Gelen tehdit mesajı2

Sizin korkmanıza sebep olacak burada belirtmediğiniz çok başka şeyler var bence.. Oje sürdüğün yada mini etek giydiğin için tehdit edilmen çok saçma !!! Ailen zaten bunları biliyordur.. Bilmelerinden korktuğun baska ne var..

Zayıf noktalarınızı gösterdikçe daha çok üstünüze gelecek. Güçlü durun

İnsanlar size tecrübeleriyle fikirler verdi.
Sizde yapmadınız ve sonucunda siz üzüldünüz.
Susmak sizi haksız yapabilir.
Her ne olursa olsun. Aile içinde ne sıkıntı olursa olsun.
Hayatınızda bir sorun varsa annenizle mutlaka ama mutlaka paylaşmalısınız.
Büyüklerimiz bazen bize yol gösterir ve gelecek olan hataları önleyebilirler.

Öyle hemen ölmek felan nedir?
Hayat bu kadar ucuz değil. Dik durun. Dünyanın sonu değil.

Kendini öldür bu işkence bitsin diyor. Öldürürken kendini dahada kimseye anlatmam diyor
Ruh hastası manyak!

Kızım senin hayatın, bir şerfsizin ağzından çıkacaklarından daha mı az değerli? Kendine gel. Bana böyle diyecek adama bekle ben seni öldürmeye geliyorum derim. Tövbe tövbe geve gece tepem attı. Git şikayet et manyağı.

Mutlaka ailene bilgi ver, kaç yaşındasın önceki konun neydi bilemiyorum ama böyle şantaja, tehdite boyun eğme sakın, ardından daha büyük yanlışlar gelir hiç çözemezsiniz. Sabah annenle babanla git suç duyurusunda bulun
Ailen için senin varlığından daha kıymetli bişey yoktur eminim
Benimde çocuklarım var böyle birşey yaşayıpta susmak zorunda hissetmeleri, biri tarafından sindirilmeleri, hürriyetlerine müdahale edilmesi beni çok üzerdi. Şiddete karşıyız ama evladımıza kendini öldür diyene gereğini yapmayı biliriz. Senin ailen de senin için herşeyi yapar

Back
X