• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin görümce ilişkileri......

ayel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2010
234
1
0
Diğer
benden ufak kardeşim nişanlı,gelinimiz benden 1 yaş ufak,görünürde iyi anlaşıyoruz,ikimizde aynı meslekten,ama beni artık bazı şeyler çok fazla rahatsız etmeye başladı.görmezden geldim olumlu bakmaya çalıştım,,olmadı,,olmadı.gelinimiz bir bakmışın çok iyi huylu,aile içi ilişkileri iyi tutmaya çalışan biri,biraz sonra bakmışsın 360 derece dönmüş benle rekabet içine girmiş,iğnelemeler,,imalar,,kalp kırmalar,,kendini kıyaslamalar,,karşılık vermemeye çalışıyorum,çünkü kardeşimi kaybetmek istemiyorum.bir bakıyorsun çok ii arkadaşça yaklaşıyorsun yalnız kalır kalmaz sinsi bir şekilde iğnesini sokuyor.ben ona arkadaşça yaklaşmaya çalışıyorum.illaki
benim tek bir kardeşim var.ve onu kaybetmek istemiyorum.anneme babama saygısını kaybetsin istemiyorum.bu yüzden tepki vermemeye çalışıyorum.kendimce artk başbaşa kalmamaya,ikili muhabbete girmemeye karar verdim.gelin görümce ilişkileri böyle midir acaba,böylemi olması gerekir.sizlerde durum nasıl?özellikle yeni görümceler..:)

ben görümce değilim ama bence araya mesafe koymakla en iyisini yaparsınız

benim altı gelinim var. yani şöyle. beş büyük abimin eşleri ve bide benim bir büyüğüm olan abimin sözlüsü. bi de benim üç görümcem olacak kısmetse sevgilimin iki ablası bir küçük kızkardeşi var. yengelerimle aram çok iyidir. kardeş gbiyiz hepsiyle. kendi kardeşlerinden çok beni önemserler hiç ayrı tutmazlar bende asla kırmam. beş yeğenim var onları da ben büyttüm sayılır. şuanda da hepsi yanımda abilerim eşleriyle tatildeler. sevgilimin kardeşleriyle aram çok iyi onlarla da hiç bir sorunumuz olmadı şu ana kadar. önemli olan karşılıklı saygı tabiki. ama sizin gelininz neden sizi kendine rakip görüyo anlamadım. sonuçta siz o evin kzısınız ve bu durum o istese de istemese de öyle olacak her zaman...

şuna bak sen
yalnız kalınca iğneliyor demek aynı tv deki filmleri anımsattı bana bence ağzının payını ver herkezin içinde rezil et bırak
bak bajalım daha yapabiliormu o sinsiliği

durup dururken niye böyle yapıyor ki?

eğer siz gerçekten ona karşı saygılı ve sevgi dolu yaklaşıyorsanız ve ona rağmen böyle yapıyorsa o seni iğneliyorsa sende onu iğnele....

hiç anlamıyorum böyle insanları,ne var ki yani arkadaş gibi olacağına ne bu rekabet,kıskançlıklar,sinir bozmalar falan...ne kadar gereksiz ve çocukça...
:kahve:

insanların yanında yapmayı istemiyorum çünkü ozaman a bak görümce gelini kıskanıyor istemiyor gibi bir düşünce içine gircek herkes.haklıyken haksız duruma düşücem.ama haketmiyo değil,,yani bilmiyorum artk bu iş benim sinirimi bozmaya başladı ne zaman ne lafı oturtacanı kestiremiyorum.beni mutsuz edeceğini bildiği şeyleri söylüyor.ve bazen canm acıyor.bu iğnelemeli konuşmalardan hiç hazzetmem ve ben onu kırmamaya özen gösterdikçe aslında bu çabanın ne kadar gereksiz olduğunu onu şimartmaktan başka bişeye yaramadığını görüyorum.iyilikten maraz doğar diye boşuna dememişler,,kıymetini bilmedi,,artk görümceliğe başlamanın zamanı geldi sanırım...

Son düzenleme:
BEn hiç anlamam gelin görümce işlerinde.Şükür dünyalar tatlısı bir görümcem var.HErşey karşılıklı tabi..
Belki sizden kaynaklı bir elektrik vardı.
Yani bunu burda yazacağınıza gelininize sorsanız tatlı dille..Birbirinize açık olmanızda fayda var diye düşünüyorum.

BEn hiç anlamam gelin görümce işlerinde.Şükür dünyalar tatlısı bir görümcem var.HErşey karşılıklı tabi..
Belki sizden kaynaklı bir elektrik vardı.
Yani bunu burda yazacağınıza gelininize sorsanız tatlı dille..Birbirinize açık olmanızda fayda var diye düşünüyorum.

evt en iyisi bunları karşılıklı konuşmak gibi görünüyor.ama pratikte işte bu bir işe yaramıyor cnm.bilinçsizce yapılan şeyler değilki,ve dediğim gibi ailemle yani annem ve babamla arada bir sorun oluşturmasın istiyorum.
valla anlatılacak en iyi yer burasıydı.

