• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin evi

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin ama bişey diycem salona bakarken sanki heran bi yere takılıp düşecekmişim gibi geldi, çok kalabalık gözüküyo, perdelerde çok karışık olduğu için iyice kalabalık yapmış, o farbelaları kaldırıp krem tonlarında düz bir tül yaptırsan oraya en azından perdelerin sadeleştirir biraz evi canm

güle güle oturun ama yas grubuyla esyaları pek bagdastıramadım tabı zevk ve renkler tartısılmaz yınede gule gule oturun

demet akalın mı oturuyor burda? insandan başka herşeye yer var da size yer kalmamış oturmaya

Canim tüm odalar çok kasvetli olmuş ya herşey parıl parıl ve kaba.. Ama senin sevkin allah mutlu mesut oturmay nasip etsin

Güle güle oturun,ama yaşımızla bağdasmayan bır ev olmuş sanırım çok kasvetlı esyalar çok ağır,renkler çok koyu hıc tarzım degıl tabıkı sızın zevkınız yıne ama ben pek begenemedım kusura bakmayın:/

Bu eve tekrar baktim.cagimizin gelin evine asla ait degil..o mobilya secimler tam 90 yillarina ait.koltuk takimi bilemiyorum hangi yil.
O koltugun uzerindeki dantel yastiklardan ben kucukken anannemin evinde vardi ..rahmetli olmadan once o bile kullanmiyordu artik dantel falan.hatta evine koltuk takimini spor almisti ve bu evden on kat modern bi evdi.

O yemek masasinin ustundeki bebek yine ben kucukken teyzemin evinde annemin evindede vardi yine 90 lara ait.
P perdeler kimse kusura bakmasin abartidan pencere kirilacak artik.
Ya o sandalyelerin uzerindeki dantellere ne demeli.

Yahu benim kayinvalidem bile birak danteli ortuyu bile birakti.caga ayak uydurdu.o seni seviyorumlu havlulara hic deginmeyecegim.yillardir anlam veremedim zaten havlu bu ya uzerine niye yazi yazilir.

Ozetle konu sahibi bizimle dalga geciyor anaanesinin gelin evi falan dicem yok.
Ama be kardesim.yapmayin yahu.genceciksiniz.belliki maddi durumda iyi.bu esyalari bian once degistirmeye calis.insan bogulur o salonda.
Evde olabilitesi en yuksek oda oturma odasi..kose ve hali.o perde kaldirilip yerine stor yapilsa tam denecek duzeyde

Bu eve tekrar baktim.cagimizin gelin evine asla ait degil..o mobilya secimler tam 90 yillarina ait.koltuk takimi bilemiyorum hangi yil.
O koltugun uzerindeki dantel yastiklardan ben kucukken anannemin evinde vardi ..rahmetli olmadan once o bile kullanmiyordu artik dantel falan.hatta evine koltuk takimini spor almisti ve bu evden on kat modern bi evdi.

O yemek masasinin ustundeki bebek yine ben kucukken teyzemin evinde annemin evindede vardi yine 90 lara ait.
P perdeler kimse kusura bakmasin abartidan pencere kirilacak artik.
Ya o sandalyelerin uzerindeki dantellere ne demeli.

Yahu benim kayinvalidem bile birak danteli ortuyu bile birakti.caga ayak uydurdu.o seni seviyorumlu havlulara hic deginmeyecegim.yillardir anlam veremedim zaten havlu bu ya uzerine niye yazi yazilir.

Ozetle konu sahibi bizimle dalga geciyor anaanesinin gelin evi falan dicem yok.
Ama be kardesim.yapmayin yahu.genceciksiniz.belliki maddi durumda iyi.bu esyalari bian once degistirmeye calis.insan bogulur o salonda.
Evde olabilitesi en yuksek oda oturma odasi..kose ve hali.o perde kaldirilip yerine stor yapilsa tam denecek duzeyde
tatlım konu çoooooooooooooook eski bi konuymuş zaten 2010 da açılmış baksana, sahibi de artık uğramıyor sanırım buralara.

Back
X