Geleneksel gelin delirtme senlikleri (kv bize geldi)

simonskitty

Her şey geçer, hayat kalır.
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
1.256
1.733
333
Guncelleme sayfa 21 de

Eveet 6 aydır kafam rahat derken sevgili kvcigim kpcigim ve gorumcecigim evimize teşrif ettiler. Ne oncesinde bir haber verdiler ne de biz davet ettik. Surpriiiz. Cok mutlu oldum gerçekten ne güzel sürpriz bu böyle. Biri 4 yas biri 9 aylık iki küçük cocukla zorlanıyoruz yardımları oluyor haklarını yemeyim. Ama bir rahatlık bir evi sahiplenme halleri beni sinir ediyor. Komşularla etraftaki esnafla muhabbet kurmaları sanki kendi evimde misafirmisim gibiyim. Komşunun tabağı bendeydi az önce baktım benden habersiz biseyler koymuş tabağa götürüyor görümce. Noluyor dedim ben götürürdüm. Tamam canım ben tabakları kalmasın diye şeettim dedi. Ne zaman gidecekleri de belli değil. En az 1 ay daha burdalar. Ne yapicam bilmiyorum. Alttan almaya çalışıyorum sabrediyorum ama dun salona girdim hepsi yayılmış televizyon izliyor. Oyle sinir oldum ki oturdum bilgisayardan film açtım sonra hepsi yavaş yavaş çıktılar salondan. Zaten hep evdeyiz kendi evimde de rahat olamıyorum. Ne yapayim ne edeyim bir akil verin.

Son düzenleme:
Sadece yaşıyorlar burdan bakınca.
Mihnetli olmalarını mi isterdiniz?
Ya da ezilip büzülmelerini.
Çatkapı gelmek ve çok uzun kalmak dışında anormal bir şey görmüyorum.
Uzun kaldıklarında özel hayatım etkilenirdi benim sanırım.
Ama onu da eşiniz çözmeli ama, sizlik bişey yok.
Yanlış yere odaklanıyorsunuz yani.

Son düzenleme:
Salonda yayılmayıp ne yapacaklardı? Hazır olda mı durmaları gerekiyordu?

Hem işinize yarasınlar yardım etsinler istiyorsunuz, hem komşu tabağı götürüyorlar diye kızıyorsunuz.

Geleneksel huysuz gelin şenlikleri diye mi değiştirsek acaba başlığı?
Ben de o kısmı anlayamadım gerçekten, salon bunun için oluşturulmuş bir oda değil mi :KK53:

Ne var bunda yahu? Sizin yaptığınız daha büyük ayıp. Evdeki misafirin huzurunu kaçırıp odadan çıkmalarını sağlamak marifetmiş gibi anlatmışsınız bir de. Ben de kayınvalidemler geldiği zaman geriliyorum ama rahat etmelerini isterim.

Salonda televizyon izlemelerinin nesi yanlış da sinir oldunuz?
Ne yapsın insanlar söyler misiniz?

Çocuklarla ilgili faydaları oluyormuş.

Bir iş yapmayıp köşede dursalar dert olur, evle ilgilenseler yine dert.

Hayretle okuduğum bir konu daha oldu burada, sağolun.

Haber vermeyip davetsiz gelmeleri baya saygısızca. Üstelik bir de 1 ay kalacaklarmış. Neden? Sebebi hasret gidermekse siz de kendi ailenizle hasret giderin madem. Eşinize harika annenler burda olduğuna göre ben de benim ailemin yanına gideyim çocukları alıp diyin. Ne de olsa corona hak getire...

Pandemide yatılı misafir kötü bir şey olmalı. Ziyarete gelinmemesi gereken bir dönem. Allah kolaylık versin 😔 İnsanlarla günnlerrrrce aynı evde vakit geçmek bilmez. Madem uzun kalacaklar , o zaman mecburen evin insanı oluyorlar darlamayın kendinizi. Şimdi üyeler yaşamadıkları şeylerle ilgili üstten üstten konuşacaklar aldırmayın😂

Eveet 6 aydır kafam rahat derken sevgili kvcigim kpcigim ve gorumcecigim evimize teşrif ettiler. Ne oncesinde bir haber verdiler ne de biz davet ettik. Surpriiiz. Cok mutlu oldum gerçekten ne güzel sürpriz bu böyle. Biri 4 yas biri 9 aylık iki küçük cocukla zorlanıyoruz yardımları oluyor haklarını yemeyim. Ama bir rahatlık bir evi sahiplenme halleri beni sinir ediyor. Komşularla etraftaki esnafla muhabbet kurmaları sanki kendi evimde misafirmisim gibiyim. Komşunun tabağı bendeydi az önce baktım benden habersiz biseyler koymuş tabağa götürüyor görümce. Noluyor dedim ben götürürdüm. Tamam canım ben tabakları kalmasın diye şeettim dedi. Ne zaman gidecekleri de belli değil. En az 1 ay daha burdalar. Ne yapicam bilmiyorum. Alttan almaya çalışıyorum sabrediyorum ama dun salona girdim hepsi yayılmış televizyon izliyor. Oyle sinir oldum ki oturdum bilgisayardan film açtım sonra hepsi yavaş yavaş çıktılar salondan. Zaten hep evdeyiz kendi evimde de rahat olamıyorum. Ne yapayim ne edeyim bir akil verin
Salondan niye çıkardın ayol insanları

Back
X