Laf sokuyor ,dediniz de ne gibiler şeyler bunlar çok özel değilse?
Acaba sizin gelin üzerinde içten içe baskı,hakimiyet kurma çabanız mı oldu da laf söylüyor size?Durduk yere neden böyle bir şeyi yapın ki ? :2:

aynı şeyi bende görümcemle yaşıyorum o öğretmen bende kpss ye hazırlanıyorum...haftada 2 gun sabahtan deneme sıavım var kayınvalıdeme bırakıyorum 11 aylık oğlumu...başkalarının yanında eşimin yanında çok iyiyiz...ama yanlızken 3 saatlik bıraktıgım oğlumu bile istemiyor...dün aksam söyledim ben oğlumu bırakıcam yarın sabah diye sabah pazara gidicez sonrada işimiz var dedi. 2 defa sordum aynı yanıtı aldım.bende sabah arsızlık edip götürmedim.sabah sınav saatınde arıyor kayınvalidemin yanında neden getirmedin cocugu ben onu beklıyorum diye...bende içinden düşüdün heralde ben duyamadım deyince kayınvalidemin eline tutusturuverdı tlf.
bikeresinde de beraber yemek hazırlıyoruz kayınvalıdemde mutfakta hiç bir sorun yok.kayınvalıdem odaya gitti.hemen pençelerini gösterdi benim işime karışma benımle iş yapma falan dıye bende k.valıdeme söyledım o bu evde oldugu sürece mutfaga gırmem diye..kayınvalıdeme de ben öyle bişey demedım dıye söylenıyo.....
bende bunu baskalarına anlattıgımda yada ortaya cıkardıgımda kıskanc konumuna düşüyorum..bu daha ne ki....başkalarının yanında melek yanlız kalınca şeytan sanki.....
ama diğer görümcemle çok iyiyiz allaha şükür...

konusmak cözüm degil bence en iyisi mesafe koymak
konusunca yok ablan bunu dedi falanda filanda
is dallanir budaklanir

evt erkekleri kandırmak nasılsa kolay,hemen inanıyorlar,

Son düzenleme:
Yanlış düşünüyorsunuz.Şu cümlenizden anlaşılıyor tavrınız.''O gelin,bizim karşımızda tir tir titremesi gerekiyor. '' Neden titresin ki sizin karşınızda?Gelin ya da görümce rakip değil,siz bir aile olmuşsunuz.Görümce olarak daha hoşgörülü davranmalısınız.Pazar günleri vardır kendilerine ayıracakları,sizin daha ince düşünüp ,öyle bir teklifte bulunmamanız gerekirdi.Şahsen ben öyle düşünürdüm.bilmiyorumkismile

ben burda fikir edinmek amaçlı açtım konuyu.birin ititretmeye kalksam heralde tutup burda bunları yazmam bu sıcakta.orda ne demek istediğimi bal gibide anladın.baktım tartışma çıkaracaksın düzelttim bende fazla özele girmiş olmamak için.....2 dakkada ne anladıysan,titretcekmişim ya.....

ben burda fikir edinmek amaçlı açtım konuyu.birin ititretmeye kalksam heralde tutup burda bunları yazmam bu sıcakta.orda ne demek istediğimi bal gibide anladın.baktım tartışma çıkaracaksın düzelttim bende fazla özele girmiş olmamak için.....2 dakkada ne anladıysan,titretcekmişim ya.....

Hata yapınca,pişman olunca,köşeye sıkışınca çamur atıp,tartışma çıkaracaksın demek moda mı oldu ?
Tamam,duymak istediklerinizi yazıyorum.Çok ayıp etmiş,pazar günü de olsa direksiyon çalışması yapmalıydınız.Çok art niyetli bir kız,aman dikkatli olun.Ağabeyinizi elinizden alabilir.
Hoşunuza gitti mi?

Arkadaşım edit tuşunu sadce imla ya da yazım yanlışlarını düzeltmek için kullanıyoruz..
Siz mesajın içeriğini değiştirince konudan kimse bişiy anlamıyor ki..
Cevaplar farklı,sizin yazdıklarınız farklı oluyor..
Lütfen sadece kendinizi düşünmeyin,burada size yardımcı olmak isteyen insanları da düşünün...

bunlar gelin-görümce, gelin-kaynana sorunu değil...hepsi 2 kadın sorunu...zorlamayın, koyun mesafenizi bırakın...

Arkadaşım edit tuşunu sadce imla ya da yazım yanlışlarını düzeltmek için kullanıyoruz..
Siz mesajın içeriğini değiştirince konudan kimse bişiy anlamıyor ki..
Cevaplar farklı,sizin yazdıklarınız farklı oluyor..
Lütfen sadece kendinizi düşünmeyin,burada size yardımcı olmak isteyen insanları da düşünün...

tmm edit butonunu amacı dışında kullanmış sayılmam sanırım,msjımın üzerinden çok fazla bir zaman geçmemiştiki belki biriki dakika,yazıp yazmama konusunda tereddütte kalmıştım zaten,fazla özele girdiğimidüşününce düzelttim fazla okunmadan.daha dikkatli olurum bundan sonra.a.s

bunlar gelin-görümce, gelin-kaynana sorunu değil...hepsi 2 kadın sorunu...zorlamayın, koyun mesafenizi bırakın...

sanırım öyle cnm.ben de öyle düşünüyorum.ben çok iyimser davranıyorum bu konularda soğuk durmak surat asmak kalp kırmak bana göre değil işte,ama yediremiyorum artk.mesafeyi koyucam artk kendi düşünsün tşkler cnm yorum için...

Back
X