zarar gelsin istemem hayattaki hic bir sorun dert onun canindan tirnagina gelecek zarardan daha önemli değil
eminiminki sizin ailenizde böyledir
korkmayin

Kendini öldür derken? Siz neden bu kadar korkuyorsunuz? Ne anlatmış hem? Bence annenize durumu anlatın

Ya yapmayın lütfen siz dediniz elinde hiçbir sey yok diye, hayır olsa bile aileniz inanin bu pislik kadar yapmaz. Ya resmen kendini öldür diyor öncekinde de zten aynıydı neyse dinleyin size denilenleri ailnize söyleyin . Ne yapacaksiniz gerçekten intihar filan mı edeceksiniz

Back
X